Navštíveno 8561x

tak... po par dennim voseru s cistenim placky jsme dospeli do stadia kdy je prakticky hotovo... obrouseno a vycisteno (akorat zamest ten usazenej prah z tech cernejch podlah :-D )
prvni testovaci prilozeni prahu dopadlo solidne... prahy kupodivu az na malicke niance u cca 3 spatne provrtanych der sedi jak maji...
na leve strane test vyztuh

původní výztuha vs. připravovaná nová...

téměr hotové čištění zadních vidlí :-))

25.02.2010, 23:42 |
mishan | Upraveno: 2010-02-25 23:44:17
super,tak makej makej, ať mužu někde na sraze hodnotit výsledek ;-)
Muj taky obdivuju tu trpelivost
poprosím Vás o pomoc... jakej dekor na palubku? bude v plus minus stejnym tvaru jako byla... jen jinak prehazene budiky ;-) a tentokrat v lestenem lakovanem dreve...

tohle jsou kandidati... (diky rovere ;-) )
vzhledem k teoretickemu svetlemu interieru se zatim klonim k tomu bělenému dubu :-)

jestli světlej interier tak 3

26.02.2010, 00:45 |
Augi jj, za 3 :-)

26.02.2010, 02:44 |
koren ja bych popremejslel i nad necim vic exo-treba snakewood je krasny drevo...
jinak podle omlacenejch rohu tu zadny drevo nevidim, drevotrisku ano;-)

26.02.2010, 07:27 |
TUNER Luku čim budeš celej spodek chránit proti korozi? Koukam plechy jsou hezky čistý,tak by mě zajímalo čim to ošetříš ;-)
koren: opravdu si myslis ze jsem idiot kterej nepozna rozdil mezi drevem a drevotriskou? ;-) samozrejme jde jen o náhled druhů :-P
Tuner: odrezovac, zaklad a alkyton oboji ve vice vrstvach... gumoasfaltovy sracky mi uz na tohle auti nesmi. Jezdit v zime nebude ani za zlatyho čuníka ;-)
asi záleží i jakej bude lak, ale možná bych volil něco tmavšího, aby byl kontrast
to se mi líbí, chci jinou palubku tak si vyberu jinak barevnou fošnu :oD
připrav všechy prkna a během sezony můžeš měnit dle libosti, jinak samozřejmě ke světlému interiéru světlá palubka
lak bude stejnej jako je teď... ;-)

26.02.2010, 09:15 |
martin924 | Upraveno: 2010-02-26 09:16:18
hoď barvu interieru, ať se dá líp poradit ;-)

26.02.2010, 09:38 |
Veva dekor č. 3 :-)

26.02.2010, 09:47 |
imax podle mne č.3 .... uz bych se mnel taky rozhybat a zajet neco delat do garaze :(

26.02.2010, 10:06 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-02-26 10:07:42
Luke-Jeep: Pěkná práce.
K palubce pokud bude světlý introš, tak 3.
Ke spodku. Alkyton je dobrý na nápravy které moc netrpí útokem kamínků od gum, ale spodek a podběhy bych Alkyton nedával, dle mě nevydrží ani letní provoz, chce to něco lepšího. Osobně pokud bych nechtěl gumoasfalt, tak bych šel do průmyslových dvousložkových barev. Konkrétně jak mám tu základovku to je neskutečný jak to drží a co to snese. když jsme lisovali silentbloky na lisu, tak Alkyton se strhnul, ale základovka drží úplně bez porušení. Proti Alkytonu nic nemám, hojně ho používám na brzdy a nápravy, ale na spodek auta fakt nee.
...ten č.3 třeba vypadá dobře takhle, jak stojí mezi ostatníma, a svádí to, že žo bude pasovat ke světlému interiéru. Ale jak do toho začneš vrtat, a osazovat černýma budíkama, bude to dle mě vypadat strašně. Rozhodně bych na přístrojovku dal něco tmavšího, klidně černou. Spolu se světlým interiérem a koberečkama to bude vypadat líp a opticky rozdělovat na horní a dolní část. Např. červená motorka taky vypadá líp s tmavým rámem, než aby byly trubky taky nalakované do červené.
tmava :-)

26.02.2010, 11:01 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2010-02-26 11:08:27
hehe ta deska je jen vsazena do kastle... takze rozdeleni bude v pohode...
Tuner numero due: uvidime, kdyztak se přetře :-) nicmene ze zkusenosti nektery kolegu jim alkac se zakladem drzi i na podbezich :-)
ono i ta co tam máš teď už mi přijde dost světlá (i když je to asi origo), ale v kontrastu s lakem to bude vypadat jak umakart, možná ještě o něco tmavšího než dal MiniMike, něco mezi černou a hnědou
jendys: original je tam plech ;-)
tak nahoď co tam bude, pokud by tam byly nějaký sportovní sicny, tak by i carbon nemusel bejt zlej
neek porsche sedacky z 944 turbo

26.02.2010, 13:06 |
koren Luke: woe:-D kdyz ti neva beleni tak by asi nevadilo i event moreni, hadam spravne? v tom pripade je hromada moznosti. klasika je treba korenovice orechu, thuje je pekny drevo...
BTW jak moc ten kus dreva bude prohnutej(jestli vubec)?
foto ze staryho jagu

26.02.2010, 13:07 |
koren 2003 Jaguar XK8

koren: to najdes ve skoro kazdem anglickem aute ;-)

26.02.2010, 13:11 |
koren a nez nudnej dub, tak co treba ta sama kuze co bude v interieru? (sry, nahodna a dost hrozna fotka)
a jeden zajimavej link
[ Link ] 
Drevo vypada hezky,ke svetlemu interieru bych mozna zkusil prave opak a jak ma MiniMike,tmave drevo..NEBO..drevo zalaminovat,nalakovat stejnou barvou jako karoserii,kaplicku s budiky dat do odstinu interieru a je..popripade nejaky pinstriping..

26.02.2010, 14:56 |
Kesam Dej tam 3ku mede :-)
s carbonem by svetla vypadala myslim si divne....

karbon je nesmysl, laminovat drevo je zhyralost :-)
tmavy drevo jsem mel... vyzkousime svetle... dik za rady ;-)

26.02.2010, 18:53 |
Kesam Jasný že světlé prkno snadno vyhodíš a dáš jiné :-)