Navštíveno 8715x

Prosím na tohohle rapida tyhle kola,vim že foTka kol neni zrovka ideál,ale co se dá dělat-jinou nemám. děkuji

rychlovka

Ty voe, místo jedněch škaredejch olezlejch třináctek jiný škaredý olezlý třináctky... Jsi si jist, že víš co děláš? :)
zítra hodim lepší fotky za dne zatim dík
šak oboje kola sou hezky a oboje nejsou tak casto k vidění, jinak mozna vice vyniknou ty MTX pavučiny, ale zalezi na vkusu soudruha
ja myslel ze jsme tady vsichni kreteni jak si psal jinde:D
vzhledem k tomu že jsou ty kola nejspíš v kufru té šáde, nebylo by lepší obětovat asi tak 30 min. a přehodit ty kola na jedný straně? ;-) :-))
Zdá se mi to,nebo jsou ty pavučiny pěkně vyžraný?
p3rf3kt:klídek...
Thomas987ty kola nejsou u mě v kufru,ale u kámoše v Praze-chtěl je vyměnit
Mišell:jsou stříklý bílým komaxitem a na fotce jenom špinavý
Něco potřebuje, tak to jsme mu dobrý, ale jinak jsme kreténi. Je mi to jasný :-D

01.03.2010, 15:38 |
Kesam Ty vogo on ti to carlos prodal???
jinak jsem dneska zkoušel Ronaly

tady lepší foto na vt

skodovkar: nechal bych tam ty ronaly, jsou z toho to nejhezci ;-)
kesam: njn neuděláš nic ale víš jak to bylo..
Sorry za OT, ale ten RAPID se mi libi!
Jinak co se kol tyka, tak jako BACILONOSIC, tedy chci rict, ze se na nej hodi OBOJE - jedny bych dal jako LETNI a pekne si s nima pohral(vycistit, pripadne striknout), no a druhe nechal jako ZIMNI!(teda jezdis-li i v zime)

01.03.2010, 19:41 |
Timbo me to taky tak hrozny nepripada jen by to chtelo tak 30-40mm k zemi a je to uplne o necem jinym. jinak skodlifka sem nebo tam, ten rapid se mi taky libi.
noo díky kluci docela mi děláte radost..ale tak hold život de dál a je na čase posunout dál...ale ted at už slouží Škodíkovi

01.03.2010, 19:53 |
Kesam Tak gratulace škodík konečně auto které nebude stát pod plachtou udělej kolesa new lak možná trošku na zem a máš rapoše pěkně širokého. Auto zám osobně nevypadá to na žádnou fušeřinu.
než Škodík udělá papíry tak to rozkvete :D

01.03.2010, 19:54 |
Kesam Na ten HOLD ti sere Bílej tesák mede:))
prosím vt,jak je to carlosovo práce

01.03.2010, 20:57 |
Kesam Co je carlosovo práce? :-)
nevim no rapid je pěknej , ale kola ani jed ani druhy dal bych tam ty ronaly trochu je poleštit - límec a nalakovat paprsky.
Posadit k zemi o kousek tech 30mm by bylo akorad a hlavně zadelat to víčko nádrže
luda:myslíš ty poslední ronaly?
luda551: to víčko nezaděláš protože to má dvě...z obou stran..jedno je na plyn a druhy normálně na benál..a myslim že to vypadá dobře taková vychytávka..
škodík : ano ty mám namysli vyleštil bych ,,límce" a laknul paprsky .
C.A.R.L.O.S. : aha to se, neveděl tak to pak je OK, ale vymyslel bych nejakou barvu na to .
Jinak se mi líby jak narazníky krásně sedí na autě a nejdou videt spoje.

01.03.2010, 21:30 |
Kesam luda551: to bude asi tím že jsou z jednoho kusu že nejsou vidět ty spoje hele :-)
tady foto s novou maskou,jinak stále prosím o vt

01.03.2010, 21:32 |
C.A.R.L.O.S. | Upraveno: 2010-03-01 21:37:02
luda551: no a hlavne je to dopasovy tak aby to sedělo:-)..sou tam navařený plíšky už od předních světel až po zadní..
midnite : lýbý se my kdiž lýžu hrnec :D

01.03.2010, 22:47 |
Kesam škodík:Za 1 upravu což je výměna masky máš u mě za 1 ta pomohla.

01.03.2010, 23:49 |
maxov CARLOS no škoda jí,ale tak aspon je klid:)...jinak za mě bych tam viděl jiny prahy,jinak cajk
Výměna masky super hned se na to dá koukat!
A kola? Za mě nechat Ronaly byť MTX pavučiny jsou taky pěkné, ale sem se nehodí.
jako Tuner#2: ale predpokladam, ze mysli ty Ronaly jako ja, tj. ty co jsou ted nandany na aute, ne ty co si prikladal....
MiniMike: Ano myslím ronaly hned na 1. fotce 28.02.2010, 21:37

02.03.2010, 15:59 |
Kesam No ty 1 určitě,ale chce to na zem je to vysoké jako koza.
Jojo ta maska pomohla to je fakt,jinak kolesa bych tam nechal ty co sem tam nechal já...a k zemi by to sneslo;-)
prosím potřebuju to nutně
a o co potrebujes? dit to jedno VT tam máš a na ty druhý kola ho nepotřebujes ty sis k tomu dal tak to víš
a stejně bych tam nechal ty co tam byly...
na tu denní fotku by jsem to potřeboval

06.03.2010, 21:47 |
Kesam Nech tam ty na kterejch to je mede.
tak konečně lepší foto kol,prosím hodit do bílé a na auto,díky