Navštíveno 7289x

dotaz 17ky kola et 35 na golf 5ku jsou to mam7.et35 to asi hodně poleze ven z podběhů co?
grebec a kolik je origo sirka rafku a jaky ma ET?
" jsou to mam7" - to je co za spojení?
Kdybys potřeboval ověřit, můžeš na alcar.cz
MATTESS: MAM7 je znacka kol :-D

02.03.2010, 14:32 |
TROY 7,5 bude akorát : ))) spíš kdybys tam narval nějakej 10" ;)
MiniMike: A jo :-) Kdyby to napsal rovnou velkým....
MATTESS: stacilo by, aby se to napsalo trosku vic kulturne, ne v jedny vete, bez carek a velkych pismen :-)
sory že sem to napsal tak blbě:)díky za odpovědi moc se v kolech nevyznám vím jen že čím menší et tím víc sou vystrčené a nechtěl bych aby to vypadalo jak traktor:)
ono taky zalezi jak je to v serii... jsou auta, ktery maji v serii treba ET10... takze by bylo treba ET35 hodne utopeny :-)
z hlavy to nevím ale na 17ky bylo v techničáku docela vysoké et tuším 52 tak sem nevěděl.jinak podvozek je stejný jako octavia2
...kola nepolezou, ale co poleze budou oči, až uvidíš jak je to malé kolo hnusné :)
prostě 17 je na tohle auto mimo........
chtěl bych spíš 18ky ale když vidím ty díry po zimě tak tak nevím.sem totiž docela slepý a ty díry mě přitahují jako magnet:)
Nevřis: ale co poleze budou oči... :-))))
Dudu_481 ..jj to jo :))) ale aby rovnou nevypadly z důlku :)
Golf V ma et 52,da se i 45 ,ale 35 poleze hodně,mám odzkoušeno.

03.03.2010, 21:46 |
JB já mám variant 5-tku a ET35 na 7J17 mi při relativně menším propružení drhlo zadní lemy. Teď tam mám ET40 plus
dorazy vzadu. To ET35 bylo masakr i strašlivým zas..áním boků auta při sebemenší kaluži - dlouhodobě bych měl pocit, že to obrousí lak.
takže 35 radši nee.jaký máte názor na ty dorazy budu mít v kufru docela těžkou muziku tak by se mě možná taky hodilo něco takového nekurví to pružiny?