Navštíveno 11623x

takže posledni krucky pred nasazovanim karoserie an pripravene prahy a podvozek...
nejdriv zacinovani spar mezi podlahou a tunelem...

hrubě zacínovaná druhá strana...

04.03.2010, 23:58 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2010-03-05 00:01:28
a zahrivame... nalevo ve spare je videt co dela moc cisty cin... i kdyz je povrch osetren stejne jako vsude jinde... tady se schromazdoval do kulicek jako by tam byla mastnota... nicmene byl odstranen a nahrazen jinym s vetsim obsahem olova...

na fotce nahore jeste neni finalni podoba... ta je az tady... zabrouseno... nezacisteno okoli... pac neni potreba... prijde to prekrýt zakladovkou...
cilem bylo otestovat práci s cínem pro případné další využití na karoserii...
pracuje se s tim velmi dobre, jen je opravdu velikej rozdil v tycich ktere se daji koupit... moc cisty cin dela binec

Pokračovalo se s odrezovacem na vsechna mista mimo podlah ktere jsou uz v zakladovce od vyrobce a po 24h pusobeni odrezovace sup tam se zakladem... :-)

po prvni vrstve zakladovky... jeste je videt tmavsi zbarveni na tunelu... ale pri druhe vrstve kterou jsem dneska jeste stihl uz rozdil patrny neni...

po lehkem zaschnuti aby barva nestekala se muze pokracovat na druhe strane :-)

05.03.2010, 00:35 |
Augi Ty woe...
Brasko, snad mi i takhle pomuzes s Cortinou ;-)
pekna pracicka...jen tak dal...

05.03.2010, 08:45 |
BULOH Nádherné...
L-J no co říct prostě super ! Vypadáto že pan doktor broučka zachranil na dalších 20 let .) Fakt parada už se těším až uvidim další foto....
Tomuhle říkam TUNING...
ty voe nechápu, že z tohodle zase někdo složí auto :)
Bacha na Clowna......

tak to bych nechtel vyklepavat :o)))
nevím nejsem z oboru ale chci se zeptat, ten cín to jako udrží?? pamatuju si že když jsem něco pájel cínem nebylo to zrovna 2x pevné

05.03.2010, 17:43 |
Kamil Luke co používáš za odrezovač? Jinak super práce, klaním se.
už se barví, tak to začíná nabírat tu lepší stránku rekonstrukce ...
řekl bych že cín je jen jako "těsnění". V minulých partech měl Lukáš nafocené jak tu podlahu vařil k rámu ......

06.03.2010, 09:03 |
petis Luke: jakou cínovací pastu jste použili? Nebo jste tam naplácali na odmaštěnej plech cín?

06.03.2010, 17:39 |
Kesam Pěkně Luku moc pěkně.
petis: cinovaci pasta na med a barevny kovy... znacku ti ted nereknu :-)
nicmene to fungovalo slusne ;-) rozdil mezi bilou zakladovkou a bilym alkytonem je vic nez vyrazny :-)))

jinak prvni vrstvu alkytonu jsem nahodil dneska cestou z hor :-D jsem si na pul hodky odskocil ;-)

07.03.2010, 19:25 |
Kesam Správná volba barvy :-)

07.03.2010, 20:41 |
petis L-J: značku neřeš. ale jestli to budeš chtít pak použít i na plechy tak utoho budeš akorát nasranej. Doporučuju od Wurth karosářskou pastu a cín s obsahem 60% olova. děla se stím uplně jináš než s pastou na měd. Dal bych ti sem fotku ale nechci ti to tu zasírat:-)
ono nebyl cas laborovat a schanet... ale fungovala dobre...

07.03.2010, 21:03 |
petis jo to je jasný. ale v měděný paste není tolik cínu a při zahřejvání strašně smrdí. A když se to pak utře hadrem tak na plech právě toho cínu moc nezustane.
Paráda, podlaha jak víno...
nepsal jsem ze je to medena pasta, alepasta na med ;-)

09.03.2010, 15:22 |
petis :-D já vím co jsi napsal. Vím co je to za pasty používám je taky. Ale napsal jsem měděná, ale asi to mělo bejt v uvozovkách:-)))))
jo v pohodicce... pruser byl ze jsem stejne jinou nesehnal...

09.03.2010, 20:58 |
petis tady máš v PDF věci na cínování.
[ Link ]