Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Moje Primera P10

o Navštíveno 9461x o
o 14.03.2010, 16:50 | Fresh
strucne receno, Nissan Primera P10 2.0 16V (92kW), r.v.95
auto jsem kupoval nekdy v roce 2001, po zhruba dvou letech jsem ho prodal a v roce 2008 jsem ho koupil zpet, postupne se sklada, jenze je moc malo casu, tak to jde pomalu, ale dulezite je, ze se po predelavani motoru podarilo napodruhe nastartovat (napoprve tam nebyl benzin :-)). doufam ze se letos aspon svezu.

nemam rad laminat a jine zverstva, proto jen decentni vylepseni a hlave se resil technicky stav.

zmeny:
barva cerna metaliza (original Nissan 350Z), zahlazene zamky, blinkry, decentni zamraceni, prevodovka, interier z GT, budou se davat svody z GT (nebo se poridi komplet z nerezu), sani zatim jeste nemam jasno, ostatni se uvidi az pote co bude jezdit

karoserie byla vyvarena a potrebna mista vycinovana (nato ze je auto sedum let po laku, nikde zatim ani puchyrek)

podvozek ocisten, rez obrousena, osetreno pripravkem proti korozi a nasledne prestrikano pripravky na ochranu podvozku.

komplet repas brzd, nove kotouce Brembo, desky ATE, trmeny komplet rozebrany, obrouseny, vse ocisteno natreno, promazano a slozeno

motor ma prebrousenou a pretesnenou hlavu, nova tesneni, svicky NGK Platinum, novej chladic, nove naplne (chladici smes, servo olej, brzdovka), vic zatim nebylo potreba

prvodovka z GT,komplet nova spojkova sada SACHS, novej olej

podvozek, tlumice GT (zatim jsou v dobrem stavu), pruziny Riegger (-40mm), nove gumove ulozeni ramen, nove cepy ramen, rizeni, nove kostice naprav, nove manzety na poloosach

dale nova predni svetla, blinkry, vyztuha pr.narazniku a nevim co jeste

vse co bylo a bude potreba se kupuje nove a "kvalitni"

abych sem necpal same foto, tak kdo bude chtit, muze se podivat na video s par fotkama.

[ Link ]

foto k příspěvku  od Fresh

o 14.03.2010, 16:58 | Luke-Jeep
mazec! Svěží žije :-) tohle auto pamatuju :-) slušná záchrana :-)
o 14.03.2010, 17:01 | Fresh
njn, nejsi jedinej postizenej :-)
o 14.03.2010, 17:14 | luda551
pěkný autíčko a jeden z mála 4 dvířek co se mi líbí
o 14.03.2010, 18:49 | skuutr
pekna prace.Neco podobneho jsem si uz prozil taky..
o 14.03.2010, 20:55 | Fresh
chtel bych se zeptat hlavne Brnaku, jestli nekdo nezna nejakeho sikovneho autoelektrikare, chci komplet novej central s alarmem....
o 14.03.2010, 21:04 | Midnite
Fresh: to zvládneš i sám, bývá k tomu návod, takže jestli nejsi totálně gramlavý tak to dáš ;)
o 14.03.2010, 21:16 | Fresh
jde oto, ze tam central je a byl tam i alarm, chci to predelat a hlavne bych potreboval poradit jakej central koupit a jakej se k tomu bude hodit alarm
o 14.03.2010, 21:19 | Petura
no sice se mi to auto ani trochu nelíbí, ale mám pro ty spousty hodin práce a útrap pochopení, protože jsem takhle propad Hondě Civic :o)
o 14.03.2010, 23:53 | zorro
No ty voe, Fresh...zdravím Tě po letech...:) máš to pěkný...
o 15.03.2010, 15:53 | Fresh
cau cau, taky zdravim, pravda nejakej patek jsem Te nevidel :-)
diky diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3174 sekund.