Navštíveno 9019x

Neřešil jste někdo LED diody do zadních světel u Oct II ,kde všechno hlídá maxidot ? Dá se to nějak oblbnout ?Bude to na všechny žárovky co jsou v zadních lampách .
si snad autoelektronik vyučenej ne :) neřikej že si chyběl když se probíral pan rezistor :)
Da se to jeste vypnout nakodovanim jednotky.... hlidani zda je praskla nebo ne.....
tak to na kódování zkusím zjistit , to by bylo nejlepší

17.03.2010, 16:29 |
WiLaS Se do tý octávky nějak pouštíš:-)

17.03.2010, 17:24 |
zipp Kindlík: raději vypneš hlídání prasklé žárovky, než bys k té LED dal odpor?
tak nechci tam nic doletovávat a to že mi nebude hlásit prasklou žárovku mi nevadí .Výkonové odpory se budou hřát a pokud to jde takhle jednoduše , tak to raději udělám tím kódováním

17.03.2010, 19:30 |
zipp proti gustu.....
WilaS :To je nápad Terky ,tak dělám tak ať se jí líbí :D
zipp: a čemu to vadí ? že ti nebude auto nadávat kvůli hovadině která funguje ,pokud to takhle půjde vyřešit ,tak jedině dobře .Příjde mi větší zlo dávat před každou diodu výkonový odpor ,kterej se bude hřát a budu zasahovat do el.instalace auta .Takhel pokud zjistím ,že auto v noci svítí divně ,že maj diody špatný rozptyl ,tak sundám lampy ,dám zpět origo a nemusím opět nic předělávat

17.03.2010, 23:22 |
zipp jó, však jó, nečil se :-) jsem napsal, že jak je ti libo :-)
Moje zkušenost u superbu je taková :
- nejdřív hlásil prasklou žárovku i když tam byly odpory
- pak se v budíkách vypnulo to hlášení
- výsledkem začal hlásit chybu spínače brzdového pedálu protože si ho přes ten okruh žárovky nějak kontroluje
Vasekkch: to mášpravdu ,bude to brát jako špatné zadní žárovky v brzdách a bude to kafrat .... to je teda na prd .Uvidím co na to řekne elektrikář ,ale do el. se mi sahat moc nechce

18.03.2010, 22:42 |
zipp Vasekkch: tak to jsi tam měl asi špatný odpory, ne?