Navštíveno 7959x

Tenhle dotaz je hlavně pro majitele opelu omega a prodejce tuning dílů.
Docela se mi líbí tyhle světla ale mají psané že jsou pro omegu 94 - 99 jenže já mám rok 2001 už po faceliftu tak by mě zajimalo zda by mi taky pasovali nebo jsou jiné ? Díky

24.03.2010, 23:28 |
JR Omegu neznam, ale ty uvedeny roku vyroby budou mit svuj duvod ...
JR: no pravě že u omeg je to dost ošemetne a pravě ty zadni světla vypadaj stejně bohužel jsem neměl možnost mit sundany světla z obou verzi abych je porovnal jestli jsou odlišne nebo ne. On je tam i totiž rozdil mezi tim že facelift ma většinou tu středni čast bilou a před faceliftem maji kouřovou tak jestli to neni jen jedinej rozdil tohle.
Zavolej na vrakac, tam budou vedet ;)

25.03.2010, 11:41 |
Pajk No zeptal bych se na Opel fóru..
Ale vypadají stejně jako předface, mohlo by to jít.
Pajk: no na obrazku jsou podle prodejce model pro předfaceliftovou verzi ale ja mam facelift.

25.03.2010, 13:07 |
Pajk JJ, já to poletl, myslel jsem jak face. Já se díval jinde a oboje světla mi přišly stejný.
Marku, kdybys tak týden vydržel, mohl bych to zkusit. Ale mám Firelina na Vysočině - facelift a kamarád má rozbouranou Omegu předfacelift v servisu v Pardubicích. Ale odhadem - ta světla tam nepůjdou - facelift je hranatější - nepatrně, ale je.
No a nebo se domluvíme, a já od něj půjčím lampu - to bych teoreticky po víkendu zvládl a pracuju v HK :o)
Freerider: to by bylo super pujčit lampu a okouknout to ja vim že facelift ma hranatějši ale přijde mi že hranatějši jsou jen ty s tím bilým středem a ja mám pravě kouřovej jako je na verzi předfaceliftem.
pasovat Ti budou...jenze facelift je ma s hrankou a klasicke B je ma vic zakulacene..na tmavem aute to moc poznat nepujde...kamos to zkousel na faceliftu ve stribrne a tam to slo videt hodne.