Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > oh no... not LSD dead again :-)

o Navštíveno 9066x o
o 27.03.2010, 15:00 | CervinVega
další pacient s KO samosvorem, tentokráte double domrvené - protočené zuby na lamele + navařený kov na všech plochách...
vyrobení silnějších lamel + utočení domku satelitů, aby se to vešlo do koše difu... lamela pak přenese větší moment, majitel si vyřeší chlazení diferáku a bude méně "prasit" :-)

foto k příspěvku  od CervinVega

o 27.03.2010, 15:02 | CervinVega
"soft" verze poškození - napálený materiál se obrousí a nanese nová vrstva (repas celkem cca 1200-1500,- dle rozměrů a míry poškození)

o 27.03.2010, 15:03 | CervinVega | Upraveno: 2010-03-27 15:06:04
původní nalevo-nepoškozená, jen lehce otřelá-lsd měl ještě nějakou svornost, "nová" lamela napravo

o 27.03.2010, 15:06 | CervinVega
celkový pohled pro pokochání se technikou :-)

o 27.03.2010, 15:10 | xenonman
nejak jsem nepochopil tvuj nadpis to sem davas kdyz ses asi totalne vyhulenej ne?

jakou davas zaruku na to zvnovu potahnuti? a jak je to kvalitni s porovnani s originalem? co to snese tohle asi budou vice prinosnejsi informace nez to so si sem do ted dal

proc se ptam, kdyz jeden znamej nechal potahnout znovu lamelu na spojce vydrzelo mu to 200 km...
o 27.03.2010, 15:13 | xenonman | Upraveno: 2010-03-27 15:18:54
celkem zajimave, jsem se uz taky pustil do ladeni diferaku, jake tam jsou dosahovany tepoloty pokud se dava jinej nez seriovej diff(mysleno pro kraveni větší zatež) co všechno snese obal nebo je lepsi dodelavat chlazeni at pasivni ci aktivni?

foto k příspěvku  od xenonman

o 27.03.2010, 15:16 | xenonman
jina svornost nastavena na 30% a kdzy uz rozebirat tak rovnou i jinej stalej prevod :-)

o 27.03.2010, 15:24 | CervinVega
tak že jsi to nepochopil-stávají se horší věci, stačí nečíst jen svoje příspěvky, parkrát jsem sem už info dával

jde o stejnou technologii jako při prvovýrobě, záruka/výdrž je úměrná použití...
tzn. žádná, nemůžu dát záruku někomu, kdo vezme sériové auto na dráhu, pálí pneu 2hod a pak přijde s difem viz první foto (což se ve většině případů stane-olej se přehřeje, lamely se nataví, připálí na protikus a následně se protočí unašeč poloosy v těch vnitřních zubech)

při běžném použití je vydrž totožná jako u série, tzn. 150-200tis km při měnění předepsaného oleje po 25tis km...

na jaké spojce tvůj známej co řešil, lamelu u difu?
o 27.03.2010, 15:33 | xenonman | Upraveno: 2010-03-27 15:37:19
jasny ja jen,že jsem v česku a pochopil jsem, že se tu nějak chceš asi prezentovat pohoda to neber jako navážení asi ses prostě takovej vtipálek :-)...

ne to nepatřilo k diff, ale lamela a spojka - předpokládám, že to repasování bude fungovat na podobném způsobu

tak pokud to bude chyba repasu, myslím, že se to dá zjistit když diff odejde čím to bylo, tak mě jen zajímalo pokud něco takového nabízíš jestli na tu odvedenou práci poskytuješ záruku, nebo jestli se řadíš do běžné řady tady opravářu - pokud nějaké ladění / není záruku

stavím diff úplně novej (použivám jen starej obal) jiank ostatní je vše úplně nové jsem v tom už za 50tis a nerad bych pak vyhodil penize do koše diky nějaké repasovaném dilu bez záruky tak jsem to jako myslel (opět to prosím neber jako nějaké navážení)

prostě se jen ptám jak to funguje...

když si to nechám udělat v německu zaplatím za to penize (pořád měně než tady v čr) a mám 24 měsiců záruku

o 27.03.2010, 15:41 | xenonman
jinak ještě poslední věc, když repasujes diff řešís třeba pak nějaké zajiždění?

u kazu třeba dostaneš 2l olej - a to proto, že když ho dám do auta tak 30min musím zajiždět, aby si lamely sedly v diff a pak vylejt a dát novej olej, pokud to neudělám vyhodil jsem 25tis z okna co s toho teče je někdy fakt mazec za bordel po tech 30min
o 27.03.2010, 15:51 | CervinVega
ad spojka- nevim o co slo, ale proste nezbyva nez verit tomu, ze tohle funguje, je to vrstva v radech desetin mm, nikoliv "oblozeni" spojkove lamely v radech mm

ad zaruka- tak nemusim se radit do rad opravaru, je to bezny a logicky postup i vyrobcu novych dilu, teda sport, race= zaruka pada... nicmene pri beznem pouziti neni duvod k nejake reklamaci, je to uplne stejny material a technologie, jaky pouziva vyrobce, na to ti zaruku klidne dam... na repas pote, co to dopadne viz vyse, nikoliv...

ad Nemecko-takovou virtualni zaruku ti dam take, pri jakemkoliv problemu reknu-ale Dane, tys to poslal nekde bokem, dif se prehral a ejhle, je mi lito... dif se hreje i pri jizde jen vpred, pri jizde po okruhu se hreje fest, pri driftovani se uz frituje...

poradim ti, kup si LSD od KAAZ (co uz nejspis mas), dej na dif chladic a pri kraveni pouzivej hlavu (nepalit pneu na 3ku 5min na miste a pod)

o 27.03.2010, 15:57 | xenonman
to německo zrovna nevím němci v tomlhe hrajou celkem fér ( to neni cr kde tady kazdej hleda cesticku jak kazdeho ojebat, podvest a podobně, v pohodě máš s tím zkušenosti,

ja to pravě myslel tak v tom smyslu přesně ne podvodu, kdyz budu dělat kraviny ničit to je mi jasny, že záruka neni a můžu si za to sám, šlo mi čistě jen o tu funkčnost...

nechám si určitě poradit, pokud más možnost sehnat funkční nějaké chlazení budu rád

jedna se o tenhle diff

o 27.03.2010, 15:59 | xenonman | Upraveno: 2010-03-27 16:02:11
jinak diff mam od kaazu, stálej převod zase jinej korejec pro zmenu KIA, to poskládání te svornosti je celkem na pohodičku čekal jsem to horší
o 27.03.2010, 16:03 | CervinVega
jestli mas novej dif od Kaazu, co chces repasovat? jinak pri te skladacce si hlavne vymez spravne vule, jinak ti to bude delat rany nebo hucet, to hadam vis... + loctite na srouby uvnitr, jinak se povoli, at uz je utahnes jakkoliv
o 27.03.2010, 16:08 | xenonman | Upraveno: 2010-03-27 16:09:57
chladič potřebuji dodat nějaky, pokud umíš tedy

novej diff stavím tam mám vše, loziska, gufera, diff,prevod, všechno už mám nové

ale pak tu mám ještě jeden a ten je ko podle mě, honda mi prodala špatnej olej takže pokud to jde klidně ti ho pošlu na repas, mám ho venku...

o 28.03.2010, 08:32 | Zan
Taky jsem potunil diff...

foto k příspěvku  od Zan

o 28.03.2010, 08:35 | Zan

foto k příspěvku  od Zan

o 28.03.2010, 08:38 | Zan

foto k příspěvku  od Zan

o 28.03.2010, 08:41 | Zan

foto k příspěvku  od Zan

o 28.03.2010, 12:59 | CervinVega
ulomena uzáverka na offroadu? :-)
o 29.03.2010, 07:49 | Zan
jojo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.392 sekund.