Navštíveno 9649x

ty kokso, co mu pašík udělal? takové lidi kopat zepředu doprdele
no kua takove krasne auto,a nejakej dement to takhle zkurvi.:o(
proc ty lidi kurvej takhle ty auta :-((((
nechápu tyhle komentáře, Nekomu se to proste líby třeba i me... je to tuning tak proč ne... nic natom nezkazil... třeba to k tomu autu nesedí ale každej má rád jinej tuning! a nesnáším jak každej tady dá jeden koment BLE FUJ- a každej BLE FUJJJ... Nesouhlasím zame líby
namísto křídla a polepů, měl koupit podvozek, kola a sundat tu spodní lištu. pak by to nebylo špatný, ale bojim se že se z něj stani benzina tunnningáč
hotový NFS UII. Někteří prostě nemají vkus

02.04.2010, 21:36 |
JR na tomhle aute zadnej tuning nevidim. Nikde neni zadna uprava, ktera zlepsuje vlastnosti vozu.
mikísek: kde vidíš na tom autě tuning? vždyť ty ani nevíš, co to slovo vůbec přesně znamená...tak to prosím nekomentuj... a jestli se ti to líbí, tak si asi taky pěkně padlý na hlavu, tohle není styl, ale ohrožuje tím i zdraví ostatních, taková gilotina..
kdybych tam stál, tak mu to normálně urvu z toho auta
taky přidám jeden úlovek,je z Plzne, schvalne kdo najde co tam nepatří:o)

inspirated by nissan 350Z :)

bych mu sebral okamžitě techničák za tu šílenost na kufru.

02.04.2010, 22:05 |
Poky2 =:o)

jak zpizdit relativne hezky auto.... :-(( toledo je best :-D :-D :-D

02.04.2010, 22:09 |
mishan | Upraveno: 2010-04-02 22:10:21
poky2: si dělal VT? :o))
ten passat musel být VT. to přece nikdo nemělat tomu nebohl udohému autu, že ne..

02.04.2010, 22:27 |
Poky2 mishan: právě že je to realný...
Foceno v Praze před Mekáčem.
Ale zajímavý je, jak má zajištěnej nárazník aby mu neupadl :oD
Poky2: snad si nemyslíš, že jsem tak blbý abych to nepoznal ;-)

02.04.2010, 22:40 |
Poky2 Nemyslím, vím jak si to myslel :o)

03.04.2010, 03:24 |
Kesam mikísek:FANDÍM TI :DDDDDDDDDDDDDDDD

03.04.2010, 03:25 |
Kesam Mám to samé škoda:-)

03.04.2010, 12:01 |
maxov ten passat no hruza,to bych chtěl vidět toho magora...ale určo nějakej šampon...
toledo krásnej decentní tuning:D
Néééé, na prznění VW jsem alergickej.....:-( Humus toto, to by mělo být snad trestné...

03.04.2010, 21:52 |
Shr3k Nejsem z těch, co by slintali nad krásou posledního VW Passat, ale pan majitel se zasekl někdy v roce 2002 ne? :-)

03.04.2010, 23:47 |
Kesam Shr3ku svatá pravda:D
Mishan- Nebudu se tady s tebou přetahovat jestli vím co je tuning a nebo naopak nevím co je tuning,a kdyby ti došlo tak Zame líby,jsem napsal proto abych nebyl jako každej,Nelíby ! netvrdím že každé auto je povedené ale ne každej na tuning má 100 000 ! jasné když nemám proč to kupovat ale nekoho to proste baví... a co vy víte za 3 roky s té octávky muže udelat nádherné auto každej nejak začíná !!! mishan já zapomel že ty jseš profík,SORY
mikísek: Kde vidíš Oktávku?
tak to jsem totální idiot :( pardon za OT ani nerozeznám auta :)
2 mikísek: ty krávo, výrobu takých ako ty by som zakázal :o)))
mikísek: tak ted ses ukázal jako velkej znalec :D takže o tvých tuningových znalostech sem přesvědčen :)
passat se mi, kromě CC, vůbec nelíbí, ale to křídlo navodilo nápad, že v úpravě pro DTM by to nemuselo vypadat zle ;-)
no jo no :D... každej se nekdy sekne no... narážel jsem na lidi jak nekdo napíše fuj a hned to každej píše taky... jak nikdo nemá svojí hlavu... ano o tuningu nic nevím :D :D :D a znalosti taky žádne jsem rád že si hned deláte obrázek :)
to me fakt dostalo,stou octávkou :D ještě jak ty octávky jsou za tím passatem... :D kurna

04.04.2010, 17:18 |
ebeerman | Upraveno: 2010-04-04 17:21:24
mikísek: Já si ale nemyslím, že ti další co píšou, že se jim to nelíbí to píšou jen kvůli tomu že to napsal někdo před nima.
Auto je naprostej nevkus, zajímalo by mně jak to vypadá u toho estéta doma, když dokáže takhle zabít auto...
slim pravda:o)))))
mikísek : HYPERNOVA RULEZZZZ :o)) není to tvoje auto ???? xD
Ne to opravdu neni :D a i přiznám že tohle neni tuning,ale píčovina jako ty auta pod tím :)
aberman: máš pravdu ale třeba to je nejakýho kluka kterýmu je 18,a tatka mu to koupil hodne často je to takhle
:(
Ty vole Ty máš koľko rozdelených osobností v sebe?
Slim: anebo mu někdo hacknul acc :-D
Nebo si s toho delám prdel třeba pro ty co to už opravdu nechápou !! uzavírám tuto konverzaci...
Alebo b) strápnil si sa a teraz sa vyhováraš na kde-čo, pampeliško :o)
me to vubec nebere, ale passat je paskvil
vubec neřeším jestli jsem se ztrapnil... me natom nesejde .
Slim: umírám z tvých výroků :D:D

05.04.2010, 22:58 |
Pepe Na první pohled jsem na té první fotce viděl místo křídla lavičku v parku. Mozek si to nějak odmítl spojit s tím autem...