Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Vyfuk 1.4 16V, GIV

o Navštíveno 7579x o
o 04.04.2010, 12:31 | Antonio
jak to tak byva, tak mi na manzelcinem aute zhnil vyfuk, tak premyslim ze bych tam hodil nejakou ladenku, at to ma zajimavejsi zvuk,ale nevim co tam dat. jestli jen koncak, nebo vyhodit stred a nechat jen koncak... co poradite. nepotrebuju zadny kraval, jen neco hodne decentniho s peknou ovalnou, popr kulatou koncovkou. díky

o 04.04.2010, 14:44 | Pajk
co je všechno zhnilý? střed a konec?
o 04.04.2010, 18:28 | Antonio
konec
o 04.04.2010, 18:43 | Pajk
Tak střed nech, potřebuješ odpor u atmosférovýho motoru. Konec kup hlavně přímo na svoje auto, ať nemusíš navařovat trubky atd. Prostě co nejvíc origo. Klidně sportovní tlumič, ale s origo trubkama, ať jen vyměníš kus za kus. Nebo jen nerez koncovku na nový origo tlumič. To je rada za mě.
o 04.04.2010, 20:41 | crestik
ehm, proč potřebuje atmosféra odpor?
o 04.04.2010, 20:59 | Pajk
ztrácí pak výkon, u turba naopak co nejmíň věcí po cestě ven...
o 04.04.2010, 22:03 | crestik
no, ztrácí...to je široký pojem :-) Dle mě to tak není, právě že nepřeplňovaný motor potřebuje co nejmíň odporu, aby "vysál" všechny spaliny ven a podtlakem pomohl při počátku sání.
o 04.04.2010, 22:14 | mr.brain
crestik: najdi si něco o protitlaku ve výfuku, resp. impulzech v něm, opravdu je tam ten odpor třeba - a proč? Lepší výplach válců...

Antonio: jako Pajk
o 04.04.2010, 22:42 | crestik
tákže postupně:
-nejdelší příspěvek
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3666 sekund.