Navštíveno 7753x

nevali se nekomu sportovni snizene pruziny na punto mk1?staci mi jen predni se snizenim 60mm?

19.04.2010, 15:43 |
Kesam Na 60 by jsi měl dát i tlumiče zkrácené.
nejdriv musim resit pruziny,pak az tlumice.jde mi jen o predek,takze prave v tom je problem
tak kup podvozek ne? jinak na 60mm už nedáš série..
jsem cekal kdy se ozves....k cemu mi ten podvozek bude,hm?kdyz tam muzu dat jen predek,to se mi moc nevyplati..ale uz jsem se u vas taky na nej dival...

19.04.2010, 22:18 |
Katy tech 60 neni zas takovej hardcore, muzes to hodit i na seriovy. ale otazka jak dlouho jeste vydrzi.
takze se vyplati spise financne koupit celej podvozek,... a navic 60 samostatne jen predek se shani velice spatne. tohle je porad nedostatkovy zbozi u puntařů. ale mozna bych vedela o 40mm předek jestli chces.
a kolik by byla cena?me jde o to ze zadek mam zmerenej 6cm mezera,je to strop abych nechytal,ale ve predu mam 13cm a to je fakt hnus.nevim jake to bude opticky,ted je to fakt hnus...se muzes ve vyskove podivat....:)je mi jasne ze se shani blbe...

19.04.2010, 22:31 |
Katy zjistim cenu, pisnu. kdyztak by probehlo ve vyskove predani.
jj u punt je strasny s tou vyskou neco udelat,mi povidej !
jo jo to by slo ten vyskov...odviji se to od ceny,snad me to nezabije...premyslim co udelam s tim zadkem....

23.04.2010, 10:16 |
Katy hele takze predek 40mm za 1tis ? jen pruziny.
katy: vydrzi ty pruziny neco? co jsem koukal na fotky, tak tobe predni zrejme praskly :-)

24.04.2010, 22:06 |
roman .mycTD:
:-):-):-)

26.04.2010, 21:44 |
Katy 2myc: :D:D
a proto čekam na lešenarske trubky.
btw: tyhle nebyly moje.
2korodbacek: pak dej foto az je nasadis, ten predej je fakt extrem vysoko tim jak jsou tam maly kola.