Navštíveno 12912x

22.04.2010, 19:13 |
T0M tak konečně 15" a HP sportingy na autě. exteriér je víceméně hotov, teď přijde na řadu udělat lehce interiér a hlavně motor. Jinak auto slouží i k dennímu ježdění, takže to je jen taková decentka :)

22.04.2010, 19:13 |
T0M

22.04.2010, 19:14 |
T0M

22.04.2010, 19:15 |
T0M

22.04.2010, 19:15 |
T0M

22.04.2010, 19:16 |
T0M

22.04.2010, 19:16 |
Jajinek | Upraveno: 2010-04-22 19:18:57
Vypadá to hezky,akorát bych hodil do pryč ty hagusy a dal víc dolů předek než zadek. Jaký máš HP a jak snížený? Neleze ti ten zadní tlumič moc ven?

22.04.2010, 19:19 |
T0M no hagusy v létě a v zimě používam a jak jsem psal je to hlavně na ježdění takže tam zůstanou, mam verzi tuning předek je na max. -6cm zadek na asi -4,5cm

22.04.2010, 19:21 |
T0M ještě zezadu :)

22.04.2010, 19:22 |
T0M vzádu dam mezi lem a gumu malíček a vepředu mezi tlumič a gumu nedam ani ten malíček :D

na každodení ježdění asi až moc fešná práce...líbí ;-)
Tak to mě připadne,že ten předek je stejně hrozně vysoko. Já mám taky tuning a předek -4,5 a zadek nejvíš adělá to hezkej klín. To máš komplet po laku nebo polokomplet laku,že?

22.04.2010, 19:30 |
T0M Gervis: no na nějakej sraz ji taky vytáhnu :D
Jajinek: nj drážka už není, ale necham to tak, aspoň všude projedu :) na podzim byl celolak
v pohodě felda až na ten hroznej nárazník a nesmyslnou černou haupnu,tod můj názor
hlavně že se to líbí tobě. Taky uvažuju,že pudu ještě dolů,ale nějak se nemůžu rozhoupat. Vzadu neškrtáš?
jo a předek je fakt vysoko oproti zadku,naopak by to až tak nevadilo

22.04.2010, 19:37 |
T0M ještě před zimou jsem bohužel po celolaku boural, předtim vypadala jinak, nárazník se teda opravil ale haubna byla červená a jiná maska, ale tu masku jsem už nechtěl(hodně práce s dopasováním a byl jsem dost bez financí) a s origo my to přišlo obyčejný, a když jsem tam dal novou kapotu ještě v černým základu tak se mě to nějak zalíbilo a nechal jí dát do černý. v poho, mě se to líbí :)

22.04.2010, 19:39 |
T0M vzadu neškrtam, jsou tam 10mm podložky, tá výška je spíš optický klam ve skutečnosti je zadek výše, akorád felda má vzádu nahov.. udělanej lem že není kulatej kolem kola a tak to je opticky víc utopený než vepředu
TOM: koukám Hradečák ......
No máš to pěkný ....
To tak bývá,já si laminoval a řezal nárazník z njůksichtu a potom co jsem si ho lákl a po týdnu na autě do mě couvl borec a bylo po ....,takže napodzim znova a teď čekám jak bude počasí a budu znova lakovat.
hezký ale nějak mi tam nesedí ta černá kapota :)
Když ne předek dolu tak zadek nahoru a bude to ok. Černou kapotu bych taky vyloženě nemusel, ale celkově jedna z hezčích feld.

22.04.2010, 19:56 |
T0M možná kdyby šla střecha do černa tak by to už vypadalo lépe, a zanikly by trochu hagusy :D
decentne, pekne. viac neni treba. len ako bolo pisane. daj cervenu kapotu a podla mojho nazoru aj masku zahladit, ze by ostala len ta stredova diera.

22.04.2010, 19:58 |
T0M jinak ty zadní kola jak jsou zalezlí pod lem se mi líbí nejvíc takže nahoru to určitě nepujde :D možná časem necham dodělat ve předu další drážku na snížení
Jaký máš et vzadu a profil gumy máš 45 nebo 50?

22.04.2010, 20:03 |
T0M ET38 plus ta 10mm podložka profil 45

22.04.2010, 20:11 |
T0M | Upraveno: 2010-04-22 20:12:11
všem děkuji za názory :)
koukam že kapota se moc nezamlouvá, naživo to není tak hrozný, mě se líbí, sedne ke kolum, ke sloupkům a budou se ještě zatmavovat okna. spíš přemýšlím s tou střechou do černa :D

22.04.2010, 20:14 |
Pluto Verano: Nárazník je ten nejhezčí, co jsem na Feldě viděl, je to kopie Kitovýho nárazníku

Ještě vymysly tu masku,já vzal tu seriu,vyřezal,svařil a takhle to dopadlo

22.04.2010, 20:16 |
T0M | Upraveno: 2010-04-22 20:19:52
Pluto: přesně tak :D taky se mi líbil ze všech nejvíc, sice to je laminát :( ale žádnej tuzing až na zem a docela k tomu sedne, teda podle mě no :) ve skutečnosti je dokonce mezi těmi ploutvemi výše než origo, takže se moc nebojim že ho urvu

22.04.2010, 20:18 |
T0M Jájinek: no uvidim ale už sem si řekl že s exteriérem končim, tolik peněz nemam :) chci hlavně motor a vnitřek
Tohle je úzká verze kitovýho nárazníku:)
Btw. motorizace? Brzdy?

22.04.2010, 20:22 |
T0M -Hans-: je to 1.3BMM 50kW, planuju udělat hlavu, vačku, chip, plus výfuk. brzdy nějaké obyč, ale do léta by se měli taky dělat. s těmi ale furt váham jestli to nepřekopat na kotouč 260mm, uvidim jeslti nebudou prachy dam Brembo a bude
jestli máš flexu a c-očko někde v okolí tak to je vše co potřebuješ a láknutí není taková darda. Já si k tomu dokoupil ještě mračení nebo prodloužení kapoty(každej tomu říká jinak)a vypadá to super;-)

22.04.2010, 20:25 |
T0M Jajínek: jasný no uvidim, mě se ale spíš libí jen takovej decent :)
Jajinek: moc super se mi to teda nezdá
Tom: na ten motor se vyprdni, jelikož do toho vrazíš peněz a nic z toho skoro nedostaneš...
Tom: Takže by ses mohl dostat i na 60-65 kW...plus majnus. Kdo to bude páchat?
Jezdím ty 260 mm a je to paráda, doporučuju. Btw. na technický nic nepoznali:)
Jajinek: mě se teda tahle maska vubec nelíbí, nejlíp vypadá originál jak je ted a nebo uplně nejlíp jen odstraněnej znak ....
Midnite-jasan,ten vrchní lem u kapoty bych nechal větší,ale když sem to dělal tak mě nenapadlo to zkusit přidělat na auto,ale není to nejhorší,jen ten tahokov by to chtělo novej

22.04.2010, 20:36 |
T0M -hans- asi Motorexcel nějak v létě snad až ušetřim, právě že felda je lehká a tenhle nárůst bude znát, no s těmi brzdami uvidim, nechce se mi na zimu dávat nějaké 14" když 13" tam už nenarvu, jo a na technický ti stejně nemůžou nic říct, jelikož máš psáno vpředu brzdy kotoučové ale rozměry se nepíšou :D
tom: tak znát to moc nebude, mám kamaráda co si takovýma úprava prošel ( je na 65kw) a clio 1.4 se 60kw mu dá... raděj si tam dej třeba 1.8T, pak to má asi význam
Čepek umí. Ale krouťák šestnáctky...:)
No ono když je na třmenech znáček Ford, tak by si mohli aspoň rýpnout:D Jinak 165x65x14 a pohodex:) Každopádně doporučuju jinej stálej převod:)

22.04.2010, 20:43 |
T0M to by bylo pěkný tam dát 1.8T ale muselo by se překopat celý auto se vším všudy :DD a těch peněz ...
tak díly seženeš myslím za pěkné penízky. Ty tvé úpravy také nebudou levné, ale jestli to fakt chceš tak do toho jdi, vždyť si auto děláš podle sebe ne? :)
no felda sa mi paci aj ja som ju dakedy chcel,len jedna vec sa mi ntu nepaci a to je ta kapota ze je cierna,to vyzera ako keby to bol nahradny diel,ale inac je pekna....
Midnite: Nic proti, myslim to v dobrym, vrat se na zem:)
Hans: v ceně dílu? heh u nás v Otrokovicích byla na vrakáču 1.8T za 30 tis... půlka auta chyběla :D (zadek) ale motor a předek byl ok :o)
Nee, v tom rvát 1,8T do Feldy. Nerikam, ze to nejde, ale...to uz tady parkrat bylo:)
Ahoj, pěkná Felis. Mám taky, takže jestli můžu pár postřehů (není to kritika):
1) kapotu do barvy auta,
2)Kola krásný, ale bubny vzadu do černa (trochu je potlačíš a kolo vynikne víc)
3) Flat stěrače,
4)Boční blinkry bílé nebo kouřové
5)Výfuk asi fajn, ale kuwa, ze zadu není vidět :) co třeba soietu 140*70? :)
6)Hagusy bych taky nemusel, ale pokud je využíváš...jsou potřeba..
Celkem decentní tuning - mám to rád...
M.
Hans: byl to jen příklad ať tam dá motor co má ,,koule" :o))
Stejne by musel minimálně převařit celou kastli, když už né celorám...to jsou zbytečný debaty, nemá cenu řešit:) Na to to "auto" není:) To už je zas o jiném autě, nebo pro rýpaly o autě.
tyjo, moc pěkný...
doufám tedy, že s koly spokojenost...
a díky typovému listu máš i klid od PČR :-)
tak ať sloužej :-)
Jajinek: No podle mého oka je maska i nárazník hruza a děs..

23.04.2010, 07:09 |
T0M děkuji všem za chválu či názory. Kapota určitě černá zůstane kdyby se mi nelíbíla nestříkal bych ji tak :)naživo to je opravdu pěkný :-))) kouř. blinkry tam jsou, výfuk není na fotkách moc vidět ale širokej je dost:) bubny červený zůstanou, mě se tak líběj, flaty tam nejspíš pujdou. nad 1.8T ani nepřemýšlim vím co to obnaší :)
tykeev: jj spokojen ještě jednou díky, akorád jsem trochu smutnej nevim kde k tomu jedno kolo přišlo ale dostalo nečim ostrym do pohledovky,taková malinká ďupka ale odloupl se kolem toho lak asi o šíři 4mm :( snad to pujde nějak opravit.

23.04.2010, 07:10 |
T0M berte to takhle s červenou haubnou by ta felda uplně splynula s ostatními, takhle vyniká :-)))

23.04.2010, 09:43 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-04-23 09:45:13
Pěkný, jen mě nesedí ta kapota.
BTW nevím co mají všichni s tím snížením, dle je to to auto podle fotky 19:14 akorát v rovině a tak to má bejt. Jo zamlada jsem taky chtěl mít nakopnutej zadek a auto do klína, ale on pak ten zadek pěkně ustřeluje, takže už nikdy více... Podívejte se třeba na kitovou Feldu jak je posazená a jak to auto sedělo a co dokázalo.
Co se týče tý 1,8T, tak to je už hodně úsměvné téma a to, že Clio porazí lehčí auto s 65kW taky. Tam to asi bude o tom mezičlánku mezi sedačkou a volantem.

23.04.2010, 10:14 |
sotek Mě se to celkem líbí.
TOM: kola jsi vybral dobře, ty 14" co jsem od Tebe koupil se hoděj na seriovku, ne na Tvoji.

23.04.2010, 13:03 |
T0M Tuner#2: no ono totiž opticky klame ten zadní rovnej lem, je blíže ke kolu než přední kterej je kulatej, jak jsem psal ta ve skutečnosti je zadek výše než předek ale ty lemy to opticky uplně mění
sotek: ahoj,díky a co ty, kola jsou v poho?
TOM: Však já to vím, stejně to mám na svém autě. Jen jsem chtěl poukázat na to, že víc zvedlej zadek není rozhodně pro jízdní vlastnosti dobré řešení.
clio I je těžší než felda? odkdy?
Midnite: Dnešní určitě, nenapsal jsi jaký. BTW: Těch 65kW ve Feldě je odbržděných a jaký byl točivý moment?
tuner: jo nenapsal promiň, ale točivý moment nevím. Kamaráda asi uvidím o víkendu tak se ho zeptám jestli někde nemá papír z brzdy bo to aspoň neví..

23.04.2010, 15:57 |
Kesam Na tej modrej je pěknej decentní.

23.04.2010, 16:30 |
T0M dnes jsem byl na STK aby my podepsali typ list s 15" ale málem jsem jel s nepořízenou protože mám v typ. listu uvedeny pouze kovove ventilky šroubované a ty tam nemam, nakonec jsem překecal že gumovej taky těsní ne tak čemu to vadí, nebo snad vadí?

23.04.2010, 16:31 |
T0M z dálky taková mezera vepředu pod blatníkem není :)))

To jo,takhle to vypadá líp,z tech fotek nahoře to byla trochu raketa. A co folie?

23.04.2010, 20:30 |
T0M jj folie budou možná v létě podle financi

24.04.2010, 09:44 |
sotek TOM: kola v pohodě, auto vypadá hned jinak. Vzal sem je tempem, zatřel odřeninky a jsou hned hezčí.

25.04.2010, 20:07 |
fabi Mě se líbí, hodně mi to připomíná moje ,,začátky,, s tuningem a feldou :-) (viz foto rok 2007)

26.04.2010, 17:53 |
T0M fabi: pěkná, koukám podobný styl :) ta maska k tomu vůbec nevypadá špatně...hmmm popřemýšlím jestli bych ji nedal taky :D

26.04.2010, 19:42 |
fabi TOM: jj ta maska je podle mě asi ta nej... tuším, že je od ellri :-)
Taky jsem vytáhnul letos prvně Felis z garáže :-D
Jen mám ještě hodně dodělávek než to bude komplet. Komplet muzika, výměna motoru a převodovky a trošku barviček na podvozek.

Taky jsem vytáhnul letos prvně Felis z garáže :-D
Jen mám ještě hodně dodělávek než to bude komplet.
Leštěný 16" Dotzy, komplet muzika, výměna motoru a převodovky a trošku barviček na podvozek.

06.07.2010, 17:53 |
T0M tak něco málo se zase udělalo, fólie na oknech s atestem, a zatmavení blikaču, ty přední jsem trochu přehnal ale svítit je je ještě vidět, uvidim co my na to řekne první kontrola :D jinak do budoucna(asi příští rok) se uřízne střecha s oknem a hagusama a navaří nová bez ničeho a půjde do černa.zbavim se hagusu protože budu snad kupovat větší a novější auto na ježdění a na feldě se bude moc tak furt něco dělat :)

06.07.2010, 17:55 |
T0M

06.07.2010, 17:56 |
T0M

06.07.2010, 17:58 |
T0M

06.07.2010, 17:59 |
T0M
S foliema to vypadá líp,ale ty blinkry sou jak pěst na oko;-) ,měl sem to teda taky před x-letama,ale dal sem to pryč,ty origo bílý sou hezčí. Anebo si začerni aji lemy parabol a bude to vypadat zas jinak

06.07.2010, 18:15 |
T0M myslíš světel? ty jsou ale není to moc vidět, ale prý se může ještě nalakovat parabola i vevnitř ale jen ten spodek, tím by to ale dost prokouklo, takže s tím do budoucna taky počítam

06.07.2010, 18:25 |
T0M jo zapoměl jsem napsat že sem blázen a detailista a kupoval jsem všechny okna nový krom předního samozřejmě, přední byly dost poškrábaný a zadní zničený od klempíře. ale zas na feldu to je za hubičku a vyšlo mě to všechno za 3600,- origo čirý okna. to u jinejch aut stojí jedno okno :D
Jasně,myslím paraboly vevnitř. To jo,prskance od c-očka jsou pod folii vidět jako prase.