Navštíveno 11932x

co na ně říkáte?

nelibi :) moc "titerny" na to auto :o)))

23.04.2010, 19:52 |
Diner | Upraveno: 2010-04-23 19:55:36
Moc malinkaty a nesedi tam bohuzel ani tvarove. Sorry ale funkcne a designove se tam asi podstatne lip hodi origo... tohle je jak z motorky.
Btw. to auto mas schvalne ruzovy? Protoze jestli je ten lak zvetralej, mozna sis mel radsi za 90 korun koupit tempo a vysledek by byl o 100% lepsi:-)
Jojo je to tim fotografem...:-D
Jinak zrcatko....no povim to takhle bude v nich videt ještě větší ho*no než v těch co tam byli....

23.04.2010, 20:10 |
jp1 ten Hyundai má hezký zrcátka :-)
vypada to jak NFS: underground ty zrcatka. Spis bych vymenil ty predni blinkry a u ridice si srovnej blatnik nelicuje s kapotou ten roh
jj blinkry jiné a zrcátka nejspíš origo.. nedávej na staré auto ,,moderní výstřelky" :D

23.04.2010, 20:19 |
Kesam Mě na škodovce seděj klasické kapky.
hustá kára, taky chci takovou

23.04.2010, 21:32 |
Rudi axetom - to nelícovalo už od výroby :-DDD

23.04.2010, 21:34 |
Prady Jako Kesam...klasický "beskydky"/ "kapky" ... obautodily.cz
Rudi: originální díly lícují, druhoška už má problem
zrcátka - origo nebo kapky. jak již je výše - na starý auto se nehodí moderní věci

23.04.2010, 23:19 |
JR tak to je dobrej hnus
Bekydy nebo podobný a líp štelovatelný dělal Eibach, kdysi sem je míval na P924 a nebylo to tak hrozný, ikdyž jsou hodně mrňaví...

24.04.2010, 10:24 |
maxov a jeje škodovkař to začal překopavat,novy zrcatka hnus,dej tam to co tam bylo

24.04.2010, 10:35 |
DaveX Zrcátka hnusné. Sorry. Je to celkem pěkná škodovka, tak ji radši nechej tak, jak je.

24.04.2010, 11:10 |
šimák dej beskydy, podle těch tvych sou zlaty.. jen pro představu..

Původně na něm byly polský napodobeniny beskydek,ale už měly v hajzlu klouby.Tak jsem koupil jako přechodný,než se koupí origo bekdyt tyhle.Ale musela se přidělávat díra,takže se ještě uvidí kdy tam dám beskdyky.

24.04.2010, 14:19 |
DaveX šimák: já asi nemám vkus, nebo nevím, ale ty zrcátka, co tam máš jsou asi nejhnusnější, co jsem kdy viděl :))
šimák:sorry ale ty zrcatka jsou opravdu desny...radsi hod orygo a do laku,udelas mnohel lepe:-)
škodovkář:krasny??co se ti na tom libi?lol

24.04.2010, 19:54 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2010-04-24 19:57:27
Zkus u té červené vyhodit ten tahokov. Zrcátka zkusit origo a potáhnout třeba karbonem společně s maskou a nasávačem.
DaveX, Luboš1: pokud jiný zrcátka na škodovku, tak jedině Beskyd sport. To jsou dobovky. Origo a v laku ? To snad ne
jedna dobovka

origo v laku

Beskydky a nejhnusnější? No nevím...
škodovkář: Jinak za mě špatná volba zrcátek, mě tam nesedí, měl jsi raději došetřit, stejně stojí asi 300,- kus.

25.04.2010, 00:48 |
DaveX Tuner#2: to je o vkusu. Každému se líbí něco jiného :)
Hlavně bys měl počkat než trochu vyrosteš a dostaneš cit pro to co je hezké a co ne... Tak to auto jen zničíš

25.04.2010, 09:51 |
Prady Nechápu proč tu někdo kritizuje "beskydky" a ještě dokáže říct, že origo jsou hezčí, dle mě jsou beskydky nejstylovější zrcátka, který se asi jako jediný hoděj ke staré škodovce ;-)

25.04.2010, 21:02 |
DaveX No to je asi tou fotkou, u tunera jsou ty zrcátka vážně v pohodě a tam se mi i hodně líbí, ale u šimáka se mi prostě nějak nezdají.
taky sem měl na škůdce beskydky a jiný zrcadla bych tam asi ani nedal.
pro rejpaly s novýma blinkrama:-)

ten foták to nějak nepobírá:-(
Nerad ti to řikám, ale čirý by byly lepší!!!
ty byly hnusný,vybledlý,popraskaný,špinavý -časem budou tmavý
no čim dal tim víc se mi to nelíbí...a to sem to měl vcelku pěkný...až na pár detailů ...ale to už tak bývá...
tak před

a po,fotka od Tuner#2-dík

11.05.2010, 19:32 |
zipp teďka to vypadá určitě líp...ale blinkry by to chtělo bílý (ne ty zažloutlý a ani ne ty oranžový)
dal bych jiný kola, černej tahokov, max ještě černý okna a nechal bych to
maska bude asi tahle-je z toho setu,blikry asi budou bílý a kola zatim nechám

za me ne, nechat tu seriovou,mozna zrusit tu svislou pricku...

15.05.2010, 06:47 |
MATTESS | Upraveno: 2010-05-15 06:49:09
nechat serii, co jiného ode mě čekat :-)
nebo sehnat ještě dvoudílnou

za mě nechat tak jak to je,jedině dát beskydy, neprznit to tahokovem, když zrušíš tu svislou příčku tak se ti časem prověsí ty vodorovná žebra a bude to hnusné.
Jo a koukej do toho naložit nějakou music, když už jsme na tom autohificlubu:-)

15.05.2010, 07:33 |
MATTESS | Upraveno: 2010-05-15 07:35:04
leda by musel ty horizontální příčky vyztužit, ale taky bych to nedělal.
Spíš by chtělo trošku poopravit karoserii, ale ne tak jako na tom modrém předchůdci
Nechal bych masku z té fotky od Tunera. Oranžové blinkry se mi líbí. Zvýrazní hlavní světla. Zkusil bych vyndat ten tahokov, jak to bude vypadat bez něj. A celkem rušivě na mně působí ten černý plast na kapotě. Bez něj by to bylo lepší.
hifim@ni@k: na fotce od T#2 je ta dvoudílná, co jsem dával detail. Osobně se mi taky líbí více, je taková jemnější
Tak dvoujdílnou masku by chtěl každej,ale víte kolik stojí:-).Jinak budu nechávat tuhle-akorát se bude dávat pryč držák na znáček.Ale strašně se mi líbí to zamračení...
Loni mi stála dvoudílná jako jednodílná :-) Spíš je problem ji sehnat.
Na té z Elisu se mi nelíbí, jak ta maska trčí dopředu oproti serii. Co koupit jen mračení ke kapotě (když už mračit)?

Mě se to právě taky nelíbí a to mračení se mi kupovat nechce.To už radši mračení z plechu