Navštíveno 7682x

tak planujem upravu predneho naraznika.. a po par hratkach v photoshope mi vysli 2 verzie ktore sa mi pozdavaju. ktoru by ste volili vi? prilozene aj origo foto

když už nějakou tak první jinak bych nechal originál
cislo dva vypada jak z filmu cars... jen tam chybi jazyk... ale myslim to jako plus... ;-)
urcite chcem odstranit znak, blby plastovy drziak aj zo znackou a plast v stredovom otvore.. ale teraz ci to tak nechat, alebo zahladit aj bocne otvory
Vzhľadom na to že tie bočné otvory vetrrajú brzdy a vyzerajú rozhodne lepšie než ten fotošo pbez nich, nechal by som to tak.
tak teda 2:1 pre nezahladzovanie otvorov bocnych

25.04.2010, 23:37 |
Kesam Nech to jak je to.
Za mne varianta 1. Zahlazeni jako 2. tomu vubec nesedne
3 body:len vyhladenie stredovehu otvoru a odstranenie znacky..
2 body: nechat seriu
1 bod: zahladenie aj bocnych otvorov

25.04.2010, 23:57 |
felda16 | Upraveno: 2010-04-26 00:00:21
a kde das znacku? :D za okno ako top tuneri? :D
nechapem preco kazdy odstranuje znaky, to sa hanbis na akom jazdis aute??
inak uprava 1
nie nie. znacka bud do stredoveho otvoru co asi velmi nie, alebo spravit prehlbenie do naraznika na to miesto, de je. ale teraz trci, to nei pekne. nehambim sa vobec zato, ale ten znak mi tam kazi linie :)
dej tam, co radí všichni nade mnou, nebo to, co se líbí tobě :-)

26.04.2010, 06:03 |
dedo podla mna nechaj tak ako je, ale ak uz silou mocou chces menit, tak cislo 1
len tolko ze pan Furious10 este nema ani 18rokov takze nevie co ma robit!!! a ked vidim ze chodis sem tak ti pripominem ze kedy mi ches vratit peniaze???vlastne mne aj ostatny!!!lebo s tebou sa nadviazat kontakt je dost tazke!!!
dakujem
mi se libi ta posledni ;-)

26.04.2010, 21:41 |
Katy | Upraveno: 2010-04-26 21:42:04
var.1po uprave
urcite by som to vyriesil na tvojom mieste tak ako to je na prvom upravenom obrazku,vyzera to sportovo,ja by som volil to...

28.04.2010, 10:10 |
Jeld@ rekl bych že spíš ten první
9 hlasov varianta 1
3 hlasi varianta nechat seriu
3hlasi varianta nechat len stredovi otvor.. myslim ze som rozhodnuty, a len sa moj nazor potvrdil.
stale su to len napady a mozno raz :) v kazdom pripade diki