Navštíveno 10667x

Komentář netřeba. Foty řeknou víc, než tisíc slov :-)

tu motorku bych chtel videt komplet :-)
Gervis: to já taky. Byla to akce na celou zimu. Pán nejdřív přivezl kola. Byl z toho tak vedle, že týden po odvozu motokol dovalil ještě brejle, kotouče a kryt kardanu. Pak slovo dalo slovo a dělali jsem ještě spodky a vršky vidli, kržáky řidítek a RZ, kryt budíků... Co bylo hliníkové jsme leštili a lakovali. Doufám, že se poděli o fotky až bude v kupě.
kdyby se podelil tak to sem pak urcite dej...to bude urcite pastva pro oci :-) ;-) fakt moc hezka prace ;-)
Hej můžu se zaptat orientačně na kolik vyjdou ty kola vyleštit,klidně do meilu..ty na tu motorku,popřípadě odhad jen límce..Díky
Gervis: jj taky se těším na fotky celku. Určitě se podělím
Akordýsek: viz mail
kua pekna pracicka.... klobouk dolu:o)))

29.04.2010, 23:21 |
m1tv to zlaceni ste dělaly taky ?
hod sem prosím alespon orientační cenu leštění dvou motokol (proste na jednu motorku ) díky
myslím že by to zajímalo víc lidí

30.04.2010, 21:31 |
m1tv jaka by byla cena za pozlaceni šroubku do BBS RM ?

01.05.2010, 07:50 |
Dudu_481 | Upraveno: 2010-05-01 07:55:43
veškeré info u nás na stránkách:
www.LESTIMEKOLA.cz
Midi34: díky brutálním odlitkům je cena motokol 9.000kč za sadu resp. 10.500kč včetně přelakování čirým lakem. Teď o víkendu bych měl mít fokty ZRX kde jsme leštili a lakovali. Foto výše zatím bez laku.
m1tv: mail.
šrouby můžeme dodat nové nebo pozlatit stávající
Máš možnost nechat udělat podložky ( viz. výše ), přesazené se štefty ? Tloušťka 25mm, středovka 65mm, rozteč 4x108 ( Peugeot ). Díky.
hifim@ni@k: ?? jsem asi trochu mimo mísu :-(

01.05.2010, 20:57 |
m1tv dudu diky kdyžtak se ozvu

02.05.2010, 10:51 |
zipp nemůže prosím někdo opravit název tohoto threadu? bolí mě z toho oči :-)

02.05.2010, 10:53 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2010-05-02 10:58:09
Aha. Omlouvám se, jiný příspěvek. V tom druhém nabízíš na prodej leštěná kola s tím, že k nim můžeš zajistit výrobu podložek dle požadavků.
Budu řešit podložky. Proto mně napadlo se zeptat, zda tu výrobu máš normálně v nabídce, nebo se to týká pouze těch kol ? Ty přední podložky jsou tuším dokonce stejného rozměru. Mám podložky 50mm, 4x108, středovka 65 a potřebuji pouze 25mm. Díky.

02.05.2010, 18:45 |
Kesam :-) pecka
m1tv: ok
zipp: sluneční brýle jsou u nás samozřejmostí :-))
hifim@ni@k: tak nějak jsem si to myslel ale nebyl jsem si jist. Dokud se kola neprodají tak podložky nedám. Výrobu podložek budu řešit jen pro případný prodej RH. Jinak výrobu podložek neřešíme. Dnes se dají koupit za pár kaček takže je to out
Kesam: dík :-)