Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Dotaz na spotřebu

o Navštíveno 8355x o
o 28.04.2010, 22:36 | bobmasitr
Ahoj, nevíte někdo jaká je reálná spotřeba u Mercedesu w124 2.0 benzín?výkon 87kw

všude se dočtu okolo 8litrů.Jednalo by se o manuál

Kdyby někdo měl zkušenost, tak prosím napište.

Díky

o 29.04.2010, 08:40 | ibizman
jestli chces kombi, tak pocitej tak 11-13 na mesto a cca 8 mimo mesto.. jinak je to pohodlny jako prase... jen se to nesmi zacit srat.....tohle auto bylo v rodine nekolik let a pri prodeji se prodelalo tolik, ze nova fabia je ho*no cena..
o 29.04.2010, 10:35 | bobmasitr
Byl by to sedan.Právě mám možnost po duchodci, 10let garážovaný.Auto jako nový.Měl jsempředtím 190 2.5Td a teď mám Punto mk2 ale meďa je meďa.Nejsem žádnej závodník.Mám rád klidnou pohodlnou jízdu.Takže jezdím tak nějak normálně a rozumně.Těch 10 bych ještě po městě přežil.
o 29.04.2010, 17:38 | HIGHTOWER
těch 8 bude reálných, záleží, jak budeš jezdit, já jezdil s CE 230 manuálem W124 z 90 roku kolem 9 v kombinované spotřebě, samo sem se občas svezl, ono to taky tím autem jinak nešlo :-D
Oprav bych se ani moc nebál, dělal jsem si na tom krom mnou nesnášené elektriky vše sám a v pohodě :-) Je to jednoduše udělané, holt staré klasické auto
o 30.04.2010, 02:08 | bobmasitr
O to mi jde stará klasika.Možná už starý auto a nemusí se líbit.jenže je to pro mě pořád kvalitní auto.Kdyby byla nafta je to lepší,proto se ptám ne benzín.Ale tenhle je fakt ve stavu prostě po dědovi a 10let to měl v garáži.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3722 sekund.