Navštíveno 10195x

Tak uz jsem pripraven na sezonu.jeste tu nemam zadne foto mojeho auta tak je na case ho predstavit

mě se moc nelíbí zadní nárazník, jinak pěkné
no az tam bude duplex vyfuk tak zas to bude vypadat o neco jinac.
Gervis:je to mozny ze ho znas.predemnou ho mel majtel z Prerova
co pořád máte s těma plyšákama,jsem jedinej, komu se zdá focení auta s plyšákem trochu teploušský?
Dr.Hadson:jj prave od nej ho znam...je to bracha od pritulky takze znam dobre :-)) mam dojem ze se potulujue i tady na AHC...
tak to nevim ja jsem se s nim bail naposled pred rokem.Vymena aut asi nedopadla tak jak jsme si predstavovali.Je to skoda je to urco fajn clovek ale nebudem to tu resit =o)

29.04.2010, 17:32 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-04-29 17:33:57
A kdy to přezuješ na letní?
Jinak jako Midnite :-)

29.04.2010, 17:34 |
Luke_288 | Upraveno: 2010-04-29 17:37:24
to je R32?
nebo jinak, co má tohle TDI společnýho s R32 krom masky?
Ja uz to mam na letnich.Nevim ten znak tam byl.Jo a jinac je to benzin a ne TDI
předek by šel, zadek hrůza, vůbec se to ke zbytku auta nehodí
Luke_288: jo splašená R32 s motorem 1,4 nebo 1,6 že? :-))
To byl JOKE.
Luke_288: Mám opačný příklad a ten se mě zamlouvá poněkud více než třeba z 1,6 dělat R32:
[ Link ]
tuner: jj, viděl jsem už E55 nebo 63AMG a nalepeno 220CDI, to je vtipný, ale na 1.6 nalepit r32 mi přijde trapný. sorry...
malý kola,vysoký gumy,nevýraznej předek-monoliticky stříbrnej a zadek nelíbí,ale není to nejhorší,jinak jak Venca
mne osobne sa paci stvorkovy golf a tento vyzera celkom dobre,len ja by som si vedel predstavit ine svetla a take mensie kozmeticke upravy...ale este jedna vec co je zle a mal by si vyhodit tak su tie chromove klucky,krajsie su vo fabre auta....
Seat Power:diiiky diiiky diiiky

30.04.2010, 13:48 |
Pajk No když bych měl R32 předek, dal bych i zadek. A co je totální hnus jsou zrcátka, nemůžu je ani cítit.
ja taky ne a prave proto uz shanim origo

30.04.2010, 20:11 |
vypuk Takovýho golfa se stejným zevnějškem až na světla a barvu, motorem 1.4 a interiérem ve světlé má u nás borec v robotě... auto dojebané, jak se dycky splaší ta "jednačtverka" tak mu z toho i upadává levé zadní světlo a visí mu na kabelech...
co jiného než jen KARASAVEC GOLFÍÍK IV :) pecka...

01.05.2010, 14:21 |
zipp jako celek vypadá na první pohled moc hezky, ale když se zadívám na detaily, tak je to horší. Chtělo by to černý mřížky do předního nárazníku, RZ dat tam, kam patří a ne tam dolů, vrátit zpátky normální zrcátka místo těch hrůz a změnil bych design kol. Dozadu by se mně osobně líbil nějakej výfuk (nejlíp duplex - ale to jsi myslím psal, že bude) a sundat tu nálepku z okna. Pak by byl moc hezkej :-)

02.05.2010, 18:51 |
Kesam Je to nějaké nedotažené.