Navštíveno 16353x

Letos proběhla řada změn. V předu jsem jen vyměnil destičky a omotal brzdové hadice.

Vzadu už to bylo radikálnější a bubny vystřídala skládanka nový náboj, kotouč Brembo z G III a brzdič Octavia

Motor dostal nové svody od hlavy a tlumič je schovaný za nárazníkem. Musela se předělat voda a umístění

01.05.2010, 21:21 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-05-01 21:23:02
No a to hlavní nová kola :-) snad to Slima nepoloží :-) Tady ještě nehotové cestou na geometrii.

Včera rychle osadit pokličky a nalepit samolepky.

A dneska první sraz...

2

Zadek "bez výfuku"

A jsme doma...

A ja si rikal,ze tech skodovek pres Prestice projizdelo nejak hodne :-) Mas ji moc krasnou,to muselo byt prvni misto doufam..:-) Co je to za tu omotavku na hadickach? Je to poznat?
krása, nic víc nejde na tohle říci :-)
Ty kráááávo,NÁÁÁDHERA,seš borec,smekám

01.05.2010, 21:31 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-05-01 21:33:25
NJ jsem koukal, že jste tam měli velkou akci/máje :-) První místo nebylo ani v sekci 105 - 130 ani v sekci tuning, ale když jsem viděl co vyhrálo, tak to pro mě snad není ani urážka :-D Na hadicích je omotávka na kabely, klasika plastová. Je to jen ochrana proti prodření hlavně v zadu se to i přes důkladné vyvázání při propérování dotkne ramena, tak aby se to neprodřelo.

01.05.2010, 21:31 |
Pekys Na svuj vek nadhernej stav auta, klobouk dolu! Tohle uz se skoro nevidi.
Honza: luxus :-) i kdyz ty kola vypadaji jak VTecko :-D

01.05.2010, 22:28 |
Augi Kola máš zapsaný v TP? ;-)
Máš to ale moc pěkný, perfektní technický stav a účelné funkční úpravy se mi líbí nejvíce...
Slima toto nepoloží, lebo to je funčkná úprava a kolieska sú len čerešnička na torte :o) Krása!

01.05.2010, 22:32 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-05-01 22:33:40
Augi: Kdyby to šlo tak jako na západě, tak ano, ale bohužel...
Slim a ostatní: Díky :-)
I ja se pridavam - tato skodovenka je naprosto paradni! Uz jsem ti ji sice drive chvalil, ale stale je to nadherny kousek!
více takových vzručných panáčků ! :) umíš

01.05.2010, 23:28 |
chudy Nádhera, moc pěkná práce!
rozhodně hezčí kola než ty před :)

02.05.2010, 00:39 |
Rudi moc hezký!
viděl jsem ji dneska v kempu v Běšinech a fakt nádhera, ty kola jsou úžasný

02.05.2010, 09:26 |
choze Parada ;)
Tuner#2: no a jak se na novych kolech jezdi? Je to subjektivne lepsi nez na starych kolech?
no jako vzdy, parada parada parada :) vic snad ani nejde rict ;)
Krásná práce. S tím schovaným tlumičem to za mně vypadá lépe. Boilery pod nárazníkem nemusím.
pěkná škodná, kdyby bylo víc takovejch...
A tyhle kola jsou fakt o moc hezčí než ty předtím:-)
Libi se mi jak mas schovenej ten zadni dil!! Jinak se v patek 7ho zastav u GESu ;) radi Te tam uvidime ;)
MiniMike: Tak kola hmotnostně jsem díky těžším gumám na stejno, to poznat není, ale gumy to je úplně jiná liga jak v zatáčkách, tak na brždění. Co teď unese předek za brzdný moment je neskutečný. Už se těším do Mostu :-)
Davi-RS: Když bude hezky, tak se tam ukážu, ale až tak kolem 20hod.

02.05.2010, 14:33 |
fabi Hrozně mě to auto bere!!!

02.05.2010, 18:53 |
Kesam Dobře ty jako vždy.
za mě jediná menší výhrada a to jeden stěrač ;-), jinak dokonalý

03.05.2010, 06:37 |
Tichy Tak jednoho sterace jsem si ani nevsiml. Kazdopadne za to ti taky musim ubrat body. Jinak jako celek, skvela prace.

03.05.2010, 07:21 |
MATTESS | Upraveno: 2010-05-03 07:23:41
To jste si toho stěrače všimli až teď? To záležitost stará takových 9 let :-)
tohle je ... super. Jednim pohledem by clovek rekl ze seriovka, ale kdyz takhle vidim cos s tim vsechno udelal, tak je to proste dokonalej sleeper.
Díky všem.
Stěrač je bohužel pozůstatek "tunerských" začátků dneska bych nechal klasiku dva byť teda tenhle funguje dobře a má upravený mechanismus aby stíral přes celé okno.

03.05.2010, 10:37 |
DaveX hezké :)
PS: co se stalo s těmi minulými koly? Hodně se mi líbily.
DaveX: Jezdí někde na Moravě na Mazdě :-)

03.05.2010, 16:15 |
Boďa Dobrá práce!
Psal jsem Ti emila s dotazem na hřebenový řízení... Došlo Ti to?

03.05.2010, 16:25 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-05-03 16:27:25
Boďa: Nedošlo nic, teď jsem koukal. Můžem to probrat klidně tady.

03.05.2010, 16:35 |
Boďa Kámoš má doma fungl hřeben prý na rally. Mělo by to mít jinej poměr... Ale teď jestli nekecá, páč já do škodovek nedělám a nepoznám to...
A jakou to může mít cenu pokud je to opravdu ten "sportovnější"
Hřeben má v sérii myslím 3,8 otáček a to ostré má 2,8 otáčky a nebo kolem 3 když se vymění jen pastorek jako to dělá Saky. Cena je daná stavem, pokud to bude v dobrém stavu, tak mezi 3 - 4tKč pokud půjde o dobové a kolem dvojky pokud o nějaký jetý pastorek o Sakyho který je novodobě dělá. Alespoň dle mě inzerci moc nesleduju.

03.05.2010, 17:30 |
Boďa díky
france: Je to v plánu :-)
Boďa: NZ.
V pátek jsme byli s kamarádem na projížďce...

A včera proběhlo nějaké focení :-)

To je lom v Letkove? :-) Ani uz nevim,kudy se tam da zajet :-)
Pekne fotky,slusis ji to :-)
cupra.165: Je to lom u Zbiroha, přesně u Třebnušky. Když jsem tam přijel a začal mejt auto, tak jsem prohodil pár slov s hlídačem a vyklubal se z něj příbuzný souseda a tak mě domluvil vjezd dovnitř a otevřel bránu. Jinak se tam nesmí.
Tady je výsledek a Martinovi patří velké DÍKY.

2

3

krasny fotky ;-)
P.S.: nekde si urval vejfuk :-D joke
MiniMike: Bojler jsem na podzim prodal :-D
Tuner: 10.05.2010, 10:23 - super foto.
Fotky z lomu moc pěkný, jinak já tam byl před týdnem pro kámen a bez problémů mě tam vrátnej pustil :-)))))))
Dragster: Díky, tu jsem zrovna fotil já, to potěší :-) Jinak pokud jsi tam byl v týdnu a dole, tak asi není problém, ale o víkendu má zákaz.
dneska ráno v 7 jsi jel směrem černý most...vypadá to parádně ;)
nejspíš na Škoda sraz na Pecku :-)
TOMIK__007: to "nejspíš" jsi mohl vynechat :-)
Nemuzu se vynadivat... Super!
Vasekkch: Díky :-) Říkal jsem si, že to musíš bejt Ty, takhle posazenej Superb. Jenže já "vesničan" se bojím jezdit v Praze víc než těch 80km/h, neznám kde měří, takže jsem nemohl držet tempo s tebou :-D

27.06.2010, 18:08 |
Kesam Kurwa tam má martin těch blesku u mě měl jen jeden :-)
Kesam: To víš na pořádný auto se vybavil :-)) JOKE