Navštíveno 8815x

Potreboval bych radu jak rozebrat svetla na golfu4, zkousel jsem to nahrivat horkovzduskou, plast je nahraty ze skoro tece a to lepidlo drzi porad stejne. u bory jsem svetla rozlepoval horkovzduškou a lepidlo se tahla jak mozarela na pizze(bylo takove cerné) a u golfa vubec, lepidlo mi prijde spise sede, prijde mi to jako nejaky silikon či co. uz se mi podarilo ustipnout kousek rantlu svetla, i kousicek plastu a porad to drzi jak ku*va. Co se mi podařilo vydlabat kousek toho lepidla,tak se pod teplem skoro vubec nezacne topit
Dostanu nejakou radu jak na to? svetla jsou tusim valea.
to musim poresit taky - nasi dostali kamen a maj to stiply, nove sklo uz mám
5min ve vyhrate troube na 150ˇC a plexi sundas jen je dobre kontrolovat a delat bez rukavic! po v rukavicich me to klouzalo..... Tet sem delal na vw bora
na bore mi to slo super i horkovzduskou. treba to je jinak lepene,protoze na golfu mam sklo, ne plexi. neni 150 trochu ulet? vydrzi mi to to sklo?
to luda551 jenze G4 má krat skleněnej.....je to jiný lepení
tak to vidim tak ze to proste vymlatim a budu douaft ze to pak vyloupu z toho platu po kouskach
Tak já už mám navaříno:-)
Do poslední chvíle(i kdyz plast uz tekl) bylo lepidlo tvrde!

a dopr... tak tohle cesta nebude, mohlaby byt nejaka chemie nejaký odlepovac
koukám si nedopadl dobre ani trosku takže tuhle cestu vypúostím z plánu, pujdu na to nejakým nasilíl

06.05.2010, 00:36 |
Satas G4 neotevřete jsou to zasraný Valea,když repasuju G4 xenony tak ty otevřít jdou pač jsou od Bosche.Dobrá skla beru např z prasklých Valeo a musí se ostříhat plast okolo skla.

06.05.2010, 11:48 |
imax Ja kdyz sem rozdelaval svetla ze SWIFTA, tak sem to taky delal horkovzduskou.
takže podle posůlednich informaci - opatrne odrezat plastový lem okolo skla nasledne drezat lepidlo, ocistit, a pak poradne idealne na silikon ci podobný materiál nalepit nové sklo, ... na trouby a horkovzdušky zapomenout..