Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Jak rozebrat svetla G4??? PLS

o Navštíveno 8815x o
o 04.05.2010, 22:06 | Antonio
Potreboval bych radu jak rozebrat svetla na golfu4, zkousel jsem to nahrivat horkovzduskou, plast je nahraty ze skoro tece a to lepidlo drzi porad stejne. u bory jsem svetla rozlepoval horkovzduškou a lepidlo se tahla jak mozarela na pizze(bylo takove cerné) a u golfa vubec, lepidlo mi prijde spise sede, prijde mi to jako nejaky silikon či co. uz se mi podarilo ustipnout kousek rantlu svetla, i kousicek plastu a porad to drzi jak ku*va. Co se mi podařilo vydlabat kousek toho lepidla,tak se pod teplem skoro vubec nezacne topit
Dostanu nejakou radu jak na to? svetla jsou tusim valea.

o 04.05.2010, 22:24 | france
to musim poresit taky - nasi dostali kamen a maj to stiply, nove sklo uz mám
o 04.05.2010, 22:25 | luda551
5min ve vyhrate troube na 150ˇC a plexi sundas jen je dobre kontrolovat a delat bez rukavic! po v rukavicich me to klouzalo..... Tet sem delal na vw bora
o 04.05.2010, 22:34 | Antonio
na bore mi to slo super i horkovzduskou. treba to je jinak lepene,protoze na golfu mam sklo, ne plexi. neni 150 trochu ulet? vydrzi mi to to sklo?
o 05.05.2010, 08:54 | france
to luda551 jenze G4 má krat skleněnej.....je to jiný lepení
o 05.05.2010, 21:18 | france
tak to vidim tak ze to proste vymlatim a budu douaft ze to pak vyloupu z toho platu po kouskach
o 05.05.2010, 22:32 | Antonio
Tak já už mám navaříno:-)
Do poslední chvíle(i kdyz plast uz tekl) bylo lepidlo tvrde!

foto k příspěvku  od Antonio

o 05.05.2010, 23:25 | france
a dopr... tak tohle cesta nebude, mohlaby byt nejaka chemie nejaký odlepovac
koukám si nedopadl dobre ani trosku takže tuhle cestu vypúostím z plánu, pujdu na to nejakým nasilíl
o 06.05.2010, 00:19 | Thomas
Antonio: Good work
o 06.05.2010, 00:36 | Satas
G4 neotevřete jsou to zasraný Valea,když repasuju G4 xenony tak ty otevřít jdou pač jsou od Bosche.Dobrá skla beru např z prasklých Valeo a musí se ostříhat plast okolo skla.
o 06.05.2010, 11:48 | imax
Ja kdyz sem rozdelaval svetla ze SWIFTA, tak sem to taky delal horkovzduskou.
o 10.05.2010, 19:50 | france
takže podle posůlednich informaci - opatrne odrezat plastový lem okolo skla nasledne drezat lepidlo, ocistit, a pak poradne idealne na silikon ci podobný materiál nalepit nové sklo, ... na trouby a horkovzdušky zapomenout..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3156 sekund.