Navštíveno 9691x

05.05.2010, 12:28 |
slama Přes zimu mi nějak zatuhli matky na KWčkách. Nemáte někdo typ jak povolit? Loni po zimě to bylo v poho a letos ani ťuk. Už to 14 dní mažu uvolňovačem šroubů tak 4x denně a nic..:-/
a nevyměnil ti přes zimu někdo podvozek za nestavitelnej? :-)
u KWčka je problém, že matice jsou plastové, aspon já to tak mám. Nicméně se ta matka dá koupit nová.
Tak plastový snad nezareznou :o)
To ne, ale když točíš a dostanou se ti tam bordel, co vždycky v závizu je, tak se matka zkurví.
Resil jsem to minuly rok, tady je par rad co jsem dostal na ahc
[ Link ] dole pisu jak jsem to povolil,ale tu posledni matku o ktere pisu povolit fakt neslo, teda slo,ale i zavit z ni zustal na podvozku,tak se musela delat nova...
Sláňo, já na coupe odsekával - jednu matku sjme musel i rozseknout... a notně polejval WDčke
chci se zeptat mam podvozek KW,var2 a mel by teda mit i stavitelnou tuhost.Je to na golfu 2 a co sem mel predtim koni tak tam se to stelovalo takovyma nasadama co se nasadily nahore na pistnici a otacenim se stelovala tuhost.Ale jak se steluje to KW to netusim....

05.05.2010, 19:34 |
JR predek ma nahore imbus a na zadku musis vyndat tlumic, zatlacit pistnici a pak s ni otacek. Na strach vyrobce mas u tohodle podvozku navod ke stazeni.

12.05.2010, 17:50 |
rebel čus měl sem to samé a tak sem koupil velké sikovky za 600 a bylo po starosti šlo to líp jak stím klíčem