Navštíveno 10189x

Ahoj,
jelikož prodávám auto,tak jsem ho dal do servisu aby bylo vše OK. Mechanik zjistlil,že mi u pravého zadního třmenu praskla manžeta/prachovka prasátka a doporučil mi jí vyměnit. Jinak prý začně prasátko a váleček korodovat. Možná to píšu jak tatar, vůbec tomu nerozumím, jenom tlumočím mechanika Laughing .
A teď k jádru pudla, prachovka se prodává pouze v sadě na renovaci třmenů a ta vyjde na 2700, což mi přijde kvůli kusu gumy docela dost.
Není ta prachovka shodná se třmeny z jiného auta? Nebo jde někde sehnat druhovýroba?
Díky za každou radu...
foukni tam vazelínku na brzdy a prodej to...... max. majitely doporuč tohle vyměnit at jsi fér, vůbec bych se tim nezabejval asi :) a že by sada stála 2700 to bych se divil.....to musí bejt asi na všechny 4 kola vč. pístků a brzdovejch hadic :))
Sada na opravy, brzdový třmen
AUTOFREN SEINSA
D4511
Sada na opravy, brzdový třmen
Informace Inter Cars
položka: D4-511
název: Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego
popis : Reperaturka zacisku T TOYOTA MR2 91- (AKEBONO)
výrobce: AUTOFREN
Omezení
montovací strana: zadní náprava
průměr v mm: 43
brzdovy system: AKEBONO
---------------------------
Ostatní kódy
204318 BUDWEG CALIPER
400498 ERT
243018 FRENKIT
8170 204318 TRISCAN
348 kaček maloobchodka :)
Cena 2700 je originál Toyota a sada na oba zadní třmeny. Kde by se prosímtě dala sehnat ta tvá sada za 348? Nebo pod čím to mám hledat? Zastavil bych se v autokelly
objednáno u intercars, díkes za tip
Nismo prosím o pomoc, intercars už nemají a neví kdy budou mít. A ještě sháním lanovod ruční brzy a zadní kotouč. Intercars mají pouze na revizi 1, ty mají menší průměr
??
elit
mjauto
autokelly
automatejcek
... ;o)
zkoušeno, nemaj, nevyrabí a nebo prej ještě ani nezačali vyrábět :)
:( tak potom neporadim, ale udelal bych to jak pise NP ;)
tak jsem sehnal tu sadu na repas třmenu, poslední kus snad na světě :D. A kotouče z německa za 3200 oba, značka TRW,ale lanko je problém, dostupnost minimálně 3týdny. Ale stejně bych raději kotouče sehnal za líp. Na ebayi mají a cena s dopravou 1500, ale značka nějaký oparts,tak mám strach aby to nebylo bláto
Promin za OT, ale kez bych jednou koupil auto po nekom, jako jsi Ty :)
Aneb minuly zazitek z AK, kdyz jsem byl u pokladny, nekdo zavolal, na passata B5.5 2.8 V6 resil predni brzdy a objednal Starline, kdyz jsem se potom prodejce ptal co je to za magora, tak odpoved byla jednoducha = bazar :) a pak cloveku mazou med kolem huby s tim, ze tam jsou novy brzdy, chjo :)
No nic, musel jsem :o) konec OT :O)
Díky :). Udělal si mi radost. Na autě se snažím nešetřit, respektive, tam kde je to důležitý. Pravej třmen jsem repasoval,ale na levým je prasklá prachovka, tak to chci udělat sakum prdum, když už tam budou nový kotouče :). Akorát jsem plánoval výměnu destiček a nakonec to bude oprava za 8táců :)
Tak nakonec je sehnali šikovní kluci z auto matějíček. TRW za 2600 :). Shodou okolností má majitel taky jednu MR2