Navštíveno 9860x

poslední dodělávky, nejaké to broušenícko, nahazet drobnější díly do stěhováků...

opravdu plně naloženo :-D (kamarád Doldy by napsal Fully Loaded :-D)

a Brouk konečně po 6ti měsících vyjel na ulici...

obklopen broukem... vepredu auto, vzadu dily ;-)

Speedster on the road again ;-)

5 km a jsme u cíle...

13.05.2010, 10:27 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2010-05-13 10:30:09
celá kolona je na místě ;-)

v pozadí moje hromádka...

a teď už Speedster jen čaká, až na něj prijde tlupa brousičů a lakošů ;-)

13.05.2010, 10:53 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-05-13 10:54:25
Paráda, koukám že i lakovna bude good takže výsledek by měl být perfektní.

13.05.2010, 11:01 |
Ravo Nechci rýpat, 944 jsou fajn auta...ale jako stěhovák bych použil to fáčko co tam stálo, narval bys tam toho víc ;-)
Ale jako frajeřina to není špatný, odtahovka se švábem v doprovodu dvou 944 :D
tak facko nebylo nase :o))) to je ad A a ad B od ceho by mela 944 tak velklej kufr :o)))) dyt to auto snad navrhoval nekdo kdo dela do kamionu :o)))toliko mista fsude :o)

13.05.2010, 11:45 |
Milhauzz | Upraveno: 2010-05-13 11:46:44
Začínám být zvědavej na finále :) Mám rád, když se věci dotahují do konce.
Pěkně Luku jen tak dál....
na kolik tě přijde lakování?
Vidíš na to sem se neptal :-)

13.05.2010, 19:35 |
fredh to mi přijde jak "superopravovňa" na discavery, když to vezete na tý korbě.
Ta lakovna je nějakej učňák, že je tam tolik mlaďasů?
jj automobilni skola v Brne
a ta super opravovna je spatne nebo dobre? ;-)
toť otázka , já dyž sem viděl , jak tady na učňáku tí parchanti dělali geošku na autě bez dozoru mistra , to bych jebal hlava nehlava
Jura: klid je to dohodnuty s mistrama a nemel by to bejt problém ;-) auta odtam pod odzorem mistru sem videl a narovinu 100x lepší jak z profi lakoven

13.05.2010, 23:52 |
Kesam Dneska jsem dojel s nárazníkama co je mi to platný když mám obr kola a nevejdou se :(

14.05.2010, 16:07 |
FBS Ten vysokej s brejlema u feldy chodil na praxi do Agrotecu. Hroznej lempl nefakčenko jak svině. Ale co tam dělá nevim, chodí (chodil) do Sokolnic a učil se autoelektrikářem. Seš si jistej že jsi to zavezl do správný dílny?? :-D

14.05.2010, 17:12 |
fredh superopravovňu sem myslel samozřejmě v dobrým. Tam taky ty auta převážej totálně rozebraný a udělaj z toho nádhery. Mi to jen připomělo. Každopádně ten brouk bude nádhera.
ja doufam ty woe... :-D se s tim tak seruuu :-D ted me ale jeste ceka dloooouha cesta nez z toho zas bude auto...
kdy to bude postříkaný ? :o)
Luku... by me zajimalo kolik kurvitek zustane az bude auto poskladany :o)))
ps.: PATROL taky neni spatny :o)
proč ten brouk celou cestu couval ? :-D :-D :-D
ty woe to je snad jasny ne? pulroku byl v garazi a na prvni ceste kamkoliv se ma divat na kabinu odtahovky? no prosim te... :-D
tak kdy to bude hotovo? :-)
to je otazka... nejzazsi termin kompletni dostavby by mel byt posledni tejden v cervenci, kdy je velkej brouk-sraz "VW attack" samoze cim driv tim lip...