Navštíveno 10943x

Tak jsem to konečně umyl a nafotil. Je to Daihatsu Sirion 1.3 66kW 2007. Moc tuning úprav na tom není v podstatě jenom sportovní nárazník a TRD štítek uznávám clear style. Jinak jsou na tom BSA 324 Zet R14. Doufám že mě tady nesežerete a hlavně Slim :D

13.05.2010, 19:30 |
imax Ja teda nevim jak to vypadalo v originalu, ale mam takovy pocit ze stejne :/
ta kola by snesla minimálně o 2-3 palce víc :-)
čus, byla to original verze bez mlhovek, jsem si sehnal nárazník ze sportovní verze :)
Oni delaji sportovni verzi? to zni strasidelne :O)
Hehe, to je roztomilé :o))))
Dělaj, 1.0 motor 4x4 se 133bhp ;)

13.05.2010, 20:34 |
Kamil pěkný autíčko, kdybych teoretizoval, tak by to fakt sneslo větší kola a krapet pustit dolů :)

13.05.2010, 20:40 |
Olda To chce pořádný kola a položit na zem :) já jezdím takhle a paráda.. předek -80 zadek teď jezdím ještě o kousek níž.

sportovní verze má navíc mlhovky? paráda :D:D
jinak kola jsou strašně malé.. jako Martin, dej tam o 3 palce víc nebo aspoň 2
pro Midnite, tohle je klasická verze... jinak kola uvidim časem, chtěl bych něco jako OZ WRC :)

Díky za osvětlení :) ještě kola a bude to lepčejší :) jen mi ten tvar moc neříká :/

13.05.2010, 23:32 |
zipp autíčko vypadá náhodou krutě:-) akorát ho dost kazí ty kola..chtělo by to jinej design a podstatně větší velikost!!

14.05.2010, 07:42 |
vypuk Jestli ta sportovní verze není jako u Hyundai i30... :-D Dvě koncovky stříbrné, z plastu, zaslepené, a pod nárazníkem výfuk... :-D V každém případě - máš slušné vozítko na nákupy :)
Za mě dobrý... ;-)Ale já jsem malonko zaujatej...
pro vypuka sportovní verze 1.0 motor 4x4 se 133bhp

A jedna rally verze N1

Spooky1: jen malonko :-D
Ale za me taky pěkné...i když na tom budu možná jako Spooky :-D
Mě se to autíčko líbí :o) ale kola větší každopádně.