Navštíveno 10049x

kamos anglan uvazuje o remapu jednotky, umi to nekdo v CR aspon tak dobre jako Dieselpower?
Nebo sem tu zahlid nejaky boxiky, prepinani map podle nalady, z USA...
Diky!
na powerboxy se honem rychle vyser. když chip, tak nešetřit. Reesha je dobrá volba...
já teda nevim kolik má reesha zkušeností s 35d, u tohodle motoru bych se na to možná i vyprd, minulej tejden jsem jezdil s X3 35d a jelo to moc hezky...
xenonman ti určo poradí :oD
no jasný, taky bych se toho na tomto motoru vy... jen říkám všeobecně.
Jasny, powerbox je o nicem, uz jsem to nasel, JB3 krabicky, ale ty jsou asi jen na benzin...
JB jsou max super, mam a parada. Koukni na e90post.com tam to budou hodne resit, imho uz ted budou i nejaky varianty JB na diesel, docela se v US rozfrcely:)
abrieb.de mel jsem na 525d, spokojenost...
doporučím němečko... tady u nás nevím nevím sou to koumaci a vše bez záruky, v DE zaplatíš ale zároven záruka na vše...

14.05.2010, 19:35 |
JR v nemecku neni problem ..... u nas bych auto na chip nedal ...
Tak si to nakonec dal k DMS u nich v Anglii... Uz tak je ten motor na hrane s vykonem co jsem slysel. Diky vsem za rady.
no jde hlavne i o prevodovku a pridavani NM tomu nemusi delat moc dobre
Jj ty kroutaky jsou u techhle aut monstrozni, typek na sprintech ve Lhote s A5 3,0tdi by MTM udelal ve 14tis km prevodovku:o)manualni jeste k tomu..
:-)I am now on my 3rd MAP should be making 370bhp and 760nm...
[ Link ]
Já jsem se obrátil na BitPower, ale např. do nového sportage nám přímo v kii namontovali krabičku od Bosche za cca 15tkc a rozdíl značný ikdyž říkají, že je to jen cca 15% (hlavně to má záruku..)

18.05.2010, 00:35 |
Shr3k straki: Krabička od Bosche. LOL. :-D Nejmenoval se prodejce od KIe náhodou Hans Christian Andersen?
straki: záruku má ta krabička, počkej až se něco vysype na motoru...
v lepsim pripade ta krabicka za 15tis vypada uvnitr takto, v horsim je to jen odpor...

20.05.2010, 13:29 |
JP Tak na tom musí bejt slušnej vejvar:DD