Navštíveno 20623x

Takže dospěli jsme do stadia lakovny, s pripravou se zacne co nevidet... takze se otevira znovu a opet otazka: jakou barvu?
-nechat stejnou tak jak byla
-nechat stejnou tak jak byla a zalakovat bezbarváčem
-nechat stejnej odstin, ale metla + bezbarvac
-jinej odstin pastelka
-jinej odstin pastelka + bezbarvaej
-jinej odstin metla

pokud jina barva, tak bych se asi drzel fialove...

nebo modra...

jinak pripominam, ze na aute bude spousta chromu a take spooousta bile ;-) (podbehy, celej spodek, interier)
neco jako toto:

jen doplnim, ze se klonim zatim k puvodnimu odstinu, zrejme s nejakym poladenim (metla nebo bezbarvac navrch)
sakra! tak ta fialova s tim LCD pod kapotou se ted objevila na broukarske scene :-( a taky na speedsteru :-( takze ta odpada... :-(
jiny navrhy?
nech stejnou, je to hezká barva
L-J: nechal bych tu co si mel...
jen takova otazka, jakej je rozdil bez a s bezbarvac?

18.05.2010, 08:52 |
Thomas | Upraveno: 2010-05-18 08:54:02
Ty jo,sám bych měl velké dilema, přikláněl bych se na stejnou jako byl a metlu a bezbarváč navrch..

18.05.2010, 08:54 |
Kapka (M)
za me ta modra metaliza..uplne špička kombinace s bilou..ale možna to bude tim že jsem asi na modrou metalizu ulitnutý..měl jsem dve auta v modre metle :-) a další bude asi zase modra metla
Luku nech tu co máš a přelakuj bezbarvým.

18.05.2010, 09:05 |
FBS Stejna barva jen bych přidal metlu a bezbarvej samozřejmě. Každej kdo to auto zná si se stejnou barvou nevšimne žádnej rozdíl. S metlou a správnou hloubkou laku si lidi sednou na prdel...

18.05.2010, 09:11 |
Zdenek (A)

18.05.2010, 09:23 |
Alííí Jako Kapka. Modrá v metle bude pecka.
Take bych se priklanel k tomu, co jsi mel. Byla to hodne nezvykla a zajimava barva. Bezbarvacem rozhodne nic nepokazis ;o)
a co černá(ne metla)? s tou bílou kůží a chromem...
Ta modra barva,co vypada jako ze subaru STI.... aspon za me
tak jestli i ja muzu neco napsat,tak ja bych asi zvolil modrou metalizu,co je na 3.obrazku a jak uz tady psali kluci,s bilou to bude nadhera..Jinak bilo-modra kombinace v tom interieru vypada velice povedene..Tak kdyby se to povedlo,tak je to na jednicku s hvezdickou..
A jinak Luke,aji ze ses na tu kozenku podival,ze?:)
Je ale porad v garazi,tak jen at vis:)
za mě jednoznačně tahle hnědá bmw metla, v kombinaci s bílou a chromem by to na broukovi byla libofka

18.05.2010, 10:37 |
swep | Upraveno: 2010-05-18 10:42:18
sem taky pro hnedou ale v mattu :) videl sem to v belgii na nejakem fiatu a vypadalo to libove
Ta modra na fotce s tim frikulinem v 18.05.2010, 08:04 je dokonala!!
V kombinaci s bilou a chromem podle me best.

18.05.2010, 10:59 |
FBS 08.04 s frikulinem je podle mě modrá OPC Opel barva. Měl jsem takovou na Áčkové Corse
Modrá perla - je to sice moderní barva,ale u mě naprostá jednička - zejména Arden Blue z Opel Astra OPC
Asi bych nechal barvu jak byla a jen zalil lakem pro větší hloubku.
za mě ta bordo -k tomu stylu se to hodí

Za mně buď pastel tmavší šedá (s chromem a s tou bílou to bude luxus) nebo něco takovýho, to broukovi sluší :)

18.05.2010, 11:50 |
Pajk Bílá s tmavě modrou perletí.

18.05.2010, 12:39 |
dedo bordová tá je naj, a s chrómom a a bielou to bude exkuzívne
modrá je divná, jsem pro nějakou tmavou nebo spíš černou, v kombinaci s bílejma věcma v introši a chromem by to bylo moc pěkný
za mě něco jako tohle o trochu tmavší

18.05.2010, 13:19 |
choze za mě ta modrá ;)
Hnědá tu už je na tom polským custom broukovi takže ee a černá? Chichi truhliku dyt je to cabrio :-D
18.05.2010, 08:05 davam hlas za tuhle barvu.... Nadhera...

18.05.2010, 14:51 |
Chris ja bych siel tiez do tej modrej candy laku .. 18.05.2010, 08:04.. je super :P
nechat Luke... je to fajn barva

18.05.2010, 15:18 |
xSam Mně se ta barva co tam máš teď moc nelíbí, přijde mi to obyčejné.
K hodně chromu a bílé se hodí tmavá barva, já bych volil černou, nebo tmavě modrou a vínová by nemusela být taky špatná.
Fialová je podlě mě strašná.
no zajímavý barvičky tady, asi přehodnotím ještě svoje rozhodnutí ohledně barvy... ;-)
Jiank ta modrá je super a ta bílá s perletí taky

18.05.2010, 15:18 |
fabi Luke, zítra se stav a něco určo vymyslíme, no popravdě já už ti teda vybral, takže máš smůlu:-D

18.05.2010, 15:26 |
Muff za mě modrá :-) ta jako na tom 3 obr. proste delo!
Tak za me barva v postu: 18.05.2010, 13:12 | Valdík. V kombinaci s bílou a chromem to bude pecka. Modrá je sice dobrá ale = za 3 ;o) !

18.05.2010, 15:52 |
Matco Pokud jsi si stim uz dal tolik prace nevahal bych a striknul bych to do candy. nej candy ma House of kolor, ale taky PPG "vibrance collection" ma par hezkych barev candy. otazka, zda to nekdo v cr umi candy, sehnat i nastrikat.
pak jen vybrat ten spravny odstin. :-)
Co je prosím vás candy barva? (sorry za láma dotaz)

18.05.2010, 16:18 |
Matco mrkni sem: www.houseofkolor.com
je to barva..prvni vrstva je ruzny odstin metalicke barvy a pres to se pak nanasi "kandy" barva. v nekolika vrstvach, zalezi jak to chces mit tmave, svetle..atd. ta kandy barva je skoro jako voda, dost ritka. tim ti pak vznikne unikatni odstin barvy, kterou mas pouze jen ty. komletni nastrik pak vypada jako hluboky a syty odstin. nevim jak jinak bych to vysvetlil.

18.05.2010, 16:46 |
dedo

18.05.2010, 16:56 |
Matco KBC..to jsou jen zaklady...na strikani vnitrku.....kandy jsou tady:
[ Link ]

18.05.2010, 17:59 |
FBS Tak barvu jste mu vybrali, hodně štěstí učňům :-D
za mě nechat to co bylo..

18.05.2010, 18:13 |
Matco :-)))

18.05.2010, 18:15 |
maxov za mě bud barva 18.05.2010, 08:05 | Luke-Jeep a nebo bych třeba i zkusil nějakej original 2barevnej lak pokud se dělal,jako že asi jo

18.05.2010, 19:07 |
Kesam Modrá metla a bezbarváč za mě.
Luke-Jeep: ak chces posli rozumne foto v co najvyssej kvalite na notorik zavinac gmail bodka com a vieme spravit VTcko, v pripade, ze sa na karoserii nieco zmeni, tak to vieme zmenit tiez a budes sam vidiet, kedy to bude vyzerat najlepsie.
BORDOVA METLA
alebo co tak skusit matnu?
podle mě se na tohle auto metla nehodí..to auto je rarita,kus historie a ta co je je dobrá

19.05.2010, 20:13 |
Katy pastelka fialova a bezbarvač.
hneda by nemusela byt spatna

já sem stále zastáncem té samé, ale v metle
nebude to tak výrazný rozdíl, ale na sluníčku krása...
Hlavne to nedavej do oranzove. :-D
no prave na tuhle hnedou jsem natrazel... nebudu prece kopirovat jiny auto :-D
ja bych dal stavajici modrou plus lak
Škoda toho chrómu, ja by som ju videl v hnedej alebo tmavošedej matnej... :o)
Já sem pro tu modrou 8:04 kámoš má něco podobného na filcce a s chromem to vypadá moc pěkně.

20.05.2010, 18:04 |
Sasanka | Upraveno: 2010-05-20 18:09:33
za mě ta samá + bezbarváč ;-)

20.05.2010, 18:25 |
fredh já nevim proč, ale mě se v kombinaci s chromem líbí čistá červená, nějaká hodně zářivá, ale to má spousta lidí a to asi nechceš.
Známej měl kdysi suzuki samurai a nechal to lakovat barvou, snad to nenapíšu špatně "Highlander green". Byla to taková tmavší zelená metla a s chromovýma doplňkama se mi to líbilo, jakože dost moc. A navíc je to odstín který se často nevidí. Jinak takovej bronz odstín by taky nemusel být od věci.
ja bych dal bilou perlet!!!!

21.05.2010, 14:14 |
OMEGA | Upraveno: 2010-05-21 14:16:44
Tak takovou hnedou muzu...fakt nadhera, dokazu si ji predstavit treba na nejake cine po renovaci....mmmm :)
a co tahle?

Je fakt že ať si broučka nalakuješ jedno jakou barvou,bude nádherný,a hlavně se bude líbit tobě.Také jsem jednoho měl,žlutého,ale ne cabrio:-)

24.05.2010, 07:30 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2010-05-24 07:33:11
takže už je prakticky rozhodnuto... favoritem je tahle barva:

kua tak prez ten mobil je fakt zasedla... je to pekna modro-fialova metla od peugeutu...

prubnu se tam jeste dneska zastavit s fotakem... no a nebo tahle modra klasika... (varianta 2)

24.05.2010, 07:38 |
dedo dobrá voľba, mne sa tá farba páči, a s chrómom a bielou to bude pecka. Palec hore
Luku,co tato z STI subaru,nelibi? :-)

.. modra je dobra :-)

24.05.2010, 07:43 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2010-05-24 07:47:35
o te se premejslelo hned od zacatku
takze v lakovne dohodnuto... pujde subaru metla. vybrana dle katalogu - chtel jsem ju uplne od zacatku... :-/ pote me premluvili na pastelku, ale ja se nedam!
no neříkal sem ti to zrovna, dej metlu ,žhééééé a on neeeeééé, metlu nééééééé, já sem v tom nevinněééééé :-)))
bude to pecička, uvidíš ;-)
Nechal jsem se maličko ukecat staromilcema na pastelku, ale pak mi přišlo líto peněz co do toho dam aby to byla jen pastelka a ještě ta stejna... Tak snad to nebude krok vedle
no však tohle přesně sem ti psal na icq ;-)