Navštíveno 11804x

Který se nejvíc hodí? 1,2,3 nebo ani jedny? :)

ani jedny :) jaký chceš rozměr?
225/45/17 ET 37 nebo 35. Zůstávám u rozměru, kterej je v TP.
Ani jedny :-/ vubec k nemu zadne nesedne
ani jedny hodit se budou thomasony tn4 :)
jj thomason tn4 se mi libi a pasuje to na suberb,jinak ne :/
Snad jediná použitelná je dvojka, ale žádná pecka to nebude.
rozhodně jedničky, ty tady nikdo zatím nemá :o)
17ky budou malé na superbu, chce to 18"

19.05.2010, 10:31 |
Diner jestli z techto tak hlasuju za dvojku... ale asi bych se taky poohlidl jinde

19.05.2010, 10:44 |
TROY tam loupni něco z audi ;)

19.05.2010, 10:48 |
FBS Dotz Hanzo, ty nikdo nemá :-D
Mám už normálně averzi k těmhle kolům....

19.05.2010, 10:58 |
Veva asi jako ostatní, ani jedny...
ty první správnej humáč, pravý tuzing kola
Jestli je to spotřebák a chceš jen nějaký kola, tak 2. ale pokud to má pasovat k autu, tak ani jedny.
Spíš řeším jen nějaký kola, tuning jako takový ne.
A co origo kola na Superba od nějakého "tuningáře" co dal jiný větší?
Ono moc tuningářů co mají supa není :) Něco se najde, hromada kol je na aukru, ale kupovat s vědomím, že je to čórka nebo to sou nějaký šišky s poskákanýma gumama se mi fakt nechce.
Proto pídím po nových.
Od AEZ a DOTZ umím dodat jakékoliv modely za bezkonkurenční cenovky.
Na vše ostatní (jeté), co mám skladem, už jsi určitě koukal :-)
[ Link ]

19.05.2010, 13:23 |
Lefi ani jedny,každopadně ta první volba je asi nejhorší...:)
v 17" jedině originál kola.. Solid nebo novější Cygnus
ani jednyyyy... jinak klidne jako Vasekkch
Ani jedny.. Ty první sem viděl v reálu je je to děs.. Dal bych origo Škoda..

19.05.2010, 15:29 |
BULOH Origo škoda je na tohle auto nejlepší.

19.05.2010, 16:03 |
Kesam Ani jedny a ty už vubec ne ty má už i jeden od nás ze vsi na C-Maxovi :-)
Solid vypadaj vždycky skvěle
Tak díky za komentáře. Přesně tyhle vaše názory jsem potřeboval, abych to nějak rozstřelil. Ty obrázky nebyly moje 3 best of, ale jen tak, co jsem viděl, aby bylo nějaké srovnání a patřičná diskuze.
jako FBS..... taky mám dost velkou averzi vůči hanzo..... sou to fakt pěkný kola ale jen na pár autech, dneska je má každej na všem a vypadá to hrozně...
z výběru ani jedny, první ad vejš, druhý sou klasika že i originál je lepší a třetí tomu vůbec nepadnou....
padnou tam kanáldekle ale ty tam má každej takže si taky nevybereš
Big_Max ... ne, to nemůžeš myslet vážně :)

21.05.2010, 01:15 |
Lefi Milhauzz: ale myslí,vylešti je,trošku to sniž a rozhodně z toho lidi padnou na prdel víc jak z kterýchkoliv z těch co jsi dal na začatku na výběr...

21.05.2010, 08:59 |
choze
Lefi: Snižovat to rozhodně nebudu,já chtěl jen znát názor na kola, on se žádnej tuning nechystá. S těma kolama platí to, že každej má jinej vkus. A kaž tam dám kola co se budou líbit i mě, tak si tam klidně dám i nálepku "tvoje auto se mi taky nelíbí" :)
myslím to uplně vážně! Ale jak říkáš všechno je to o vkusu, a každej má jinej vkus! Mě zase jako nevkus přijde dát na superB Dotz hanzo! A mě prostě tyhle kola na to auto sedí

Vyber nějaký originál kola

Souhlas s FBS z Hanzo se mi už chce blít. Pokud zůstat u orig rozměrů tak bych bral originály. Jinak např. cokoliv od alcar.cz se da do tp zapsat.
Z těch tří asi 1, jsou pěkné na černém autě, ale jen když stojí za jízdy nic moc, jinak určitě jako Vasekkch, vyber něco z originál produkce.
Jasan chlapi, nehádám se, každýmu se líbí něco jinýho, to bezesporu. Jen mě začíná švát, že sem si na výběr kol pořídil celkem blbý auto :)