Navštíveno 9028x

19.05.2010, 21:51 |
MAX
no ma to platnou technickou a pokud ma papiry o prestřavbe tak by to jit melo.... ale nevim nevim zkusenost nemam . pokud se pletu tak at me zkusenejsi opraví
na 99,9% to nepůjde...
budou chybět technické údaje, které v německým TP nejsou vůbec vedeny, ale do českého TP jsou povinný. A ty data nebudeš schopen ničím doložit / spotřeby, váhy, hluk/ Toto se nedá použít na Základní technický popis Nissan Patrol, protože to s ním nemá již nic společného...

19.05.2010, 22:15 |
tj zkusil bych najit nekoho kdo jezdi OFFROAD zavody s prestavenyma specialama a zeptal bych se jich...
to se mi nezda, neverim tomu ze by tohle v nemecku pustili na silnici.
O to min tady u nas... Na tom aute nesedi s originalem vubec nic, ale jako za ty prachy je to suprova hracka.
bohužel tady pustěj do provozu za 30k cokoliv, většina amerik je v ČR přihlášena cestou bez auta, všechno je doloženo výtiskama z internetu atp.
nebo to postavit na ceske papiry z patrola.
a co vyresi cesky papiry na patrola, kdyz na tom aute neni z patrola nic krom ramu a naprav?
To auto bude mit uplne jiny vahy, rozmery, proste neni mozny ho legalne pouzivat k jezdeni, a i kdyz ho das na nejaky papiry, tak s tim jednou za cas bude treba jet na STK a bude problem ne? Stejne jako teda nevim, mozna jsem uz z toho systemu vymekl, ale ja bych s tim na silnici nevyjel, aby mi nesebrali papiry.

20.05.2010, 11:35 |
FBS Escudo:
To bych netvrdil. O tomto vím docela dost a věř mi že všechny auta z USA se od novýho roku musejí dělat jedno po druhým hezky popořádku zcela legálně.
tak jestli to je od novýho roka, tak možná, pro mě to bylo aktuální v listopadu

20.05.2010, 14:16 |
MAX Takže si myslíte, že absolutně nehrozí tady to přihlásit a s tím jezdit, jo? Neznám nikoho, kdo jezdí off road závody, takže ani netuším, jak to funguje.. Naivně jsem měl za to, že pokud s tím jezdí po německých silnicích, tak tady to přihlásit taky půjde.. :o)
moje rada zni,kup si tady patrola s podobnou barvou(zelena)tohohle si pritahni,nech si prerazit od nekoho sikovnyho cisla a jezdi na tech ceskych SPZ,my v MAXIPERVERS mame radi takovy uchylarny.....jinak musel bys vedet co presne maji v nemeckym technicaku za upravy,neco by tu proslo,ale vsechno asi ne,oni to tam maj v tehle vecech trochu jednodussi
mam pocit ze s tim v de nikdo nejezdil za tohle te i tam rovnozu zastrelej to sou speciali na off ktery se tahaj na vleku na misto urceni jako u nas vetsina tuningovejch aut a ta cena je docela dost velka

27.05.2010, 11:21 |
MAX Tohle mi přišlo jako odpověď na email: Hello ,
First I want to mention that the car is currently located in Spain (Valencia) . The car has been bought from Germany 6 months ago during the time I have worked there . The working contract expired a few weeks ago and I have returned back in Spain . The car will be sold with all original documentation like registration certificate in Germany, TUV (technical check) ,environmental checks which are valid until 09.2011 and also with German number plates. I assure you it is a very good maintained car , never being involved in any accidents or damages .
The car is perfect condition and you will be completely satisfied with it . In case you have any questions do not hesitate to contact me.
I wait your reply
Thank you
:o)

27.05.2010, 11:24 |
MAX A z mobile.de to bylo z bezpečnostních důvodů odstraněno, takže zřejmě podvod.. No škoda, by to byla pěkná pracovní kára.. :o)
El.Barto - to věřím, tohle v černém matu by byl docela batmobil.. :o)