Navštíveno 10981x

21.05.2010, 18:37 |
Pajk Hlavně sundej ty prahy, právě jím a chce se mi to vrátit zpátky ne talíř.

21.05.2010, 18:39 |
trlon ten hrnec co má být vyfuk je strašnej:-)))))
Přesně sundej ty laminátový spatlaniny...a ten radoby tjuning fejfuk a bude to konečně relativně pěkný auto..

21.05.2010, 19:26 |
Prady Sláva, konečne se tvůj otec vydává správnou cestou, ještě dát do haj/zlu ty prahy, sesadit k zemi a možná to bude celkem přijatelnej kombajn :-)
ty kola se na to auto naprosto nehodej, prahy radsi bez komentare
Správnou cestou jde celou dobu,je na každým jak si to udělá.Prostě se mu ty prahy líbí no a?
ach jo tvoje otazky me naprosto vzdycky dostanou. kola na to nesednou a prahy to je strasny. Vypada to jak detska hracka
hustomazeeeeeec :-)))))))
styděl bych se kdyby mě někdo v tom autě viděl.....
připravuješ to na offroad závody?
To vole... Kvůli takových tuzingářu dostávají tuningáři pokuty...
Nadpis měl být spíš "Něco pro zasmání"

21.05.2010, 23:12 |
JR Prej ze spravnou cestou jde celou dobu ..... no doprdele, takhle jsem se dlouho nezasmal ....
to auto je off-road s naprosto hnusnejma prahama, strasnym vejfukem a kola jsou nejaky corky bez poklicek ktery se na o absolutne nehodej a nenapada me jediny auto, kterymu by slusely.

22.05.2010, 00:41 |
Rudi LOL, taky přidám nějakej vtípek...

občas by to chtělo auto umejt, kola ok, ale tak o 2 čísla větší by to chtělo, prahy děs, sundat, výfuk to samé, sundat
mě nepřijde, že by k tomu ty kola neseděly, ještě par let a bude ta okta vypadat normálně

22.05.2010, 10:32 |
Kamil ty humus prahy dolů a hned to bude vypadat líp
Cely hruza - auto hruza, tuning hruza, dvur hruza, spina hruza....

22.05.2010, 15:38 |
DaveX | Upraveno: 2010-05-22 15:40:45
Já bych to dal trochu níž, umyl, vyleštil a sundal ty škaredé prahy a auto bude hned vypadat o hodně lépe. Když ti tu všichni řeknou, že jsou hnusné, tak na tom něco bude.
Kola se mi líbí, mám rád límečky..

22.05.2010, 17:56 |
Thomas | Upraveno: 2010-05-22 17:58:00
Sorry ale jako celek hrozný....
Sorry, ale ty prvni fotky vypadají jak z inzerátu "Prodám Octavii na ND".... Mě se to nelibí a není to jen těmi koly...sorry
Koukám, že ani dospělí lidi nemají rozum :).

23.05.2010, 14:09 |
DaveX Jo já si ještě nevšiml toho výfuku a nálepek :) To taky dolů ;)
když už auto fotím, tak ho aspoň umeju a postavím někam do fotogenickýho prostředí a ne do hnoje...
no jsou i horší počiny, ale nelíbí... nechápu důvod dávat příšerný prahy a dvě roury od kamen na totálně seriový auto...tak u nás laděj experti s mokrým řidičákem a občankou
Počítám že to je L&K ftédéíčků tak proč proboha ten strahovský tunel pod zadkem,kola pěkné..to je asi jediné co je pěkné na tom autě,jestli to vypadá uvnitř jak z venku tak to teda tfůůůj.Prahy děs běs.Jako nademnou,mohl jsi to alespoň umýt.

23.05.2010, 22:28 |
Kesam stěma prahama jsem to říkal ještě než jsem je tam namordoval :-)
hele, vy co tu kritizujete tak asi netušíte jak to auto ještě nedávno vypadalo
luke: stejne akorat s jeste desivejsima kolama :) jo vlastne ne tam byla jeste ta radlice vepredu :-DDD to je fakt ted je to oproti tomu nadhera :)))))))
kesam: to se ti museli ale kroutit ruce ne kdyz si to tam starymu pridelaval?