Navštíveno 10725x

Čím doleštit zbytky kitu a laku? ručně? vibrační bruskou? nebo nějaký jiný nápad? Díky

25.05.2010, 18:23 |
Komba tohle bych viděl na brusku,ruce by ti mohli na konci upadnout:)

25.05.2010, 18:33 |
petis | Upraveno: 2010-05-25 18:38:49
si myslím že jsi si pěkně naběhnul. tohle už budeš muset obrousit až na plech( lepší by bylo opískovat). Barva se loupala že to muselo takhle dolu? Jinač bych starou barvu jen přebrousil a plnič.
jako petis ... Opiskovat !
Taky bych chtel vedet proc si neprebrousil puvodni barvu tohle je na jine dvere a kapotu + strechu , aby to nejak vypadalo....
petis: nová barva prskala (ta černá) jelikož tam bylo už více vrstev laku (předchozí majitel).. jinak je ta fotka ze včerejška a dnes jsem to dodělat komplet na plech.. Jinak bych to samo nedělal kdyby to nebyl nutné. :)

25.05.2010, 19:48 |
petis tak to jo, možná bych tedy zkusil stříkací tmel. a ten pak přebrousit. tohle brousit na plech bude fakt pakárna:-(
petis: jj je, ruky mám vytahané, ale zase nemá cenu to stříkat aby to znovu popraskalo, no ne? jinak máš s nějakým tmelem zkušenost?

25.05.2010, 19:50 |
Kesam petis trošku si přečti to nad tebou :D

25.05.2010, 19:50 |
Kesam Jakej tmel??? na co? kde ti to praská u toho sání???

25.05.2010, 19:51 |
Kesam Tedka to hlavně natři odrezovačem at ti to nezrezne.
Kesam: stříkací :) nene praskalo to na střeše, dveřích atd. Dnes jsem zjistil že tam bylo asi už 5 vrstev laku +základu :/ takže to byla hrůza :/

25.05.2010, 19:58 |
petis midnite: vysvětli mi tedy co řešíš? tu oloupanou barvu nebo tu co je ještě na autě? jestli to co ti zustalo na autě, pak nechápu dvě fotky který jsou kničemu protože už to tak stejně nevypadá, a řešíš něco co nafotkách není skoro vidět:-)))
no je tam semtam stále to co vidíš na fotkách, jen ne v takové míře. Špatně jsem se vyjádřil, pardon.. Jde mi o ten zbytek jestli také dodělat komplet na plech + zbytek auta samo. Nebo je lepší jen ten lak a tady ty zbytky nechat a stříknout nakonec tmelem. Co je podle tebe lepší?

25.05.2010, 20:11 |
petis :-) tak to jsme se pochopili dobře:-) jen kesam vtom dělá zmatky:-)))
Já to na plech nesundaval. starou barvu jsem přebrousil co nejvíc aspon se nemuselo tolik kytovat:-)) a pak jen plnič, 1000ka vodník a lak.
A právě to tvoje oloupaný bych vzal nejdřív stříkačákem aby se trochu zalily ty vrypy a to celý pak přebrousit, ale jestli už to máš přebroušený tak je to oničem:-) Ted jestli to máš rovný bez rzi tak plnič.
stačí to jednou za den utřít aceton a ta vrstva rzi je dole. No něco musím dokitovat ručně (ale moc toho není)... Díky za info
no ty voe:-)),to co vidim ja,neni jen na plnic ale toho kitu tam bude asi potreba vic,teda jestli to nebude jen auto do prace a zacal bych nejakym zinkovym postrikem jinak to za 2 roky budes delat znovu...