Navštíveno 8875x

caute, jezdite nekdo na spaxu uz nejaky ten patek?? vim ze to jsou rychle tlumice ponevadz jsou jen plynove jde presneji o spax psx, tuhostne stavitelne, jak je to s vydrzi a jak jste s nima spokojeni?? diky
Kamarád je má na autě už delší dobu, nějakých 30tkm najeto a je pořád spokojen. Měl jsem možnost se několikrát svézt a fungují velmi dobře. Slyšel jsem ale i takové informace, že tečou kolem toho seřizovacího červíku a nebo, že se ohýbají pístnice. Na své auto bych šel spíš na značky GAZ. Mají sice stejného konstruktéra, ale lepší provedení.
tam je problem prave ten serizovaci cervik po strane, vetsinou zarezne, jinak kvalita je velmi dobra
ten serizovaci cervik ja myslel ze je nahore a lehce pristupny, u zadnich to chapu ze to muze byt dole na boku ale u prednich ktere se zasunou do tehlice to musi byt nahore ne?? jinak moc diky za info
Fox_cali: Záleží na typu tlumiče, třeba na Š 130 jsou u obou dole.
u vsech aut si myslim, ze je to dole... i u Mini je to dole, jak predek tak zadek..

03.06.2010, 00:03 |
Eidy | Upraveno: 2010-06-03 00:06:27
Je 5000km za 4 roky nějaký ten pátek? :) Mám Spaxy na eRku a jsem spokojenej. Spax není teda žádnej racingovej podvozek, na to jsou tu jiný, ale funguje velmi slušně. Mám k tomu dost tvrdý pružiny a tlumiče si s nima poradí dobře. Já osobně bych ocenil ještě tužší charakteristiku, protože vpředu už jsem na max. Ale na vrchách i okruhu to funguje hezky a přitom to není žádnej kameňák (ačkoliv někdo tvrdí, že je :) )
Jo a kolem štelovacích šroubků zatím sucho.
tak 5000 neni zrovna moc ;) ale pekne jsi to napsal, moc dekuji ;)