Navštíveno 9172x

08.06.2010, 19:05 |
wefa | Upraveno: 2010-06-08 19:11:06
Zdravíčko,
řeším momentálně zda jít do úprav či raději pořídit nové a to trochu upravit. Jedná se o vůz Honda Accord 2.0i LS, 96KW, r.v. 98 a cca 175000 najeto. Jedná se např. o výměnu kitu sání, možná svody, nové tlumiče, pravděpodobně nějaká ta vnější úprava a určitě lak. Váš názor, zda má smysl investovat do úprav ? Diky .)
já bych se na to vybodnul a pořídil něco novějšího...
tuning??neska ještě frčí si dávat na auto nějaký lamináty,"sportovní" filtry a jiné vychytávky???
jestli jsi s autem spokojenej, tak na to kup nějaký pěkný kola, pošli to o pár čísel k zemi, zakuř okna a máš mnohem víc parády...
toť můj názor...
Na lamináty srát, to jsem teď nedávno z auta sundal. Čistě performance klidně. Acco je pěkný auto. Ale jestli to má smysl bys měl hlavně vědět ty. Protože ty prachy už z toho v životě neuvidíš.

08.06.2010, 19:53 |
wefa Spokojený jsem, ani nechci bůhví jaké auto s lamináty. Jde mi spíš o to, aby to jelo když chci. Nebojím se jednoduše sešlápnout pedál. Snížený už mám, přesto bych ještě trochu popustil, vyměnil tedy jiný tlumiče, které i tak potřebuji. Ale zvažuji, zda investovat do kitu sání, svodů a koncovky. Nebyla by to malá investice, proto zda raději nekoupit něco mladšího.
Můj názor : budto na to mam a pustím se do investice která se sice nevyplatí ale prostě stoho budu mít radost i stím že se muze cokoliv vysipat a budu do toho porad neco vrazet a nebo na to nemam a radsi si koupim novejsi do ktereho nebudu rvat penize ale taky se nedostavy tolik te radosti .

08.06.2010, 21:41 |
Kesam LAmináty tam nedávej dneska jsem přemejšlel že je přes zimu sundám a dám tam p.lastové to mužeš lepit a lakovat 4krát do sezony :-)
proč ne, ja bych se toho nebál...
teď víš co v tom autě máš a co ne, když koupíš něco novějšího ale neznámého, tak do toho stejně budeš sypat ...
za mě nechat,protože je mi po něm pořád smutno :-(

09.06.2010, 08:29 |
Zdenek (A)
Boys! To neni investice, ale utracene penize! Od investice se ocekava navratnost... ;-)

09.06.2010, 10:27 |
wefa Jezdí báječně, nemůžu si stěžovat :) Dle názoru dvou mechaniků byly tyto motory držáci a i tento má před sebou ještě hodně. Přesto bych raději asi něco živějšího :/ nejsme si jistý, jestli by nějaká úprava přinesla nějaké zlepšení..
jestli chceš silnější auto tak kup silnější, úpravy typu výměna vzduchovýho filtru za košík+řvoucí výfuk výkon nezvednou, smysluplný zvýšení výkonu by stálo víc než je cenový rozdíl za silnější auto...

09.06.2010, 13:27 |
Prady Wefa: měl sis asi raději koupit V-tec a ten o pár koníků zvednout nějaký sáním a výfukovým systémem...takhle se horko těžko dostaneš na těch 150 koní co už má V-tec od základu :-)

09.06.2010, 14:25 |
wefa Dá se říci, že jsem byl tak trochu blbec a hlavně jsme to uspěchal. přesto to ale byla dobrá koupě ve smysl za dobrý peníz a s audio.

09.06.2010, 17:11 |
choze Zdenek - od investice se čeká zisk ne návratnost :)

09.06.2010, 17:38 |
Prady Wefa: já ti rozumim, spíš to beru o tom o čem jsi psal ty a to o motoru, že by jsi měl o starosti míň při koupi V-tecu, takhle sice nějakým kvalitním kitem sání a kompletním průchozím výfukem naženeš třeba + 20 koní na celkových 150 koní, ale přeci jen to nebude ono jako když máš těch 150hp od serie a s tim už se dá dělat víc věcí, z toho by jsi za rozumný peníze vymodlil třeba dalších 30 koní navrch :-)

10.06.2010, 14:16 |
rebel jako rover:mam na to jdu do toho naplno nemam tak dam kola folie a sem spokojenej co mám

11.06.2010, 00:18 |
Kesam Zdenek (A): A u jakejch aut je to investice :-) možná nějakej starej kousek kterej stejně stojí raketu pak to dáš do kupy mraky prachu prodáš to a stejně zjistíš že jsi to dělal za 1kč na hodinu :-)

11.06.2010, 08:21 |
Zdenek (A)
Kesam: Investovat se da treba do nemovitosti, do zlata, do drahych kamenu, do nejakeho businessu.... Ale nemuzes investovat do bezneho auta, jehoz cena kazdou vterinu jen klesa. Je to proste jen (sakra drahe) spotrebni zbozi. No, je to silne OT, takze uz nebudu placat rozumy ;-)