Navštíveno 8662x

Zdravim, mam problem se zarizenim v nadpise. Jde o "ridici jednotku komfortni jizdy"-KOMFORTKA. Behem 2 dnu mi postupne odeslo stahovani oken, central a dalka.
Ve skove mi rekli, ze nova stoji 7000,- Nevite nekdo o necem levnejsim? Kdyz odesli ty okna, tak jsem rikal, ze to jeste chvili vydrzim, ale ted obihat cely auto jestli je zamceny se mi fakt nechce. Dikec
zkus jí vyndat z podkoberce, otevřít a nechat vyschnout.... občas to helfne...
jinak vrakáč ale je do ceněný zboží díky tomu že je špatně vymyšlený a často odchází :)
Ahoj pokusím se ti poradit něco podobného jsem řešil asi už na dvou superbech jen s tím rozdílem že jim přestaly svítit interierové osvětlení. Takže k problému: pod kobercem u šoféra je komfortka a od ní vede velký svazek káblů, v něm je asi na 4 místech podivuhodně spájeno několik káblů a jsou na nich takové velké bužírky. Problém je v tom že vlhkost stím udělá svoje a uhnívá to. Takže na to koukni ty spoje rozdělej a pořádně je očisti a zase spájej dohromady tak jak byly. potom řádně zaizoluj. Toď vše já tímto vždy problém vyřešil a myslím že to vyřešíš taky protože kdyby to byla vyloženě chyba komfortky tak ti odejde vše najednou a né tak jak jsi popisoval postupně. Za pokus to stojí. Třeba ušetříš.:) Jo a tu komfortku nech taky vysušit
presne jako E30 -hledal bych ve svazku pod kobercem u leve nohy ridice.
Tohle mel bratr a problem byl jak pise E30. Stacilo to cele prolezt, opravit spoje a hlavne upravit tak, aby k tomu opet nedoslo.

11.06.2010, 20:56 |
rebel A NA JAKEJ MODEL SHANIŠ KOMFORTKU MOŽNA JI MAM