Navštíveno 11010x

Neví někdo zdali to jezdí v čr ? Už sakra dlouho mě to auto láká tak mě jen zajíma jestli to tady už někdo viděl popř. bych byl první v čr což se mi nechce kvůli schválení způsobilosti :)
Nebo se dá někde vyzjistit z někalý databáze či je u nás schválený nebo nikoliv....?
pro ty co netušej o čem je řeč tak Skyline kombi se jmenuje Nissan Stagea, takovej hrozně dlouhej, prostornej nasranej kombík kterej se na první pohled nezdá ale jede jak ďas :)
takhle to vypadá (kdyby to náhodou někdo potkal na silnici fakt)
[ Link ]
Co vím tak nejezdí, málo kdo to i ví, že něco takového je, jeden čas jsem o ni taky přemýšlel, ale jak to znáš koupíš to, musíš to překopad doleva, potom tady jezdíš, ale nedá ti to a začneš dělat motor, trochu támhle a trochu zase tady a máš tam 800Ps a na denní ježdění by to byla sebevražda
nerekl bych.
schvaleni asi zapomen, prestavba nevim jakym zpusobem.
Asi by bylo lepsi kouknout treba po mitsubishi legnum VR-4...
V6 Twin turbo, 4x4 podvozek z evo V...

15.06.2010, 08:17 |
Veva nooo, asi to musí být masakr takovej kombík :)
to budou už starý plečky, tohle by ti slušelo víc :)

cendler : nic bych nepřekopával, volant samo nechat tam kde je to mi rozhodně nevadí..... spáš zdali je to vůbec reálný tady přihlásit, samo se to dá ochcat jezdit na GB apod ale je lepší to mít nahlášený tady a pojistku taky :) 800 koní by mi rozhodně nevadilo ale řek bych že by to beztak jezdilo kolem 400 což je na denní ježdění dostačující :)
Honza : jo , legnum je taky dost neznámá tady ale mě to stejně táhne směrem skyline což považuju za trochu většího zabijáka než galanta v kombíku :)
dexter : já jen doufám že ta nová stagea na obrázku se bude vyrábět..... nevidim jedinej důvod proč by neměla neb zatim každej z rodiny skyline měl svojí stageu :)
tohle je zatim poslední model, hodně nenápadný....vypadá to jako nějaký legacy .... :)
ten z fotky má zadní světla z toho starýho modelu :)
[ Link ]
S volantem v pravo jedině na Véčka co vím a na to to ještě nemá věk... Jeden známej takhle přihlásil Rapida cabrio z Anglie a jinak praváka nepřihlásíš.
Jinak kára moc pěkná v ČR podle mě není.
no, kdyz se chce, vsechno jde :o)
a vysledek je legalni...
jenze tady by byl nismo v pytli pac Stagea nema v evrope nikdo, a to je trochu problem no.

15.06.2010, 16:26 |
dolph Teď v sobotu jsem viděl starou lagunu, volant vpravo a měl české značky
Denne tech Stagea potkam aspon pet.. Auto to teda je velmi nehezky, presto budi velkej respekt, kdyz ti zahuci a zasyci od semaforu... Kupodivu na tak stary auto jsou tu dost drahy a za ty prachy bych radsi koupil Skyline...
Jeden z tech dobrejch 1997 a 34 000 AUD
[ Link ] A tady o trochu novjejsi a pravy GT-R
[ Link ]
jako H-Honza : RHD se přihlásit dá, problém je to že tady to auto neni schválený no.....
badczech : mě se vcelku líbí, a hlavně ten respekt no :))
jinak v UK sou hrozně levný..... klidně 2-5tis...
Nismo, H-Honza: To by mě zajímalo jak? Vím, že to kluci řešili a krom Véček nebyla prostě možnost to dostat legálně v ČR na papíry. Klidně napište na mail v ID.
jj to bejvalo dřív, dneska to už neni problém když to je model kterej tu běžně jezdí....
zemi toho sem vozí mraky a všechno přihlásí ať to je skyline nebo oktávka :)
pokud chceš ale znát přesnej postup tak je lepší napsat třeba jemu, já to znám lehce teoreticky od lidí co to uměj ale s těma sem to řešil taky tak rok dva zpátky a myslim že ted je to ještě volnější než to bylo