Navštíveno 14212x

Jelikož stavím RAT, sháním bílou barvu na pneu. Poradíte někdo kde sehnat? Díky
na co barvu? ;-)

kua to je dobrý, ale to bude asi nějaká spešl folie ne?

24.06.2010, 16:06 |
Kesam Já to jednou koumal v lakovně na veteránu a byla tam nalepená bílá guma.

24.06.2010, 16:19 |
JR

24.06.2010, 16:28 |
TROY rat se nestaví )))))))) ten se časem vytvoří na každym autě ))))
neni to nalepeny, ale vlozeny mezi rafek a gumu :-) a je to normalni guma... presne to co vlozil JR
pokud bílou barvu, tak tu co maj cestaři na lajny
Já bych se taky klonil k barvě. Na virtu to má jeden slovák, bohužel teď nějak vypadl server a neběží nám to takže odkaz časem.
Ty Atlasy jsou totiž pěkný do prvního deště, pak to začne celkem černat/hnědnout od gum co jsem viděl u kamaráda.
Troy: já vím, ale tolik času fakt není :-))
JR: díky moc ;-)
Midi34: přijeď do Pardubic :-)
crestik: určitě ne, protože se ti z gumy loupe.
mishan: je to ještě aktual?
no jako je i není, dnes sem něco vykoumal, co se loupat nebude, takže to musím v týdnu otestovat, ale myslím že to bude OK, máš nějaký nápad?
teoreticky bych mohl mít barvu na gumy jak jsou proužky na nových pneu (tak takovou barvu)
no záleželo by na ceně, protože to co mám ted mám zadarmiko a na těch kolech to bude tak na 2 - 3 srazÿ, jinak s nima jezdit nebudu, takže by to mohlo bez problému vydržet, to tvoje zřejmě vydrží na pořád, ale stejně to potřebuju do konce týdne, abych s tím odjel Pardubice...
já budu v pardubicích od pátku takže bych ti to tam dal? a cena? jedna Stella? :)
:-D aj dvě, ale to už mi moc nepomůže, jelikož s tím bílým pruhem už tam budu muset dojet, ale když tak mi to vem, aspon to pak vyzkouším, kdyby to , co mě napadlo udělalo bordel
proč tam s tím musíš jet? :) a kolik toho potřebuješ teda?
:-D protože soutežím v Tuning Cupu a Pardubky musím odjet kvuli kvalifikaci na finále. No na 4 pneu tak min. 2 deci
a já myslel že to stačí až před soutěží natřít :) ale jo v poho. takže mám to vzít?
no to jako nestačí :-)))) tak jestli můžeš, tak mi to prosím vem, vyzkouším to
ok, číslo pak tady na mě je, ať se najdeme..
mě tam najdeš i bez čísla :-))) auto nebude možné přehlédnout :-)