Navštíveno 9078x

Každej rok něco málo poupravim. Vzhled pro letošní sezoonu, co Vy na to ?

28.06.2010, 21:08 |
MaxxT jako nezastance tuningu, bych rekl, ze tohle je jeste docela pekny.. :-)
mno nevim...chtelo by lepsi lak,jeste malicko dolu pohrat si s detajlama a mohlo by to vypadat....
MaxxT: Kde vidíš tuning? a jak ho poznáš z těch dvou fotek?

28.06.2010, 21:24 |
JR Jako velkej fanda Fordu musim rict, ze ty laminatovy hnusy na tom nemaji co delat.
moc se mi to nelíbí, hoď sem minulou verzi.. Každopádně ten laminát jako JR a víc hliníku a méně pneu
tady nejde napsat nnic jiného než: ..ach jo, proč? :-((
Sorry, ale žádná sláva... to už je asi lepší nechat nárazníky origo, dát kola, podvozek...
čim víc vejfuk tim víc adidas.... přehnaný jak nárazníky tak vejfuky.....
celkove to na me hraje takovej nijakej dojem no.. rozhodne kola jine tyhle sou uplne out a ten predek mi prijde celej takovej moc jednoduchej..
no jestli to nema vic nez 400ps tak mi prijdou ty vyfuky komicky...
za mě hnus,ale když ti nevadí že se ti všichni normálně uvažující lidi vysmějou tak proč ne..
Když opomenu, že je to starší Ford, na kterým bych si cenil spíš pěkný původní stav, tak musím říct, že žasnu, když vidím, že tenhle ten tuzink á la 4 laufy ještě letí. Za mě teda nula bodů.
o jakych kolech mluvite kua ja zadny nevidim?
to jsou zase fotky...
jinak jako ostatni,

29.06.2010, 14:15 |
Kesam H-Honza já nevidím ani to auto pořádně :-)
změna pro mě je přestříkaná značka do barvy auta asi :-)Pamatuji že jsi dělal asi něco s nárazníkama nic víc.
Nejlepe tam dat predek i zadek RS2000 i se svetlama a prahama. Jina uprava v podstate nema smysl.
Za me palec dolu.
to je nejaky nepovedeny VT ne?
Není to VT, je to real. Díky všem za názory :) (jediný VT je zakrytí SPZ)
Proč to má místo nárazníků takový buchty, to je na sbírání sněhu v zimě? :o)
to je kvuli bezpecnosti chodcu, ty puvodni narazniky byly moc hranaty :O)