Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > PLS VT

o Navštíveno 8515x o
o 30.06.2010, 17:45 | Antonio
Videl jsem na cerne octe pritmavane predni svetla a cerne predni blinkry(vnitrek blinkru) a libilo se mi to. Tak uvazuju ze bych upravil i svoji octu,ale nevim jak to bude vypadat na sede Stone, hodite mi nekdo vt pls? je to uplne stejne auto jak na odkazu. Dííík
[ Link ]

foto k příspěvku  od Antonio

o 30.06.2010, 22:04 | Mikoň
tak nejak ?

foto k příspěvku  od Mikoň

o 30.06.2010, 23:21 | Antonio
jo, tak nejak, ale asi to kaslu, myslim ze k te svetle barve to nebude sedet. chtelo by to cerne auto:-)
o 30.06.2010, 23:25 | Mikoň
asi by se dalo i premejslet o tom, jak by to svitilo
o 01.07.2010, 12:11 | Spooky1
Sice to není VT,ale reál by mohl bejt lepší. Lampy budou černý taky ;-) Více můžeš najít u mě ve vlákně: [ Link ]

Mikoň: Origo lampy se zatmavují pouze rámečky po okraji, stejně jako mají Fabie rovnou z výroby. Když má někdo komplet černý lampy tak to má na xenonech, který jsou v čočce a tudíž jim černá "parabola" nevadí. To jen tak aby jsi si nemyslel, že někdo udělá černý lampy a neřeší jak to svítí... ;-)

foto k příspěvku  od Spooky1

o 01.07.2010, 12:12 | Spooky1
A tady jedna z uhlu jeste.

foto k příspěvku  od Spooky1

o 01.07.2010, 12:30 | Mikoň
Spooky1: Jasne, chapu, ale praveze uz jsem videl i tmavy skla i paraboly:)
o 01.07.2010, 15:36 | Antonio
spooky: hod foto at budou i ty svetla v s cernym rameckem. jinak vypada slusne. ta predni maska se mi libi. si strikal nebo to je karbon? nekde jsem ji videl na netu, prodava to tusim nejaka firma z roznova...

Mikon: tak jak pise spooky, jeste jsem nevidel ze by nekdo na cerno striknul cele svetlo:-)

ja jsem mel jen ten ramek striknuty na cerno na cerne bore a vypadalo to super...
o 01.07.2010, 15:45 | Spooky1
Antonio: Funkční světla budou jeste chvili trvat. Mám od Liskyho rozdělanej projektík z buxenon čočkou,ale nějak není čas a jsou jiný starosti. Ale měl by mě teď někdy dovézt kámoš starší korpusy z origo xenon lamp tak uvidím jak vše nakonec dopadne. ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3247 sekund.