Navštíveno 10252x

Myslím nemá cenu komentovat ani tuningovat..:-D Dlouho sem šetřil na motorku a nakonec opět tohle..

a kurva, zas o jednoho aviatika vic, miluju tyhle feny potkavat v kopcich
Mám ještě jednu,ale jsou to nejrychlejší auta v evropě,v koloně jedou vždycky první :-D

30.06.2010, 20:43 |
swep ale tohle potunit by byla pecka, nejaky silnejsi motor, pekny lak a kola, hm umim si to predstavit. na korbu bych dal gril a posezeni, pripadne vycep a gril bez posezeni, natahovaci pristresek.. hmm :)

30.06.2010, 20:45 |
petrb luxus kara:-D kazdy den me to stoji pred halou akorat plachtak a vozi okynka, asi drzak. tak at slouzi, ale tohle je kvalita,
No ještě na ní bude trocha práce,ale ted musí jezdit zima to jistí...Ten výčet není špatnej nápad..to až zelená dojezdí,ale zatím drží tempo zuby nehty,kolikrát 200-300km za den :-DJe to sice utrpení,ale nedám na ty auta dopustit,když se o to člověk stará tak to jezdí bez problémů a díly za pár korun a co mě za ty 3 roky překvapilo tak spolehlivost..
Safety Car....hlavně v kopcích :-)
bože ochraňuj nás ode všeho zlého....

30.06.2010, 21:46 |
hanzz "v koloně jedou vždycky první" LOL :))

30.06.2010, 21:46 |
hanzz | Upraveno: 2010-06-30 21:51:58
...

30.06.2010, 22:40 |
bastr F1 show car

30.06.2010, 22:55 |
Kesam :D
O_O: no už s tim začal tahle kára tě ochrání od vysoké rychlosti :-D
prej když se o to člověk stará...dle mě maj avie podobný poměr jak RC modely, na hodinu jízdy hodinu oprav :-)
tak podle toho tuning polepu je to s turbokitem, to uz jede slusne celkem :O)
gratulace....... co ja se s avii najezdil... jeste se starou ludrou se saltnou pod volantem... masakralni kary :o)))
kolik si za ní dával mám na prodej jednu tak za 15 tis,byla na ní cisterna a ted je holá.pěknej stav,nikde nekvete
Dovolil bych si připomenout, že Avia je nejrychlejší auto v koloně pouze v případě, že nedojede 1203 :o)

01.07.2010, 20:25 |
Prady Těžko si o tom něco myslet...snad jen pěknej vrak :o)
verano:myslím že bych za to měl slušnou 2jkovou octávku :-DA kdyby si byl blíže tak bych si ji od tebe vzal,kvůli kabině :-(
Crestík:je vidět že nevíš o čem mluvíš..
H-honza..jj je to turbína,prázdné je to poznat,plné nic moc,ale výhoda ten posilovač řízení:-D
A ukažte mě náhradu avie,tohle najede skoro všude,man atd..je už o 30cm širší,a těch 30cm je dost velkej problém,tady kde lidi mají všude uzounké vjezdy.
uznávám, že to byla trochu nadsázka. Beru to podle souseda, co to měl když začínal s dopravou a buď teda se mu líbilo spát pod autem, nebo nevím. Podobně na tom byly furgony, co měl tatík v práci před 15ti lety.
Já si to celé opravuju sám,musím uznat že ta turbína už není to co stará ávča,je předimenzovaná a víc poruchová,ale musím trochu držet krok s dobou..do staré avie jsem za 3 roky hodil tak 10000 za opravy,nedám na to dopustit,liju naftu a oleje..Ono je všechno poruchové,ale když se vyserou nové auta plné elekroniky,tak je to trochu jiná liga..

08.07.2010, 21:53 |
Leke Tyhle sliznici naleptavajici sracky jsem opravoval 2roky v servisu :o)
Asi nejspinavejsi roky zivota :-D
Nechápu rozdíl mezi špinavou prácí na avii a jiném autě?..Každá mechanická je špinavá..

13.07.2010, 13:29 |
Leke No,ty ji mas, dle fotky, jeste v luxusnim stavu.
Tam ty byly z 90% sluzebni a nikdo se o to nestaral,necpali do toho vic jak par litru atd.
jezdivalo to ve ztizenych podminkach....no a ten servis taky nebyl zrovna 2x košér :-DDDDDD
Za ty prachy moc dobry kup.