Navštíveno 9916x

no taky se musim pochlubit zalibilo se mi lakováni v interieru tak jsem se do toho pustil

mmnoo, z fotek teda není vůbec nic vidět....
asi tak vubec nic nikde nevydim :-)

07.07.2010, 02:11 |
Kesam Co to kurwa je???? Jsi dal vyjížděčku a nalakoval spodní tunel a středovej panel na šedo???Za mě dobrý aspon stím nemáš sraní za 2 hodky montuješ Z5 do vozu :D
já bych přestříkal i tu kýčivitou Alpinu
i když jak říkaj alpinisti, každej má jinej vkus....někdo ho má, někdo ne :o)))
no dobra středovy panel je na šedo v barvě auta neni jen nalakovaný jsou i vyhlazené nerovnosti a kdo zna 406 je to trošku předělane ale sory že jsem vam skazil naladu¨:-)
Lukin.xxx: je to jak pises, kdo zna... kdyby si hodil foto pred, tak by lidi tak neremcali... pro lajka je to nic nerikajici a vypada to jako original...
no asi jo nevim foto před asi nenajdutak alespon ješte jednu vyhrabu kde to vypada že se něco změnilo
no tak alespon něco nekuřacke auto tak trocuh jinak popelnik

Ten iPod je tam moc hezky zakomponován :-)
ta machr šňůra přes šaltpáku by mi pěkně sr.... vadila
Tuner: no konečně si toho někdo všimnul :-)jsem rad že se líbí

07.07.2010, 20:38 |
FBS Lukin: Nevim jestli to Tuner myslel tak jako si to myslíš ty :-) Celkem zajímavý místo pro iPod :-)
FBS: Myslel jsem to tak jak bylo pochopeno. Opravdu hezky a nápaditě zakomponován. Bezpečnostní hledisko neřešme pokud jsi na to narážel.
tak pro mě to je ideal je hned poruce akorad jak je spojen s radiem tak je vice utopený to vyčnívá ani ne 2 cm!
Proč myslite?je moc na ráně?
Tak pokud je spojený a kouká jen 2cm, tak je to v klidu. Na focení jsi ho měl víc vytažený ven?
jojo jen tak jsem ho tam měl jak se zasune a spoji s radijkem tak čouha max ty 2 cm

08.07.2010, 13:26 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-07-08 13:33:31
No tak to je pak super. Krásný detail kam se hrabe moje USB v koženém popelníku :-)
s tou machršnůrou mi připomnělo co se nedávno stalo kámošovi. Zaparkoval na parkovišti u krajnice čelem ke stoce a když vylejzal z auta,tak chtěl vytáhnout klíčky, jak měl machršnůru omotoanou kolem řadičky,tak vykvaltoval a auto sjelo do stoky :). Ručka nefungovala..
Jinak interier samo pěkněj
tak to je pešek mno mit auto ve stoce kvuli kličenky ale ja ji dost používám klič dam na krk a nemusim ho mit v kapse!!
jo popelnik jsem taky zvažoval jenže ho puživam jako uschovnu třeba pro ipod :-)
pravě uvažuju že nalakuju i bočni plasty ale mam strach že budou brzy poškrabane a hnusne od nastupování a vystupování z auta