Navštíveno 9261x

dneska jsem se konecne dostal na podbehy... po odmasteni naneseno v nekolika vrstvach prelakovatelne a v mezich moznosti rovne body...

a tady uz prvni vrstva signální bile... ;-) aneb skutecny black and white ;-)

podbehy a vzpery predni kapoty hotovo... prostoru v kufru si zatim nevsimat ;-) byl to jen test... a prijde tam calouneni ;-)

hezky pokračuješ, držím palce

07.07.2010, 20:57 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2010-07-07 21:06:55
pracovni zatisi ;-) s black and white blatniky aneb faze 1 a 2 ;-)

no a posledni barvicky... vnitrky narazniku ;-)

07.07.2010, 21:08 |
Kesam Hračičko :-)))
mooc hezky, co to je za bílou? By se mi zamlouvala na šáde :-D
Koukám že směle pokračuješ, pěkné :) Jen se tak nějak blbě zeptám a možná si i odpovím, proč bílá? Protože? :)
protoze bude i bilej vnitrek... a protoze to k te modre neuveritelne sedi... ;-) a navic... dycky jsem tri hodiny delal z toho zaslyho nesmyslu lak... ted to nude stacit prejet special rukavkou a dve hodiny bych se nudil :-D tak budu pucovat podvozek a podbehy ;-)

08.07.2010, 09:40 |
Kleneex | Upraveno: 2010-07-08 09:46:32
vypada goood jsem zvedave na finalni vysledek
Luke: paráda. Kdy počítáš, že by to mohlo eventuelně vyjet?

08.07.2010, 12:23 |
Bucci ... na křivku přijedeš doufám...
Bucci : Na Křivce určitě L-J nebude chybět a přijede .. ale přijede porshíkem :-D
chtel bych stihat 24.7. VW attack... ale to si myslim ze nestihnem kvuli subdodavatelum... tak snad Pribram...

ten chrom k tomu pasuje :-) sundal jsem lestenou misku z pod kliky... a supr :-)

blatnici nabeleny :-)

Za mě:Pořád jen pozoruju,nemá cenu komentovat,musím uznat že jsi opravdu šikovnej a máš haldu ale haldu trpělivosti..
hlavne ze se dadri a je porad chut to dokoncit :o) sak zitra s tim zase o kousek pohnem :o)