Navštíveno 9850x

11.07.2010, 19:37 |
Komba To snad někdo může myslet vážně?
[ Link ]

11.07.2010, 20:13 |
Muff Komba :-D a co na tom nechápeš??
jestli to treba nema regulovat tlak paliva? :-)

11.07.2010, 20:59 |
Komba Tak logicky jsem se to dočetl,že je to na větší tlak:) ale spíš mě zajímá zda takový bazmek má vliv....
lol tenhle retard to nabizi uz pres rok, a pise neustale poslenich par kusu, kdyz mu napises jestli je to se zarukou a dokladem, tak Ti napise ze ne, tak jsem mu popral uspesne podnikani pres aukro a nakonec vse obratil, ze podnika na ZL kamarada :) a podobny sracky. Proste zoufalec jako dalsi obchodnici na Aukru :) Hlavne dodani do 20dnu :)

11.07.2010, 21:12 |
Muff Vliv určite má...a používá se hlavně při přestavbě motoru na turbo a pod.

11.07.2010, 21:25 |
Komba Tak jasný,pokud máš přestavbu,tak to asi užitečné je,ale jinač ne....
Tak muze to slouzit i misto serioveho FPR, kdyz se odporouci. Jinak nevidim problem s funkcnosti u preplnovanych motoru. Sam mam stelovatelnej FPR na aute.
A funguje to i na N/A motorech, pokud nekdo potrebuje obohatit palivo.
věc je to dobrá ..... taky ho tam sleduju už delší dobu jak se snaží prodávat věci z ebay a nějak mu to nejde :))
Takze neco jako perpetum mobile? Jak tohle muze zvysit tlak paliva?
Tlak muzu snad zvysit jen jinou pumpou ne? Tohle je prachsprostej regulator ne?
To neznamena, ze kdyz je v aute seriovej, napevno nastavenej regulator, ze montazi tohodle bazmeku tlak "zvysim", musi to bejt schopna dodat pumpa, kde nic neni, ani cert nebere...
tapp: většina aut má pumpu silnější, tudíž ten regulátor v sérii, tohle je jen "kohoutek s manometrem"... samozřejmě, že když nestíhá pumpa, je ti regulátor na prd :-D
No a o to jde, ma to napsany jak lempl
Prodám nový kit na zvýšení tlaku paliva
tlak paliva, kdyz se nedostava, ti zvysi jen jina pumpa. Je dulezity brat v potaz i prutok pri danym tlaku, bude ti k prdu tlak, kdyz nebudes mit dostatecnej prutok.
tapp : samo jde to i se sériovou pumpou ale vždycky je lepší a tak nějak se doporučuje při každý podobný úpravě /zvětšování tlaku naliště, zvyšování tlaku turba, zvyšování výkonu obecně....) dát kvalitní pal. pumpu abys předešel nechtěnýmu propálení pístů apod ;-)