Navštíveno 9101x

Ma niekto skusenosti s tym?Ze ma namiesto klasickej plechovej spz nalepku?.Je to povolene?kde sa to da zohnat?Zaujma ma vsetko o tom tak piste pls
na slovensku nevim, ale u nas to ma i ministr dopravy :-)
No myslim to v CZ,auto budem mat na CZ spz
Jo, u nás to má ministr dopravy, ale podle zákona je jen tak, že vozidlo musí být označeno přidělenou SPZ a jelikož se přidělují plechové, tak samolepky ne-e
ajo, tak u nas je za to 10k v hotovosti a + 6 mesicu MHD :-)

14.07.2010, 22:14 |
Kesam Nechápu ty kteří tam mají nálepku skoro větší než tu plechovku :D

15.07.2010, 08:22 |
Bucci 2000 - 10000 a ňáký body + půl roku zákaz

15.07.2010, 08:23 |
Bucci pozdě... takže jako .mycTD
Mám samolepku ve velikosti i fontu standardní RZ už rok a policie mě stavěla už několikrát a nikdy žádnej problém, dokonce jednou mi policajt řekl, že to je moc hezký. Pro případ, že se to někomu líbit nebude, vozim originál v kufru. Samolepku sem dal proto, že původní RZ byla už hodně špatná, ale já nechci dávat novou, protože tahle je původní od prvního majitele...
Bez nápisu, ale pro představu...

15.07.2010, 16:09 |
Kesam Za to že by jsi jí vyndal z kufru bych ti dal flastra jak tady píšou klucí.

15.07.2010, 17:12 |
zipp 323Marty: a na co ti tohle teda je? nálepku chápu třeba na strejdovým porsche, který tam na klasickou rz nemá místo, ale tohle?? to mi nějak hlava nebere
Zippe, asi sis ten můj příspěvek nepřečetl pořádně. Psal sem, že jedinej důvod je, že originál je téměř nečitelnej a novou nechci.
MArty : tak hodně štěstí až narazíš na pčr který zrvona nebudou v náladě....pak si myslim že tě ty roupy přejdou velice rychle :)

16.07.2010, 08:48 |
Bucci 323Marty: hele muj děda, když měl nečitelnou značku vzal štětec a barvy a nejdřív natřel bílý plochy a pak obtáhnul písmena a číslice a voilá :-P
che che, tenkrat nebyla ta bila plocha odraziva. Ja bych to resil folii, nejdriv polepit celou znacku tou odrazivou a pak si nechat vyrezat stejnym fontem pismena, cislice + tenkej prouzek a voilaaaa...
U nekterych aut bych samolepku povolil, protoze znacka hyzdi cele auto. V podstate sportovni auta, myslim opravdova - Ferrari, Lambo atd.