Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > snížené a ochrana podvozku ?

o Navštíveno 9465x o
o 16.07.2010, 15:09 | Midi34
jak to kdo řešil
obzvlášt by mě to zajímalo na Golfu IV

o 16.07.2010, 16:52 | TROY
kde kdo tam cpe ochranu pod motor z plechu - nic jinýho snad ani není :o)
o 16.07.2010, 17:23 | Tuner#2
Není nic jednoduššího než si lehnout pod pár rallye aut a pozbírat inspiraci na tvar a umístění lyžin.
o 16.07.2010, 17:27 | Midi34
to jo ale našel jsem plechy na felicii ty jsou široký a krejou skoro celej prostor pod motorem

Kuboj má z 3mm plechu krytí hrany nápravnice [ Link ]

v slovenském autotuningu měl na bmw takovou mrížku z pásoviny

Fridom má komplet plech na RS nebo ze 4 kolky
ale to je na oktávku

nic konkrétního na golfa jsem nenašel
alespon výkres by stačil

( 2 TROY)znáš golfa varianta ,černej ,sníženej ,někde od rychnova nad kněžnou nebo alespon jsem ho tady už dvakrát potkal, a nálepky 76
o 16.07.2010, 20:32 | Thomas987
Midi34: no kdyby ses zeptal mě, tak ti to řeknu kdo to je, to víš, když se nestavíš ani neukážeš!! ;-)
o 17.07.2010, 00:29 | Lu82
to by me zajimalo mam oktavku TDI snizenou, vana od zeme cca 8cm a uz KO i plastovym krytem pod motorem taky resim co tam dat, plechovy kryt tam udajne nejde jen na benzin
o 17.07.2010, 19:37 | TROY
midi34
tušim,že dotyčnej se prásknul sám )))))))))
o 19.07.2010, 08:52 | tommas
Midi: Doporučuji origo plechový kryt, projdi si VWforum a Skodahome. Tam se dají občas koupit. Kryt je na 99% univerzální. Chtělo by to mrknout do ETKA na čísla. Jinak pouze lyžinu nedoporučuji, voda a sůl valí do motorového prostou a všechno začně oxidovat. Kryt má svoje opostatnění.

Lu82: Nevím kdo Ti říkal, že nejde plechový kdyt na TDi. Samozřejmě tam jde, doporučuji. Ovšem nevýhoda je ve váze, kdy je na výměnu oleje potřeba dva lidi. Navíc je plechový kdyt nižší, takže dřeš opravdu všude a lítají efektní jiskry:-))
o 19.07.2010, 13:43 | Midi34
o.k. pořeším origo kryt v plechu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3063 sekund.