Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > jak barevne?

o Navštíveno 9240x o
o 29.07.2010, 21:32 | cuir
no takze kola sou doma.
[URL= [ Link ] ]
takhle vypada original s nynejsima kolama striknutejma na cerno (je to perlet ,ale neni to videt. Nova kola se budou strikat do lepsi perleti na ktere to bude vice znat :) )
[URL= [ Link ] ]
No a tady sem uz nabastlil nova kola
[URL= [ Link ] ]
Jenze bych chtel cerne stredy ,ale protoze neumim moc Vt tak sem to udelal tak nejak :( pokud to nekdo umite lepe budu jenom rad. Kazdopadne tak nejak bych si to predstavoval barevne v realu.
[URL= [ Link ] ]
Jen to na tom Vt nevypada tak jak to vypadat ma:(
Chci aby paprsky i kolo tam kde sou srouby byly v cerne perleti a limce a srouby byly stribrne.

Tak ktera varianta se libi nejlepe vam...ovsem to Vt musite brat s rezervou a je treba zapojit predstavivost.

Ja mam trochu strach aby tim ,ze dam cerne stredy abych ty kola nezabil a nevypadaly prilis lacine a tuctove, ale zas k te cervene se cerna hodi a budou cerne folie an sklech a dalsi cerne doplnky..jako jsou kourove blinkry a tak dale...mirne zatmaveni do cerna zadnich lamp a tak...takze proto bych rad cernej stred kol.

a ted babo rad :D

o 29.07.2010, 22:52 | mishan | Upraveno: 2010-07-29 23:01:11
tak pokud chceš černá kola, tak bych volil variantu s červeným proužkem po obvodu, černé se stříbrným límcem budou vypadat divně a pokud límec necháš vyleštěný, totálně ti díky černému středu zanikne, už se to tu kdysi řešilo s Thullem ;-) a myslím že to jsou kola od něj ;-)
o 29.07.2010, 23:57 | Thullo
2 mishan:
BINGO :o) hihi...

2 Cuir:
Ja bych dal ty stredy do tmavy - i kdyz mi to tady vymlouvali kluci, ale ty mas na probe CERNY kola a taky to vypada dobre. Takze bych se toho nebal. ;o)
o 11.08.2010, 21:06 | cuir
no tak nevim ,ale myslim si ,ze by to s tema kolama neco chtelo...muzu poprosit nejakeho zdatneho malire,ktery by mi dal stredy do cerna a nechal lestenej limec a jako druhou variantu cela kola do cerna a cervenej pruzek po obvodu ? Bude nekdo tak hodnej...moc diky...

foto k příspěvku  od cuir

o 11.08.2010, 22:09 | mishan
já bych ty kola nechal jak jsou, vypadá to dobře, jakýmkoliv zásahem, co chceš, tak je opticky dost zmenšíš... maximálně varianta No.2., první ee a stejně to na VT nebude tak jak živě..
jen taka rychlovka

foto k příspěvku  od mishan

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3072 sekund.