Navštíveno 9819x

táákže... po večerech minulej tejden a celý dny tejden tento se pokračuje... VELKÝ poděkování Ibizmanovi a Roverovi... pánove diky moc...
odvzdusnovani brzd...

nová palubka... to uprostred je tachal... pred volantem otackomer z porsche 914

montáž světel...

no a obroucky? :-)

blinkerry na svem miste ;-)

tak i s palubkou venku...

sluzebni vozidlo? :-)))

kam to jedeme? aaaa k panu doktorovi pro moturek... ;-)

a co byste rekli? MA HO TAM!

hmmm je tam!

04.08.2010, 19:52 |
Kesam Už to prej VRČÍÍÍ,už se na to těším na křivce :-)
a vrčí! :-))

začíná to vypdat jako auto :-)

brouk a porsik rides again ;-)

tak to je mazec, jen by to chtelo este neco takovyho
[ Link ]

04.08.2010, 20:07 |
Augi PARÁDA :-)
Profesurek: nechcu fuchsy... to co mam jsou repliky porsche 356 od mnangelsu... mam je rad ;-)

04.08.2010, 20:18 |
hanzz No, jestli bude interiér a střecha komplet v bílé, tak rozhodně super! Subaru modrá rozhodně lepší, jak fialová :)
strecha zatim nee... na tu ted fakt neni... poresim to ale futralem na tu stavajici pokud bude stazena ;-)
pecka Luku...ted už to sou jen drobnosti ktery vetsinou zaberou dost času ale to zvladneš :-)))
tak jako na těch fotkách z ulice pecka, vypadá to jak angličák kterej vybalíš z krabičky :o)
Absolutna spicka, klobuk dole. Asi jedno z najkrajsich cabrio co som kedy videl.
Tie zadne svetle su z akej verzie, ked su cele cervene?

05.08.2010, 13:39 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-08-05 13:48:25
Paráda, já snad kvůli tomu na Křivku dorazím taky :-D
verze svetel je export dědek pro ameriku... nicmene i ja leccos poseru nebojte... dneska jsem treba vyvrtal diru do zadni haubny o kurevskej kus jinde nez jsem mel... :-/ snad to pujde schovat...

06.08.2010, 11:30 |
Pagoš echt Gold! :)
Když jste tu u zadních světel, tak směřuju dotázek. Jak je to u tohoto auta s couvačkou/mlhovkou?

06.08.2010, 22:05 |
JiM Paráda fakt hezka prace a barva mooc lepsi nez ta predtim, a dotazek co to mas schovaneho v garazi, cervena barva vlevo na fotce 04.08.2010, 19:53, dik