Navštíveno 11440x

05.08.2010, 18:59 |
Hráďa chtěl bych se vás zeptat jak ste na tom - s věcma co se týče tuningu
začínam zjišťovat, že postupem času se nějak zapálení pto tento "sport" začíná vytrácet nebo možná přetvářet
od cca 12 se hrabu ve všem možnym
přišla babetta pak motorka a následně první auto teda trabant
a začalo komplet odstrojit upravit nastrojit a co z toho? bylo to nádherný, ale nějak už mi dnes začíná trošku unikat hlavní myšlenka - začínam stárnout???? jak to máte vy?
dneska si radši koupim auto (sice taky starý) ale v nějakym lepším modelu
stavim barák a tak potřebuju nejlépe něco v naftě a s koulí - pick up nejvíc a přesto jsem si pořídil 2.0 astru v benzínu a ve 3dvířku
a tak šel čas (jen namátkově a ne všwchny auta)
a jak ste na tom VY????

05.08.2010, 19:01 |
Hráďa

05.08.2010, 19:03 |
Hráďa a zatim poslední autí

05.08.2010, 19:07 |
Hráďa auto pro zábavu "tuning" taky mam ale spíše to dnes už směřuje do podoby útěku od reálného života a depresí z normálních starostí, takže se postupně hrabu v autě ze kterýho je veterán a nechci ho nějak mrzačit a začíná mi bejt uplně jedno kdy vyjede na silnici

05.08.2010, 19:11 |
TROY ... blbě když mě může zabít obyčenej atom ))))
ted jsem nasypal do baráku ,tak že není na nic
a to co je se do něj natlakuje

05.08.2010, 21:30 |
Drtič Nikdy jsem nebyl nějaký zapálený příznivec tuningu, na srazy sice jezdil, ale na autě max snížit, ladák, kola, zatmavit a hudba. Dnes raději pohodlné velké auto a klid v něm...asi taky stárnu
Ja zrovna premyslim jestli mi bude stacit ten coilover GAZ nebo si mam koupit i ty Nkovy torzky a komplet powerflexy - takze odpoved je jasna XD
Mimochodem ten kadet je uzasnej! Hlavne jemne :)
profesor o jaký auto se jedná ?
treba to rozlustis po kliknuti na nick hehe
aha
no vidíš a já se domníval že máš 106 ku
a ted že máš něco nového
hod sem foto R 5 -ky ,díky (tvojí )

05.08.2010, 22:42 |
Proffesor_W | Upraveno: 2010-08-05 22:51:56
omlouvam se ale fotky sem davat nebudu, 106 stale mam, te bych fotky mozna po vikendu hodil az bude na novych kolech

06.08.2010, 01:18 |
Kesam Nevím auto předělávám pořád jedno a to samé :-)
minulej rok jsem začal stavět, měl jsem mondeo MK3 s koulí a vozejkem....načež putoval manželce a já si koupil Focus 2,0i 3dv. Na nějaký ladění aut není čas - všechen čas jde do baráku. Snad se najde chvilička, až se nějak dá dokupy barák a okolí.
Asi stárnem, první auto, první tuning, snížení, hudba, frajerskej zvuk auta.... to všechno bylo. Teď bych spíš auto s koulí, v kombu a v něm klid a pohodlí... Upravy jsou chvilková záležitost, myslím ty co se dotýkají nepraktičnosti ( snížení, změna výfukového potrubí atd.). Lepší je rvát peníze do baráku nebo do podobnejch věcí... tam to tu cenu aspoň chvilku udrží..

06.08.2010, 09:33 |
Alííí Já i když jsem přeskočil z vytuněný placky na zemi se spotřebou 16 l/100km do rodinnýho VANa, tak mě tuning nepouští. Ta touha "odlišit se" je asi nevyléčitelná...a nevadí mi to. Prachy budou, my nebudem.
Nejdrive jsem mel Corollu, tam se nedalo uz nic delat, pak Passata na tom jsem nestihl vse a sel z domu a ted uz 3 roky staryho Brouka, kde se snazim ject retro styl a zatim me to bavi az az. Ale jak to bude dal to nikdo nevi

06.08.2010, 11:55 |
JR Rekl bych to tak, ze ani nejde o touhu se nejak odlisit, ale o to mit proste hezky auto a to me asi nikdy neopusti :-D
No já jsem taky zůstal u zkrášlování jednoho a toho samého hOPLA... Ještě jsem ho zatím nedovedl ke spokojenosti, tak si zatím mám s čím hrát.
Na normální ježdění mám VW passata 3C v kombajnu což mi pohodlně splňuje mé nároky na seriové auto....
jako JR...s tím, že mi jeho řízení musí přinášet radost:)
hezký auto, co nejmíň "nápadný" plně legální, ale taky dobře jedoucí... jsme naprosto spokojen s tipem -i když jeho tržní cena dnes nepřekročí 15tkč...:(

06.08.2010, 20:11 |
Syrup Svoje prvni auto jsem si "vytunil", i kdyz ne nejak extremne. Bylo mi 19 a bavilo me to. Ted je mi 25 a na zadny auto bych uz nesahl. Origo stav je origo stav, max. nejaky jiny pekny kola (originalo od znacky.. bmw :) ) a konec ... hlavne aby to melo poradnej motor.
osobne sa za tunera nepovazujem,skor som chcel byt iny nez ostatny. Moj prvy vlastny kocar :-)

a o 7rokov som sa dopracoval sem

06.08.2010, 22:44 |
JP Honza: Jestli ho budeš prodávat za 15, tak napiš:D
Já tak nějak tuning ani moc ne.Spíš audio i to je na kufr nepraktický.Ale nějak mi to je jedno.Předtím jsem měl velký auta a chtěl jsem něco na hraní

07.08.2010, 20:19 |
Bulík Taky jsem byl "tuňák" řešil jsem věci nad kterýma dneska kroutím hlavou.
Vyblbnul jsem se s auty dost a postupem času došel do fáze,kdy mne nejvíc baví mít vše origo a v cajku.
Dobrý brzdy,motor,aby šlapal,aby mne to někde nenechalo a užívam si jízdu.
Rejpu se v tom rád,vyměňuji si věci,které to potřebují a víc neřeším.
Nehledě k tomu,že aut různě zprasených je dneska všude dost.
Přijde doba,kdy bude radost pohledět na starší,pěkné a původní kusy.
Poslední tři roky se vozím v tomto.
Hlavně se nesmějte volové:-),není to sporťák,nemá to buhví jakej výkon,ale mám ho prostě rád.
Je to můj třetí:-)

Bulík:
Dobrej přístup, a ještě lepší auto. T3jka je nádherná.
Jo ja ted odtuningovavam tohle gti:)
Puvodne lamino naraznik ala kersher,lemy a listy zalakovane,m3 zrcatka apod.

Kola, podvozek, folie to stačí :o)

11.08.2010, 17:18 |
Hráďa takže nejsem blázen - podle ohlasů to máte stejně jako já prostě trochu stárnem a tříbí se nám vkus ;o)))