Navštíveno 10782x

srovnani nove a stare sedacky ;-) ve stejnem duchu jsou i druha predni, zadni sedacka a dverni tapecy... bila s modrou niti a modry doplnky ;-)
samozrejmosti je uprava bocniho vedeni ;-)

no a konecne zadni haubna... zatim testovani pouze na dvou uchytech...

a povsimnete si i dverniho calouneni ;-) zacvaknuto bude pouze malou sponkou ;-)

uplně škoda na ten zadek dávat značku :-)
no to je dalsi vec kam s nou :-/
do kapoty bych nevrtal, vymyslet nějaký "L" držáček a někam vymyslet přichytit, tak aby dirky nebyly vidět
kdyby se vlezla,tak mezi výfuky
jinak parádní práce;)
mezi koncovky jedině čtverec bych řekl od oka :-)

05.08.2010, 19:53 |
Hráďa jé Luku ty si mi potáh sedačky... No hlavně že dělaj radost ale stejně mají za sebou dlouhou cestu porsche - trabant - brouk ;o))
máš to pěkný
Jít si pro americké značky a dát ji mezi výfuky .-)
Hrada: ee to jsou jiny ;-) ty cerny jsou od tebe... budou pokracovat ve skodovce ;-)
znacka bude do budoucna tam kde sou ted vejfuky... ale to se bude muset jeste poresit - koncovky pujdou vic do boku...
ještě záleží jak si chceš hrát na předpis se vzdáleností spodní hrany značky od vozovky (30cm) pokud není jiná vyjímka
a plati pro zadni to co pro predni? tzn ze musi bejt uprostred?
243/2001 Sb. o registraci vozidel
§ 28
Způsob umístění tabulky registrační značky na vozidle
(K § 7 odst. 4 a § 79 odst. 1 a 5 zákona)
(1) Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením vozidla tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě.
(2) Tabulka registrační značky musí být na vozidlo umístěna svojí spodní hranou dole a přibližně vodorovně k vozovce. Na tabulku registrační značky ani do její těsné blízkosti nesmí být umístěny žádné nápisy nebo vyobrazení, které by narušily její čitelnost nebo rozlišovací schopnost, pokud není v této vyhlášce nebo zvláštním právním předpisu stanoveno jinak.
(3) Tabulka registrační značky musí být umístěna na silničním motorovém vozidle vpředu a vzadu, s výjimkou vozidel uvedených v odstavci 4, a to kolmo ke směru jízdy. Silniční motorová vozidla mají tabulku registrační značky umístěnu vpředu uprostřed, nebo vlevo. Vzadu mají silniční motorová vozidla tabulku registrační značky umístěnu uprostřed nebo vlevo. Přípojná vozidla, traktory a samojízdné pracovní stroje mají tabulku registrační značky pouze vzadu uprostřed nebo vlevo. Vpředu musí být tabulka registrační značky umístěna na vozidlo tak, aby její spodní hrana nebyla níže než 200 mm a vzadu níže než 300 mm od roviny vozovky. Horní hrana tabulky registrační značky umístěné na silničním vozidle nesmí být výše než 1 200 mm nad rovinou vozovky, pokud je v technickém průkazu zapsáno umístění vyšší, může být nejvýše 2 000 mm. Na traktoru nebo samojízdném pracovním stroji může být nejvýše 4 000 mm.
(4) Moped, motocykl a motorová tříkolka (vozidla kategorie "L") jsou vybaveny pouze jednou tabulkou registrační značky umístěnou na vozidle vzadu uprostřed. Tabulka registrační značky musí být umístěna kolmo nebo skloněná ne více než 30 stupňů vpřed a ne více než 15 stupňů vzad od roviny kolmé k podélné ose vozidla.
(5) Orgán schvalující technickou způsobilost vozidla k provozu na pozemních komunikacích může pro jiné umístění tabulky registrační značky povolit výjimku, kterou zapíše do schvalovací dokumentace k vozidlu, a registrační místo tuto skutečnost zapíše do technického průkazu vozidla.
(6) Tabulka zvláštní registrační značky trvale manipulační a tabulka zvláštní registrační značky pro zkušební účely se umisťují na vozidlo v počtech uvedených v odstavcích 3 a 4. Tyto tabulky nemusí být umístěny v místě určeném pro umístění tabulky registrační značky a nemusí být osvětleny. Řidič vozidla zajistí, aby zvláštní registrační značka byla za nesnížené viditelnosti čitelná.
(7) Tabulka zvláštní registrační značky pro jednorázové použití s omezenou platností musí být umístěna na vozidle jen vzadu. Nemusí být umístěna v místě určeném pro umístění tabulky registrační značky a nemusí být osvětlena. Řidič vozidla zajistí, aby byla za nesnížené viditelnosti čitelná.
(8) Tabulka registrační značky s krajským kódem o rozměru 520 x 110 mm může být umístěna do schválené podložky na jejíž horní části vlevo nad tabulkou je umístěn znak Evropské unie s vyznačením rozlišovací značky České republiky. Znak Evropské unie s vyznačením rozlišovací značky České republiky musí být pevnou součástí podložky, jeho rozměry, barevné a reflexní vlastnosti musí být jako na tabulce s registrační značkou.
vepredu nedam 200mm ani nahiodou a vzadu 300 uz vubec ne :-D
zatim pujde na naraznik ;-)
já myslím že u takového auta to asi zase nebudou tak řešit ti kontroly PČR :-) ale tebe určo nikdo nezastaví
Americka se mezi vyfuky nevleze?
bohuzel ne :-( nicmene jak rikam pujdou roztahnout... tlumice jsou v podbezich takze je to jasna volba... pujde to od nich proste rovne
a co na levo pod nárazníkem jako custom chopper
někde jsi to už psal ale co je to prosímtě za zadní světla model atd ? sehnat se dají ? brouka nemám takže nemusíš mít strach z kopírování
jako pod ten naraznik je to ted na poradu dne no... jeste uvidim... je to z exportni verze brouka pro ameriku... rocnik cca 58 - 67

06.08.2010, 01:15 |
Kesam Tak takhle plánuji sedačky na příští rok do fiesty jelikož to co tam je ted ta komplet bílá už bílá nejni :(
Pecka Luku
Mi nerikej ze mezi tema vyfukama neni 32cm... to je brouk tak uzkej ?
Jinak pecka :)
Ten lak je fakt paradni.. Krome jineho samozrejme..

06.08.2010, 07:21 |
hanzz Mezi výfuky ne! To je tím úplně zabiješ. Dej ji, jak píše Midi34, jako to mají choppery.
Vím, žes to tu kdysi řešil, ale nevím s jakým výsledkem. Bude na tý haubně nějaká kaplička?
Teda sedačky jsou pro mě zklamáním, je Škoda tak pěknou práci zabít tím aby jsi se zalíbil za každou cenu v TUZING Cupu a třeba ta černá na mě působí daleko lépe hlavně zpracováním. U té bílé jsou naprosto příšerné ty faldy na čalounění :-/
Za mně přesně jako tuner. Ty černé nádhera.
cca takhle

06.08.2010, 15:38 |
Stanli RS | Upraveno: 2010-08-06 15:47:56
taky bych to spíš viděl na ty černý židle...
a SPZ jako na obrázku nad komenten jen USA formát!
Ty tunere zas brzdi... Není to kvůli TC ale proto, ze se mi to líbí. Bila barva do cabria vždy patřila! K tomu autu a spodku max spojokojenost ;-)
znacka je skutečně dle vt akorát se ho videl až teď :-)))
Luke-Jeep: Tak pokud se Tě to líbí a není to jen sezóní záležitost, tak proč ne, ale ty faldy to prostě kazí. Je to jen můj názor, jinak se mě Tvoje práce na autě moc líbí...

06.08.2010, 22:05 |
Tichy Musim souhlasit, ze barva sedacek je krok vedle. Zpracovani je dle fotky vazne spatny. Jako tuner#2 jinak vse super.
jako 06.08.2010, 11:00 | Tuner#2
Zpracování sedaček je dobrý. Ty faldiky byly způsobeny přepravou. Jsem rad ze všichni z fotky u zdi cítíte zklamaní z toho jak budou sedačky vypadat v aute. Jaky by jste dali vy, panove, když bude bila střecha? Černý? No kazdej máme jinej vkus ;-) cernejch interiéru je... Já nemám rad chůzi s davem ;-)
Už je na aute Bílej kryt původní střechy, zadní sedacka a tapecy v bílé barvě a já jsem spokojen. Poslední kapka pro rozhodnuti tímhle směrem byla kamaradova koupě Spitfire 1973 s bílým introsem. Jednoduše nádhera.
hm, asi sem jediný, komu se ty sedačky líbí :-)))
jako celek to myslím bude víc než super ;-)

07.08.2010, 19:22 |
Tichy Luke-Jeep: Tak se taky hned nezblazni, kdyz nekdo stebou uplne nesouhlasi. Dobra pockam na vysledek a mozna opravdu na finalnim vysledku uznam, ze si mel pravdu..
Jinak si ale moc nedovedu predstavit, jak se na sedacce muzou udelat tyhle faldy jenom prepravou. To jsem teda potom zvedavej, co to udela az si do nich parkrat sednes...
tichy: vis proc byli vynalezeni smajlici? Takze klidek. Jinak je to tak ze na tech prednich sedackach byly Sedacky zadni a debil mi tam vlitl na krizovatce pokud to musis vedet presne...
L-J: tak co stalo ti za to jet do Pribrami? :-)
jo stalo ;-)
Tichy: hlavne mit pane ;-) proste Já jsem spokojenej. Jen uz me na tomhle foru vadi veci jako B Y L O, jako tuner atp. Proste veci ktery se drov nedely :-( tak se nezlob

07.08.2010, 23:46 |
Tichy Luke_Jeep: dik za osvetu. Mozna moje reakce byla trosku unahlena a predcasna, ale nezdalo se mi to jako dobrej napad. Kazdopadne jestli bude strecha v bile (nevsiml jsem si v predchozim prispevku), tak by cerne sedacky asi vazne ne. Uvidime :-)
To zpracovani nebo proste "poskozeni" kvality sedacek, mi vuci ostatni praci, kterou si tady prezentoval prijde trosku skoda...
Chodil jsem nekolik let na puvodni forum a na tohle samozrejme od zacatku, tak vim jak to tady chodi. :-)
Luke-Jeep: "Jen uz me na tomhle foru vadi veci jako B Y L O, jako tuner atp"
Je otázka zda Tě opravdu vadí tohle a nebo to, že jsem napsal nějakou kritiku. Ono se chce nad tím občas taky povznést a tak jako já všem s úsměvem odkejvu, že mám růžový sedačky (prostě už za ty roky na krají vybledli a ošoupali se) tak Ty jsi v klidu mohl přiznat, že čalouník není úplně TOP a ty faldy tam jsou. Tohle se přepravou opravdu nestává leda že by se to chovalo jako návlek na sedačce, který schrnout jde :-)
Každopádně na hodnocení si počkám až to uvidím na živo, tohle byla jen má poznámka, že mě to prostě k tomu autu nejde a nelíbí se mě dle fotky zpracování. Nic víc.
Tak podívej se mily tunere, pokud budeš pochybovat o kazdem slove který napisu tak se daleko nedostanem. To ze BYLO a podobný kraviny tady na fóru už dlouhodobe kritizuju je fakt kterej se dá ověřit v docela hodně velkým množství threadu... To ze calounik není top nebo je, je čiste věc nazoru. Já jsem nadsenej a přepravou to covece ať si tomu věřís nebo ne zřejmě bylo. Když jsem to nakladal tak to tam nebylo, Jednou jsem do sedačky sedl a zadnem fald tam není. Ani po 700km. Tak ti nevím. Navíc i kdyby to bylo jak píšeš, tak za ty love... ;-) Kritika mi nevadí když je konstruktivní. Sedačky se ti nelíbí? Ok. Jen nesud lidi ze dělaj věci kvůli něčemu když to tak není. Viz bila vs. TC ;-) pošlu ti pak fotku toho spitfira kde jsem se inspiroval.
Hlavně mír
Luke-Jeep: OK, beru koneckonců jak už jsem psal, hlavně se to musí líbit Tobě a to že je na tom odvedeno kus poctivé práce o tom není pochyb...