Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > "Kit sání "

o Navštíveno 12827x o
o 06.08.2010, 16:20 | Schejby
Zdravím, nevíte někdo o nějaký strance kde bych sehnal "kit sání" "kovovou trubku! místo té plastové. Model vozidla: Škoda fabia I.. Obsah 1,2 HTP
Děkuji za pomoc

foto k příspěvku  od Schejby

o 06.08.2010, 16:26 | nome
soráč za OT ale má to cenu ? u haťapky bych to moc neřešil nehledě na to že ti to asi bude sát teplej vzduch pokud to máš takhle.
o 06.08.2010, 16:30 | Schejby
Já vím že to nemá cenu ale tohle neí pro mě to chce bratránek... Až bude kit tak se to ředělá tohle je zatím provizorní momentálně ten plast na filtr je pryč a ta nasávací trubka ze předu taky :-)
o 06.08.2010, 17:38 | Schejby
Fakt nikdo nepomůže jo?
o 06.08.2010, 20:37 | cendler
nějak nechápu proč tam chcete dát kovovou a stejně celkem pochybuji že vůbec vyrábí, ale pokud ji fakt chcete nechte si ji vyrobyt, zase tolik práce to není a možná bych si ji rovnou natáhnul na druhou stranu za světlo a tam to i oddělil od motoru
o 06.08.2010, 20:45 | Schejby
No ono to drží ale je to naprd protože jak máš vlastně za ten plast tak se to hýbe protože to je ohybný tak se mi to nepáčí. Na tou upravou nebo výrobou jsem taky přemýšlel tak jsme našly toto : [ Link ] a upraváme to a bude to snad oka :-)
Jinak děuji :-)
o 06.08.2010, 21:42 | Petura
parodie na motor :o)
hele fakt to neřeš, s tímhle filtrem tomu spíš ublížíš než pomůžeš
o 06.08.2010, 21:47 | Schejby
Hele mě to je nějak jedno jak jsem psal v předchich správách chce to bratránek tak mi to je jedno :-) já bych mta nedávla ani tka velkej.. a na 1,2 to nemá smysl to je jasný.... na 1,4 to už je o malinko jiny :-)
o 07.08.2010, 09:53 | Komba
...a navíc ta kovová trubka se bude víc hřát,takže to bude ještě víc v péči:)
o 07.08.2010, 12:45 | Prady
Ty vole dávat filtr na "vysavač" no nevim nevim....pověz bratránkovi, že to jsou vyhozený prachy...
o 07.08.2010, 13:22 | Schejby
Prady jemu to nemá cenu rozmlouvat má svojí hlavu a už ho má koupenej ale dloho ho mit nebude pač to koupil takovej smejd za 350 Značka Pilot
o 07.08.2010, 13:25 | party_boy
Ty voe co bych dal za to abych takouvou píčovinu v autě neměl po minulym majiteli. Jenže sehnat origo sáni na 3.0 camry r.v 97 je nemožný.
o 08.08.2010, 03:44 | cuir
tak sem hledal vsemozne a nic v tomto typu co by si chtel neexistuje..nikdo totiz nepocita s tim ,ze nekdo bude chtit "tunit" takovou parodii na motor.
Abych rekl pravdu,kdyz sem videl tu fotku tak sem si myslel ,ze je sundana hlava..pak sem se podival lepe a zjistil sem ,ze je to kompletni motor...diky za pobaveni...htp sem bez toho obrovskeho deklu jeste nevidel :)
Bratrankovi to rozmluv...jedine co mu to bude ...tak mu to bude vice zrat a stejne to nepojede...a na zaver se mu to bude jeste hure prodavat, protoze pripadny kupec (jestli je tohle jeste bazarove vubec prodejne) uvidit tuzingarsky bastl a nekoupi to.
Ale to zajiste vis.
Kazdopadne sem se dival po vsech certech a zadnej kit sani na fabii s timto motorem neexistuje.
Hodne stesti.
o 08.08.2010, 10:13 | Luke_288
já myslim, že bratránek je skálopevně přesvědčenej, že to bude super a nic s ním nehne...
o 09.08.2010, 10:21 | Nismo.Power
už sem taky jedno HTP s filtrem viděl když mi přifrčel na servis.... ze zvědavosti sem se s tim svez a krom toho že to znělo ještě víc jak wartburg tak to jelo ještě hůř než kdejaký HTP neb k tomu nebyl žádnej přívod vzduchu jako má origo sání :D
že mu gratuluju k degradaci už tak tragickýho motoru :)
o 09.08.2010, 17:50 | Schejby
Tak Jasný lidi ne že bych se ho zastával ale jako každej musí začít s nějakým autem a když mu ho daly rodiče tka proč ne lepší než by si nějaký kupoval a koupil to on asi né když chodí ještě na střední :-) ano zní to jako divne a ten zvuk se zmení az na 3 000 otáčkách :-)
o 11.08.2010, 11:27 | Prady
a zvuk se mění na rozzlobený vysavač od horsta fuchse :-)
o 13.08.2010, 15:41 | radek.613
Vzhledem k velkorysosti jeho rodičů si myslím, že by měl být rád, že dostal to auto tak jak je a s úctou ho používat a pečovat o něj, ne se ho hned snažit zavraždit logiku a techniku postrádajícími zásahy.

Výchovný aspekt neřeším, za mnou přijít můj harant chodící na střední, že by rád auto, předám mu tak maximálně denní tisk s inzercí brigád a prací a ať se snaží.....
o 13.08.2010, 15:52 | Schejby
No jasnýý :-) a on to auto se dá říct nepotřebuje chodí do školy v městě ktrým bydlí tka muže jezdit MHD jako do teďka a to maj auto 2 roky a nalítáno jen 15 000 Km ... já honeřeším a´t si dělá co chce tedka si k tomu kupuje ladák :-D
o 26.08.2010, 18:53 | Schejby
On si koupil sportovní laděnej výfuk na škoda fabia 1,2 HTP.. která má najeto 15000 Km.... a ten kit si nekoupil a nechal to na tý plastový trubce která há ohebnej ten krk(zatočení) takže to tma hrká...Prostě do toho auta bych nic nedával..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3155 sekund.