Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > HP Sporting Fab/Oct. štelování?

o Navštíveno 8398x o
o 10.08.2010, 17:03 | Rustapha-659
HPčkáři jak je to se štelováním výšky,resp.jaký jsou mezní hodnoty v mm? Jediný,co jsem se dočetl je,že údajně se sériovou pružinou je vyšroubování misky ža nahoru +20mm oproti sérii a totéž směrem dolů.Řeším totiž jestli je moje teorie správná,že pokud sešroubuju misku pod pružinu podle sériovýho tlumiče(abych měl z čeho vycházet) a pružinu mám řekněme -35mm a chtěl bych se dostat na nějakých 40-45mm,znamená to že pokud misku sešroubuju o 10mm dolů a dám sníženou pružinu u které výrobce udává -35mm -dostanu se na požadovaných -45mm s podvozkem dolů?Je moje teorie správná doufám? :o)

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 10.08.2010, 22:32 | Rustapha-659
106 návštěv a nikdo nic? :o( ouuuu....
o 11.08.2010, 06:45 | dj.DEKL
Mělo by to tak být, ale člověk nikdy neví co to udělá, záleží i na tuhosti tlumičů.
o 11.08.2010, 07:30 | tmx.806
a ja bych zase rek, ze s tim tuhost tlumicu nesouvisi ani v nejmensim.

na tve teorii neshledavam zadne vady - snad jen dej pozor, aby sis nevohobloval gumy, jestli je to moc nizko...
o 11.08.2010, 08:20 | crazyape
Ano, miska dolu...auto dolu akorat jak psal dekl kazdej tlumic je jinej a muze ti to udelat odlisne snizeni.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4576 sekund.