Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Loketní opěrka z aukra - má to cenu kupovat?

o Navštíveno 8360x o
o 11.08.2010, 22:51 | hawai | Upraveno: 2010-08-11 23:02:08
zajímá mě jestli náhodou někdo nemáte tuhle opěrku [ Link ] , v autě opěrku nemam a docela nad ní uvažuju, ale zase nebudu dávat bůhví kolik za nějakou značkovou, tuhle cenu bych za to ještě možná dal, ale zase jestli si dvakrát opřu ruku a zláme se, tak to taky nechci. má teda někdo nějakou zkušenost? a neviděl ji náhodou někdo na vlastní oči aby mi řek jak ve skutečnosti vypadá ta imitace dřeva? v autě mam imitaci dřeva už z výroby, tak jestli by to k tomu šlo nebo ne. dík všem

o 11.08.2010, 22:55 | tappaja
Mno, i kdyby byla za 10 korun, tak bych to za takovou hruzu nedal... :o(
o 11.08.2010, 23:03 | hawai
no ješte jsem pak koukal na tuhle, což se mi zdá taková docela neutrální [ Link ] ale zas tamta je v jiný aukci za pěknou cenu

ale myslim že konstrukčně to bude všechno na stejný úrovni (čína jako čína)
o 11.08.2010, 23:05 | tappaja
Dobre, pominu konstrukci, ale ta druha vypada asi o 1000% lip ;o)
o 11.08.2010, 23:06 | hawai
tak a ted by me zajimala ta konstrukce, vydrzi to neco, nebo to bude po mesici cely rozvrzany a zlamany?
o 11.08.2010, 23:13 | cuir
no ja konstrukci rozhodne nepominu, protoze o loketni operku se clovek musi moci oprit a vysvetluj spolujezdci ,ze kdyz se potrebuje lepe usadit v sedacce ze se nemuze vzeprit o tvoji vachrlatou loketni operku z aukra za sice 200kc ,ale zcela nepouzitelnou. Jednou sem to koupil a hned to letelo do kose...naprosto priserna lagricova konstrukce a naprosto otresne provedeni techto levnych plastovych tuzingovych loketnich operek me zcela zhnusilo a nikdy vice !
je to hnusne a nekvalitni...jak bylo napsano...ani za 10 kc bych to nechtel a do auta bych si to nedal ani zadarmo.
Pokud nechces splakat nad vejdelkem tak za tohle ty prachy ani nezkousej vyhazovat...protoze do funkcni operky to ma hodne daleko, nehlede na to ,ze to ma ostre hrany (sice je to plast ,ale ty vylisky nejsou odbritovane od prelisku a i to to se da pekne rozriznout prst...) takze tohle fakt ne...
dobra volba je sehnat loketni operku aji s drzakem z ctavie 1 nebo 2, vetsinou je aji vysuvna a je fakt pevna a kvalitni, kdyz ji dobre pridelas tak pak si na ni muzes klidne aji sednout.
Jednu takovou sem pridelaval do mazdy 323f BA a naprosto perfektni ....
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

konstrukcne se to resilo tak ,ze se nechal jen vrsek loketky, cili ten podstavec nebyl ani treba a celej vrsek vcetne vysuvneho KOVOVEHO mechanismu se pridelal na puvodni originalni malou a zcela nepouzitelnou loketni operku. Vysledek ,nebal bych se rici famozni. 100% funcnost a 100% vzhled.
o 11.08.2010, 23:19 | hawai
cuir: ok, diky, to jsem potreboval slyset. takze ted na to kaslu a pockam si az se nekde objevi nejaka dobra
o 12.08.2010, 07:29 | guster
Dostal jsem od kamaráda loketní opěrku z aukra, hned tu co je v prvním odkazu. A HRŮZA. Mě l jsem jí v autě a za chvíly letěla, konstrukce na p..., otevírání přihrádek v ní je taky víc než fórové. navíc je z větší části plastová a v létě když na ní zasvítí tak je skoro nemožné si na ní tu ruku vůbec položit. takže určitě nedoporučuji. Rozhodě investuj do nějaké lepší a doporučuji potáhnutou nějakou textilií
o 12.08.2010, 09:48 | schwaboid
Sakra, co to máte za auta, že nemáte loketní opěrky? To se přece do aut normálně dělá už dvacet let.... :-)))
o 12.08.2010, 09:56 | Vencaf
schwaboid :D taky přemejšlím kdy naposled jsem měl auto bez loketky..
o 12.08.2010, 09:59 | *konny*
No já jsem si vydražil na eBay tuto:
[ Link ]
ještě je na cestě ke mě (do ČR), tak jsem moc zvědavej, jak to bude vypadat a hlavně jak se bude montovat. A pak taky jak bude fungovat :-D
o 12.08.2010, 10:05 | slama | Upraveno: 2010-08-12 10:15:03
hawai: Tu první opěrku má tatík ve fiatu už dva roky a pořád drží, je s ní spokojenej.
o 12.08.2010, 12:16 | Mišell
Pokud chceš nějakou z těch prvních,tak se koukni sem...je to ještě o něco levnější a nemusíš řešit nějaký aukro.

[ Link ]
o 12.08.2010, 19:49 | hawai
schwaboid: mondeo mkII rok 99, bohužel social edition.

konny: uměl bys z ebaye i tuhle? [ Link ] já ebay neumim a německy už vůbec ne. kdyžtak napiš na mail. dík

slama+mišell: po tom co psal cuir a guster na tyhle levný kašlu
o 12.08.2010, 20:07 | schwaboid
Hawai: ty woe to čumím, od května 95 provozuju Sierry (83-92) a pak Scorpia (88-98)a bezloketkovejch jsem si snad ani nevšimnul....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3813 sekund.