no ja konstrukci rozhodne nepominu, protoze o loketni operku se clovek musi moci oprit a vysvetluj spolujezdci ,ze kdyz se potrebuje lepe usadit v sedacce ze se nemuze vzeprit o tvoji vachrlatou loketni operku z aukra za sice 200kc ,ale zcela nepouzitelnou. Jednou sem to koupil a hned to letelo do kose...naprosto priserna lagricova konstrukce a naprosto otresne provedeni techto levnych plastovych tuzingovych loketnich operek me zcela zhnusilo a nikdy vice !
je to hnusne a nekvalitni...jak bylo napsano...ani za 10 kc bych to nechtel a do auta bych si to nedal ani zadarmo.
Pokud nechces splakat nad vejdelkem tak za tohle ty prachy ani nezkousej vyhazovat...protoze do funkcni operky to ma hodne daleko, nehlede na to ,ze to ma ostre hrany (sice je to plast ,ale ty vylisky nejsou odbritovane od prelisku a i to to se da pekne rozriznout prst...) takze tohle fakt ne...
dobra volba je sehnat loketni operku aji s drzakem z ctavie 1 nebo 2, vetsinou je aji vysuvna a je fakt pevna a kvalitni, kdyz ji dobre pridelas tak pak si na ni muzes klidne aji sednout.
Jednu takovou sem pridelaval do mazdy 323f BA a naprosto perfektni ....
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] konstrukcne se to resilo tak ,ze se nechal jen vrsek loketky, cili ten podstavec nebyl ani treba a celej vrsek vcetne vysuvneho KOVOVEHO mechanismu se pridelal na puvodni originalni malou a zcela nepouzitelnou loketni operku. Vysledek ,nebal bych se rici famozni. 100% funcnost a 100% vzhled.