Navštíveno 10848x

potrebujem kupit folie ale neviem kde neviete nahodou niekto.dik

13.08.2010, 21:20 |
foxos a jaký přesně potřebuješ??
uvazujem nad bielou lesklou alebo bielou matnou a na strechu ciurnu lesklu.
v kazdy reklamce ti je prodaj,prumerna cena je tak 80-280kc/m,zalezi na sirce a kvalite materialu,nejdrazsi neznamena nejlepsi,ale jenom treba jinej material,kterej se blbe zracovava,ale to by Ti mely poradit,nejznamejsi jsou asi multi-fix a jestli si to nikdy nedelal,tak to radsi nech udelat je,je s tim dost velky srani,nevim jaky maji ceny na Slovensku,ae ve srovnani s casem a nervama,kdyz si to delas sam se to srovna...
tak ja zijem v prahe,a niejake skusenosti uz z lepenim mam sice som este nelepil cele auto.ale tie folie budu mat niejaku zivotnost neze budem musiet to kazdy rok lepit znovu a potrebujem to v minimalnej sirke 122cm.
jo to by melo jit ale ta cena bude asi trochu vyssi asi tak 180 a vys za metr a standartne sou tak 4-5ti lety,ae sou i 10ti lety
tady je takovej nejakej nejakej prehled sam.folie
[ Link ] zbytek si budes muset zjistit nekde v reklamce kolem Tebe

15.08.2010, 00:33 |
CRK hlavně kup litou fólii na složitý tvary

15.08.2010, 01:15 |
swep doporucim lite folie (napr Avery 800 nebo 700), maji mene mikronu a lepe se tvaruji, jsou drazsi a maji delsi zivotnost, presne jak pise CRK
osobne mam cele auto ve folii ale ne v lite, tvarovalo se to spatne a v prolisech se to zveda. celkove cena je nizsi nez celolak, ale prace vychazi cca 2 hodiny na jeden dil karoserie
a posledni vec, mel sem problem se zapisem do technickeho prukazu
preco problem ja som este o tom nepocul ze by mal niekto problemi to zapisat.

15.08.2010, 12:58 |
swep protoze pan po me chtel atest ktery samozrejme sem nemel, ovsem atest neni potreba, bohuzel tomu milemu panovi v kyjove na urade holt nevysvetlis, ze k tomu atest byt nemusi
tyhle folie běžně používáme na potahování aut a taky dodáváme. Doporučuji Oracal Wrapping Car 970 - šíře 152cm, je to přímo na auta a osvědčená...
Pokud by si měl zájem, kontaktuj mě. Nebo přímo v Praze vím o firmě co to prodává.
swep: pokud máš klasickou polymerku, tak pak chápu, že se to blbě tvarovalo v prolisech a že to vyšlo na dvě hodiny.... s wapingovkou je to hračka a díl tak max. půl hodinky...
hosi kolko by vyslo dat auto komplet do cervenej matnej? Je to focus mk2 2007

15.08.2010, 22:33 |
swep prochy: ano je to polymerova, byla to zkouska, je to nejnizsi rada od Avery, bezne ji pouzivame na reklamni polepy, tak jsem zkusil si do toho dat cele auto, dve hodiny bylo mysleno vcetne pripravy karoserie (kitovani, prebrouseni nerovnosti), ale jelikoz se hur tvaruje tak mi trvalo taky docela dlouho to vyhladit, s lityma foliema moc zkusenosti nemam, jsou drazsi a v podstate nemaji u nas moc odbyt, brali sme je pouze treba kvuli motorkarum protoze na plasty motorek je potreba mit lepsi tvarovatelnost, ale to nejspis sam dobre znas
docela by me zajimalo jak vychazi cenove 1 BM te wrapping folie a jestli je mozny odber na metry a nebo cele role, komercne bych to nikdy nikomu nelepil, na to fakt nemam nervy, pro sebe bych nad tim uvazoval, ta co tam mam ted se v zahybech odlepuje, jenze cenove to bude upne jinde (8 dilu karoserie me vyslo v polymeru cca kolem 2500kc)
stewe21: nevymyšlaj pičoviny :-))))
stewe21: počítej kolem 10-12tisíc, ale bohužel nikde ve vzorníku jsem matnou červenou neviděl - matnou máme pouze černou, bílou a takovou žlutooranžovou...
swep: tak to už pak ten čas chápu... nejnižší řada avery je 500 a to je monomer, tak to ti tleskám, že si to vůbec natvaroval:))) 1bm wrap.folie vychází z přepočtu z m2 na nějakých 490kč (325czk / m2) - není problém po metráži
lepit mi to nevadí, spíš nemám nervy s rozděláváním aut, to máme mraky dílenských příruček v kompu, abychom vůbec našli šroubek kterým se vyndává klika nebo lišty apod... to je děsnej problém u novějších aut
Prochy1551: to je cena včetně práce?

15.08.2010, 23:28 |
swep Prochy: ano mas pravdu, ja presne neznam to slozeni folii, je to 500 economy rada, na rovnych plochach je to bezproblemu ale zahyby a prolisy jsou samozrejme problem.
s tim rozebiranim to docela chapu, ale pokud mas specializaci primo na tyhle folie tak potom by to nemel byt prece problem a myslim si, ze se to zacina stavat oblibenou alternativou laku, myslim v cr
cena je vyssi, to jsem cekal, resit to budu jen jeste nevim uplne jak, jelikoz ty soucasne folie sundat a pak odstranit lepidlo taky neni uplne prijemna prace
mishan: jj, cena včetně práce
swep: tam jde vždycky o to nebát se za něco trhnout abys vycvaknul plystový zobáčky, to mám vždycky strach, protože třeba u nějakýho BMW X5 apod to už je drahá sranda... :((
Prochy1551: Nemáš prosím tě někde fotku jak vypadá ta matná žlutooranžová jak píšeš nahoře?

16.08.2010, 16:00 |
mishan | Upraveno: 2010-08-16 16:13:03
Prochy1551: paráda, píšu si tě, plánuju totiž budoucí auto v černém matu ;-)
to prochy 1551 delas to se zarukou? a kde? mel bych BMW E46 sedan a chtel bych bilou matnou a strechu cernou matnou kolik by byla cena prosimte?
shnela: záruka je samozřejmost. Jinak každému zákazníkovi řikám ať si auto po převzetí pravidelně prohlíží tak 14dní, jelikož než si folie sedne může se stát, že se někde něco odchlípne, tak at přijede a my to opravíme. Folie má garanci 8let.
Sídlíme v Liberci a BMW by odhadem v téhle kombinaci (mimochodem stejná co ted dělám na svý A4) na nějakých 13-15k (podle toho jestli jsou nějaké spojlery apod.) - chce to vždy individuální konzultaci
noo tak do toho bych asi sel muzu poprosit o cislo za mesic mi berou papiry takze pres zimu budu tak nejak prestavovat a tohle by se mi libilo jde to udelat ikdyz je auto podrene? jakoze predni naraznik se mi loupe barva uplne jak tapeta spatne odvedena prace :-(
Prochy1551: a náhodou nevíš, dá se tenhle matroš někde v metráži normálně koupit/objednat?Láká mě si to zkusit, jelikož to nevypadá až tak složitě a změna by se taky hodila. Díky
Kubais: málokde prodávají metráž, já jsem ti schopen jí dodat za 490kc/bm... nebo zkusit v praze HSW Signal - to jsou dodavatelé pro ČR...
moze mi niekto poradit z tohoto zoznamu ktora by mohla byt
[ Link ]
v tom ceníku je to Oracal 970 Premium Wrapping Cast na straně 19...
co niejaka z tychto:Oracal 751 C Premium Cast , Avery 800 Premium Cast, Oracal 951 Premium Cast